![]() |
dis tasi olusumu |
Yanıtla
|
| Yazar | |
sifa
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: dis tasi olusumuGönderildi: 17-Temmuz-2014 tarihinde 06:47 |
|
Murat Hocam kokunun disinda bir soru sormak istuyorum. Dislerdeki tartar, leke olusumunu nasil engelleyebiliriz?? Bence onceden hic yoktu simdi olusmaya basliyor ben bunu goruyorun ve ilerlemesini istemiyorum. Dis ipi, uygun firca, sure, titizlik vs hepsi tamam zaten. Ayrica cay, kahve, sigara, alkol, asitli icecek vs vs hicbirini tuketmem. Butun bunlara ragmen nasik tartar olusabikiyor?? Yas ilerledikce ister istemez olusuyor mu yoksa..
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Temmuz-2014 tarihinde 09:26 |
|
Dis tasi olusmasi sadece temizlik ile engellenir. Mutlaka temizlik yapiyorsunuz fakat bir seyler eksik oluyor demekki.
http://www.aydinmur.com/dis-nasil-fircalanir.html Suraya bir g�z atin. Neyi eksik yaptiginizi bulup, bize yazin -M |
|
![]() |
|
msms
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Temmuz-2014 tarihinde 09:42 |
|
��r�k olan disimi bulup sorunu hallettikten sonra distasi olusumu 10 kat azaldi.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |