![]() |
�neri |
Yanıtla
|
| Yazar | |
trouble
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 06-Eyl�l-2014 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: �neriGönderildi: 18-Eyl�l-2015 tarihinde 09:33 |
|
Merhaba arkadaslar,
8-9 yildir agzimin koktugunu d�s�n�yorum 22 yasindayim ,artik cevremde ki herkes b�yle bir takintim oldugunu biliyor anlattim herkese hi� kimseden evet agzin kokuyor kelimesini duymadim israrla defalarca sormama ragmen. Bazilari israrla psikologa g�r�nmem gerektigini s�yluyor kimse koktugunu s�ylemedi sabahlari ve uzun zaman bisey yemedigim zamanlar kokunun maksimum oldugunu d�s�nd�g�m zamanlarda sordugumda ise rahatsiz edici olmayan bir kokunun oldugunu s�yleyenler oldu. Agiz kokum hakkinda sunlari da s�yleyeyim sizlerde ki gibi dilimde beyaz tabaka var ,bogazda takilma,s�rekli burundan bogaza bir akinti da hissediyorum kokuyu da konusurken degil burnuma dogru hoh ladigim zaman alabiliyorum.Dislerimi ve dilimi fir�aladiktan sonra kokunun 4-5 saat yok oldugunu anlayabiliyorum. Aslinda 3 g�n �nce bademcik ameliyatim vardi tam sira bana geldi araya biri kaynadi felan derken ertelendi nerdeyse bademcikleri aldiriyordum belki gecer umuduyla ya da azalir. Artik bir psikologa danismaya karar verdim benden baska kokuyu bu siddette alan yok, en �ok rahatsiz olan benim, aklimda ki tek d�s�nce bu olmaya basladi. Hayatimda ki t�m sosyal olumsuzluklari bunu bahane ederek �z�l�yorum. Size de sormak istegim soru su Ankara da bu konuda beni y�nlendirebileceginiz bir doktor var mi? Adana'ya gitmek istiyordum ama bu sene hem okul hem de hazirlandigim sinavlar elimi kolumu bagliyor. |
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Eyl�l-2015 tarihinde 00:29 |
|
bilegini vs yala koku i�in. bademcik tasi varsa yapar koku.sin�s rinseye dene burundan akinti i�in sin�zitin olabilir yada burunda sorun
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Eyl�l-2015 tarihinde 18:03 |
|
http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=960
Bilek yaladiginizda kurumasini bekleyip kokladiginizda az veya �ok mutlaka �irkin koku duyulacaktir. Bazen fazla bazen az bir �irkin koku hep vardir. Bilek yalamak yanlislikla kabul g�rm�s hatali bir y�ntemdir. -M |
|
![]() |
|
Aleho
�ye
Kayıt Tarihi: 24-Kasim-2014 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 98 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Eyl�l-2015 tarihinde 18:27 |
|
Ben kokuyo farketmede kendi buldugum y�ntemi s�yliyim kaynamis sicak suyu metal kasiga alip ucundan biraz i�tikten sonra kasigi koklamak �ok tuhaf bi koku ortaya �ikiyor agiz kokum basladi basliyali bu var
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |