Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

pharmol zn balikesir'de var mi ?

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı chocalate Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: pharmol zn balikesir'de var mi ?
    Gönderildi: 04-Aralik-2014 tarihinde 19:37
murat hocam ve diger arkadaslar pharmol zn balikesir'deki eczanelerde satiliyor mu ? veya pharmol zn nin satildigi sehir ve eczane listesi gibi bi liste var mi ? �reticiye sordum ama geri d�n�s alamadim o y�zden buraya konu a�tim.
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Aralik-2014 tarihinde 20:15

http://www.pharmolzn.com/ sayfasinin en altinda �reticisinin temas bilgileri var. Ilhami beyin Cep telefonu 0530-5103342

Size yardimci olmak i�in bana telefonunuzu eposta ile ([email protected]) bildirirseniz Ilhami beye iletirim ve takip ederim. Keske elimden baska bir sey gelse.
-M
Başa Dön
chocalate Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı chocalate Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Aralik-2014 tarihinde 20:43
Sagolun hocam internet sitesinin birinde stoklarinda varmis onlardan aldim.ilginiz ve alakaniz i�in tesekk�r ederim.aklima takilan bi soru var b�ylesine g�zel bi �r�n niye yaygin olarak bilinmiyor ve kullanilmiyor ?
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Aralik-2014 tarihinde 22:11
Vallahi ben de bilmiyorum :-)

Eczaciya soruyorum neden yok ?
Kimse sormuyor diye getirtmiyorum diyor. Ila� deposuna soruyorum, elimizde var eczaci bizden istemiyor diyor. Doktorlar ve hastalara soruyorum: biz eczaneden soruyoruz ama yok diyor. Okus pokus :-)

Baska gargara firmalari eczaciya her 5 sise i�in 1 sise bedava veriyormus. Bu sebeple eczaci diger gargaralar ile re�etedeki ilaci degistiriyormus. Bu da piyasada bulunmayisi i�in bir fakt�rm�s. PharmolZn firmasi o kadar zengin bir firma olmadigi i�in 5 te 1 bedava veremiyor.

Ingiltere'den gelen bir hasta 2 koli satin almak istedi. U�akta sivi almiyoruz demisler

Ne bileyim, bir garip bir seyler oluyor iste ...
-M
Başa Dön
chocalate Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı chocalate Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Aralik-2014 tarihinde 22:54
Anladim hocam bu ila� piyasasinin bu kadar karisik oldugunu bilmiyordum her alanda kimde para varsa o kazaniyor T�rkiye'de zaten.
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Aralik-2014 tarihinde 07:40
Istanbul'da bir eczane sahibi her zaman PharmolZn bulunduracagini , m�mk�n olan sehir i�i adreslere ila� g�nderebilecegini, bu ama�la isim ve telefonunun burada yayinlanabilecegini s�yledi

Fulya eczanesi
Nisantasi Mah. Tesvikiye Cad. No:45/A
Nisantasi, Sisli, Istanbul - Avrupa
Tel: 0212 241 12 62
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.