Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

dis agrisi

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bymax Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: dis agrisi
    Gönderildi: 04-Subat-2015 tarihinde 23:37
Murat Hocam, big�n sag elmacik kemiginin sol alt noktasinda bir agri basladi bende parmagimla �st�nden biraz bastirdim ve agri m�this artti ve dayanilmaz bi hal aldi.Saglik ocaginda doktor t�p i�inde agri kesici krem verdi ve o agri bi zaman sonra k���le k���le yok oldu.Bu durum rahatsizligimiz ile ilgili bir fikir verebilir mi? TESEKK�R EDERIM.
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Subat-2015 tarihinde 14:44
Agrinin merkezi noktasi hangi disin k�k�ne yakin ise o disin k�k� apse yapmis olabilir.

Ilk defa oluyorsa en erken 3-4 hafta sonra r�ntgende g�r�nmeye baslar. Daha �nce bu agri ortaya �ikmistiysa hemen r�ntgen �ekildiginde g�r�nebilir.
-M
-M
Başa Dön
Unuttum Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Unuttum Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Eyl�l-2020 tarihinde 19:20
Murat hocam merhaba. Bi sorum olacakti. Benim 1.molar (1.azi disim) In oldugu etim sis vaziyette �� g�nd�r. Sicak soguk yemekler �ok acitiyor. Patlatsam mi diye de d�s�nmedim degil. Bi �neriniz olabilir mi acaba ya da tahminimiz?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Eyl�l-2020 tarihinde 20:20
İlk gönderen: Unuttum Unuttum yazdı:

Murat hocam merhaba. Bi sorum olacakti. Benim 1.molar (1.azi disim) In oldugu etim sis vaziyette �� g�nd�r. Sicak soguk yemekler �ok acitiyor. Patlatsam mi diye de d�s�nmedim degil. Bi �neriniz olabilir mi acaba ya da tahminimiz?

Fotograf ve r�ntgen g�rsem belki fikir sahibi olabilirdim
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.