Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Pandemide dis doktoruna giden var mi

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Cchfz Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Pandemide dis doktoruna giden var mi
    Gönderildi: 06-Nisan-2021 tarihinde 12:57
Merhaba, dislerimde 5 aydir sikintilar var. Dolgusu deforme olan var, kenari kirilan var... Ciddi koku yapiyorlar ve saglikli sagliksiz azi dislerimde sanki i�ten gelen bir beyazimsi sari renk degisimi olusmaya basladi. Bir s�redir idare ettim doktora gitmeden pandemi nedeniyle. Ancak bu sorunlu disler saglikli diger dislerimi de olumsuzca etkilemeye basladi. Doktorada gitmeye korkuyorum anksiyetem var, bu d�nemde dis doktoruna giden ve sikinti yasamayan var mi? �neri ile rahatlamaya ihtiyacim var bu y�zden buraya yaziyorum.
Başa Dön
sincaramistico Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sincaramistico Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Nisan-2021 tarihinde 17:46
Ben gittim, dis taslarini temizlettim, her hangi bir sikinti olmadi.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.