Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

agiz kokusu ge�enlerden rica ediyorum!

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı zeynep Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: agiz kokusu ge�enlerden rica ediyorum!
    Gönderildi: 22-Mart-2015 tarihinde 12:20
arkadaslar nefes yada agiz kokusu olanlar bunu yillarca ugrasip ge�iremeyenler suanda ise tamamen iyilesmis yada iyiye dogru gidenler bunu ilk farkettikleri an dan baslayarak gittigi t�m doktor ve g�rd�g� t�m tedavileride i�ine alacak sekilde detaylariyla anlatabilir mi nasil ge�tigini bana gelen �zel mesajlarda dahil herkes bunu soruyo aslinda ve bende merak ediyorum ve bunlari soruyorum ge�mis paylasimlarim hepsini okuyunca birbirine giriyo l�tfen b�y�k bir iyilik yapmis olcaksiniz bunu sadece kendi adima istemiyorum
Başa Dön
zeynep Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı zeynep Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Mart-2015 tarihinde 10:02
ilk �nce size iyi tatiller diliyim o zaman:) cevap yazdiginiz i�in �ok mutlu oldum aslinda ben bu doktorlarin hepsine gittim sanirim bi tek psikolog kalmis. arastirip iyi bir psikologtanda yardim almaliyim tavsiyeniz zerine. hijyen konusundada sizi dinlicem aslinda dikkat ediyorum ama mlesef fazlasi gerektigi konusunda haklisiniz:) bu sorunu yasayan herkes her doktoru denemis gibi g�r�n�yo. sundan eminim ki bunu nedenini bulan biri burdaki her insanin �aresi olacak t�m insanlipga faydasi dokuncak iyileseyim �nce bu sitedekileri kurtarcam:)
Başa Dön
bir hayalim var Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bir hayalim var Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Mart-2015 tarihinde 22:25
zeynep ve t�m arkadaslarim l�tfen benim s�yledigim �r�nlere fazla bagli kalmayin.
Sizlere iyi gelen �r�nleri bulup onlari kullanmaya gayret edin.
Size iyi gelmeyen bir �r�n olursa kullanmayi birakmanizi s�ylemek isterim.
S�yledigim �r�nler konusunda kimseyi yanlis y�nlendirmek istemem a�ik�asi. Tekrar s�yliyim dedigim seyler sadece tavsiyedir.
�areSiZseniz ! �are SiZsiniz !!
Başa Dön
skywalker Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı skywalker Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Nisan-2015 tarihinde 00:08
zeynep hanimin cevap verdigi arkadasin cevabi nerdeki?
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.