Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

UGRASIYORUM

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nyse_o Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: UGRASIYORUM
    Gönderildi: 09-Temmuz-2013 tarihinde 10:55
ARKADASLAR YARIN BURUN AMELIYATI OLUYORUM. 19 TEMMUZDA ALERJI TESTIM VAR 30 TEMMUZDA ENDOSKOPI. TOMOGRAFI SONUCUNDA BURUNDA EGRILIK VE KEMIK SUPUR ORTA KONKADA KONKA B�LLOZA RASTLANILMISTI D�NK� TEDAVIMDE BURNUMDAN KAMERA SOKTULAR REFL� VAR GIBI DEDI SANKI ENDOSKOPIDEN SONRA TAM NETLESICEK REFL� SIKAYETLERIM YOK LAKIN VAR DEDILER. EN AZINDAN YEDIKLERIME DIKKAT EDICEM BUNDAN SONRA. ENISTIMDE ILERI VAKA REFL� VAR MIDESI HEP YANIYO AMA AGZI KOKMAK DEGIL HI� KOKMUYO YA A� KALSA BILE KOKMUYO BIZIM MAHALLEDE BIR TEYZE VAR DISLERI D�K�LM�S KAPKARA ONUNDA AGZI KOKMUYO. �OK GARIP HERKESTE AYNI NETICELERI YA VERMIYO BU HASTALIKLAR YADA BUNLARDAN DEGIL. DOKTORA BADEMCIKLERIMI G�STERDIM TAS YOK DEDI VE DURUMU K�T� DEGIL DEDI. KAN TAHLILLERI YAPTIRDIM NE SAGLIKLI �IKTIM �LE BEN BILE SASTIM BIR DEGERIM K�T� DEGIL. �Z�LSEM MI SEVINSEM MI BILEMEDIM. DIS FLIMI �EKTIRMISTIM ORDA G�M� DIS VARDI 20 LIK DISLERIMDE VAR DOLGULARIMIN BAZILARIDA ESKIMIS BUNLARI TEDAVIDE AGUSTOSTAN SONRAYA KALDI ISE BASLAYINCA MALUM BIR DIS �EKMEYE 250 TL ISTIYOLARDI. HERHALDE 2 3 BELKI 4 MAASI DIS�IYE VERICEM. SIZDEN RICAM L�TFEN BANA �OK DUA EDIN BEN HERG�N KENDIME VE BURDAKILERE DUA EDIYORUM. M�BAREK AYLARDAYIZ ALLAH BIZE BIR �IKAR YOL G�STERECEKTIR ELBET. VE K�T� KARAMSAR YORUM YAZACAK ARKADASLAR L�TFEN YAZMASINLAR ��NK� INCECIK BIR UMUT IPININ �ZERINDE Y�R�YORUM BENDE HERAN D�SEBILIRIM. D�SMEMEYE �ALISIYORUM HAYATIM BOYUNCA YENILMEYI HAZMEDEMEM. YENILSEMDE SAVASIRIM SONUNA KADAR. LAKIN BU SAVASTA GARDIM D�S�K �OK �ABUK ETKILENIYORUM OY�ZDEN KARAMSAR K�T� YORUMLAR YAZMAYIN CVP OLARAK RICA EDIYORUM. SIZE GELISMELERI TEKRAR YAZICAM MERAK ETMEYIN.HERG�N NERDEYSE GIRIYORUM BU SITEYE. BENIM SIKAYETLERIM GENIZ AKINTISI DILDE BEYAZLIK AGIZ KURULUGU AGIZ KOKUSU TABIKIDE. BURNUMDAN K�T� KOKU ALMIYORUM. T�K�R�K KOKUM VAR. DILIMIN ARKASI KOKUYO MESALA. MURAT HOCA ELINIZI V�C�D�Z�N NERESINE SOKARSANIZ ORASI KOKAR DIYODU. BURDAN HAREKTLE EN AZINDAN KOKU DISARI �IKMIYO DIYE AVUTUYORUM. DIS IPI KULLANDIGIMDA D�ZENLI DIS ARASINDANDA KOKU GIDIYOR. SABAHLARI �OK NET ALIYORUM BEN AGIZ KOKUSU. SONRALARA SANKI AZALIYO GIBI G�N I�INDE BANA BAZEN HARI� RAHATSIZ EDECEK BIR KOKU GELMIYO. ACABA ALISIYORMUYUM ANLAMADIM. YADA SEVIYESI NE KADARDIR BUNLARI MURAT HOCAYA GITMEDEN ANLAYAMAM GIBIME GELIYO INSLLAH ODA OLUR BIRG�N. HEPINIZE HAYIRLI RAMAZANLAR HEPIMIZE ALLAH SIFA VERSIN.
Başa Dön
king Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı king Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Temmuz-2013 tarihinde 23:54
refl� hastalarinin bildigim kadariyla s�rekli agiz kokusu olusmaz genelde yemek yedikten sonra olusur.bizdeki ise her daim var son 10 yildir belki yarim saatligine de olsa kesildigini hatirlamiyorum :) burun ameliyatina gelirsek kardesim bende oldum ha koku ge�timi ge�medi ama en azindan az da olsa nefes alisim rahatladi bunun i�in bile bu ameliyat olunur.bu aralar doktorumun verdigi (mide i�in) puridat fort ilaciyla murat hocamin gargarasini kullaniyorum koku yok simdilik
Başa Dön
dinleyici Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı dinleyici Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Temmuz-2013 tarihinde 00:08
Hayrilisiysa Allahin izniyle Iyilesirsin kardesim.M�sl�manin kendisinden �ok M�sl�man kardesine etttigi dua daha g�zeldir.Bu kadar insan birbirimize i�ten edersek Allahin izniyle kabul olur insallah.Simdiden ge�mis olsun.Hayirli ramazanlar
Başa Dön
nurka Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nurka Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Temmuz-2013 tarihinde 11:49
s.a dert ortaklarim allah bu m�barek ay'da dualarimizi kabul eder insallah.
�ncelikle burun kemik egriligi ameliyati olucaksaniz ben oldum ne koku ge�ti ne de burun tiknikligim ge�ti yani bosa ameliyat oldum.bende ge�medi diye sizde de ge�micek diye bi kural yok nasil isterseniz �yle yapin dostlar.

ben sag alt �ene disimdeki g�m�l� dise yogunlastim elimi oraya bastirdigim zaman elimi kokluyorum ve o lanet kokuyu aliyorum.simdi o disimi �ektiremem ��nk� oru� tutuyorum disimden sebep orucumu bozmak istemiyorum 10 yil bekledim 1 ay beklerim �ekilmesini yeter ki ge�sin.

g�m�l� diste sorunum degilse ge�irmezse �ok k�t� seyler d�s�n�yorum m�barek ay da allaha isyan etmek de istemiyorum bunaldim arkadaslar.beni zaten anliyosunuzdur.

dua etmeye devam edicem allahtan sifa isticem kendim i�in hepimiz i�in dert veren allah sifayida verir hayirlisiyla ramazan-i serifiniz m�barek olsun kardeslerim.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.