Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Dis eti diplerinde beyazlik

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı esmacetinkurt Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Dis eti diplerinde beyazlik
    Gönderildi: 24-Haziran-2021 tarihinde 07:33
Merhaba herkese d�n de olmak �zere 1,5 g�n herhangi bir agiz bakimi yapamadim islerimden dolayi yogundum sabah uyandigimda dislerimi fir�alayacakken dis eti diplerimde beyaz �izgiler oldugunu g�rd�m bunun geniz akintisi veya refl� ile bi ilgisi var midir?
Başa Dön
nicksizz4 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Haziran-2021 tarihinde 07:55
Bu beyazliklar uzun s�re kalinca dis tasi olusturuyor. Bende de oluyor bazen fir�alasam bile oluyor. 1 g�n fir�alamasam hemen tas olusmaya basliyor. Yani o beyazliklar olusuyor. Sebebi �st solunum yolundaki bozukluklar, geniz akintisi olabiliyor evet. Ben de bilmiyordum ama burada �grendim. Rahat nefes alamamak bile dis etini etkiliyormus
Başa Dön
esmacetinkurt Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı esmacetinkurt Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Haziran-2021 tarihinde 10:53
Tesekk�r ederim yanitladigin i�in nicksiz, o zaman bizim sorunumuz bunlardan dolayi oluyor degil mi ya bu sebeplerin �st�ne gitmek gerekir
Başa Dön
nicksizz4 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Haziran-2021 tarihinde 12:34
Yani sanirim bunlardan dolayi diye d�s�n�yorum. Bende eskiden �ok tartar vardi ve bu sebeple dis etlerim biraz �ekildi. Arada bosluklar olustu. K�c�kken cok bakmiyordum dislerime ailem de �ok �st�ne d�smemis. 2 yildir falan d�zenli temizletiyorum hi� tartar olusumuna izin vermedim ama iste s�rekli fir�alasam bile o beyazliklar olusuyor yani sabahtan aksama kadar bile olusabiliyor. Demekki ters giden biseyler var c�nk� ailemde herkesin disleri saglikli ve hi�biri dis fir�alamaz. Evde tek ben fir�aliyorum ona ragmen b�yle..

Burnumdan saglikli nefes alamiyorum sebep bu olabilir, hatta agiz koku sebebi de bu c�nk� geniz akintisi yapiyor. �st�ne gitmek lazim
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.