Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bunlari biliyor muydunuz?
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Agiz kokusu Tip 1 mi degil mi?

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Y�netici
Yönetici

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Agiz kokusu Tip 1 mi degil mi?
    Gönderildi: 01-Mart-2017 tarihinde 06:58
Bu soru �ok sik sorulur. Bu soruya cevap bulmak i�in basit bir yol izlenebilir.

1 yudum PharmolZn gargara 1 dakika boyunca dil �zerinde bekletilir. Sonra t�k�r�l�r. Su ile yikamanmasina gerek yoktur. En az 1 saat veya ona yakin br s�re agiz kokusu kayboluyorsa agiz kokusu Tip 1 demektir.

PharmolZn uygulamasindan itibaren ne kadar uzun s�re agiz kokusu kayboluyorsa o kadar y�ksek bir ihtimal ile agiz kokusu Tip 1 dir.

Agiz kokusu PharmolZn ile kaybolmuyorsa, azaliyorsa veya tatmin edici miktarda azalmiyorsa Tip 1 agiz kokusu �zerine bir baska cins agiz kokusu binmis olabilir. Tip 1+x (�rnegin Tip 1+2 veya Tip 1+5 vs)

Agiz kokusu PharmolZn ile hi� kaybolmuyorsa, hi� degismiyorsa, asla etkilenmiyorsa, agiz kokusu Tip 1 degildir. Tip 12,3,4,5 veya bunlarin kombinasyonu seklinde olabilir.

-M

Başa Dön
H�lya aydin. Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Hülya aydin. Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Mart-2017 tarihinde 16:08
Murat hocam,2 yildir Ankara da ki Dis Deposundan Pharmol Zn yi aliyordum ge�en hafta gittigimde ise artik bu �r�n�n �yle yerlerde satilmayacagini Saglik Bakanligi onay verdikten sonra ancak Eczanelerde satilabilecegini s�ylediler ve maalesef alamadim..Haberiniz varmiydi?
bilmiyorum ama sizin de bilginiz olsun istedim..
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Mart-2017 tarihinde 16:55
Firmasi ile konustum. Satmaya devam edeceklerini s�ylediler. Eczanelere siparis verilirse eczacilar �reticisi olan Ilhami beyden (0530-5103342) temin edebilir.

Ancak bu firma da satiyormus.:
GRC saglik �r�nleri
0(312) 285-2324
0(850) 221-6466
kaan bey 535 7708695

-M
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.