![]() |
Dis macunu kullanmanin yan etkileri �zerine |
Yanıtla
|
| Yazar | |
birdenbasladi
�ye
Kayıt Tarihi: 07-Mart-2020 Konum: Mugla Durum: Çevrimdışı Puan: 77 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Dis macunu kullanmanin yan etkileri �zerineGönderildi: 03-Aralik-2021 tarihinde 01:24 |
|
Hocam, merhabalar. 5 g�nd�r opelescence marka dis macunu kullaniyorum. Biliyorum, siz 10 dis hekiminden 9unun tavsiye ettigi hi�bir seyi tavsiye etmeyen bir bildigi olan ger�ekten kiymetli bir bilim adamisiniz ve fakat gelin g�r�n ki ben bu dis macununu kullandim. 3 g�nd�r zaman zaman yutkunmada bademcik b�lgesinde hafif sizi hissettim ve bunun �zerine bademcik b�lgesini kulak pamuguyla �iplak g�zle tarayinca sag bademcigimde daha �nce olmayan toplu igne topu kadar bir bosluk/cep a�ildigini g�rd�m.
Daha sonra dis macunlari ve bogaz yutkunma sorunu arasinda anlamli sikayetler var mi diye bakarken asagidaki sitede vatandas isyanini g�rd�m. Herkes macununun yan etkilerinden bahsetmis. Fotograf �ektim ama ne yaptimsa y�kleyemedim hata verdi. Bu bademcikte olusan bosluk ge�ici midir? https://www.sikayetvar.com/sensodyne/bogaz Bosluk dedim ama bildigimiz bir delil olusmus durumda. Toplu igne topu kadar derinligini bilemeyecegim ama flas ile 4-5 mm en az g�r�yorum. Arkasi karanlik. D�zenleme yapamiyoruz sanirim. * bademcikte en az 4 5 mm DELIK olusmus durumda. Düzenleyen: aydinmur - 03-Aralik-2021 tarihinde 20:34 |
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Aralik-2021 tarihinde 12:02 |
|
bademcikteki bosluklar, bademcik tasinin olusturdugu bosluklar olabilir. dis macunu asit degil sonu�ta o kadar delecek kadar.
|
|
![]() |
|
birdenbasladi
�ye
Kayıt Tarihi: 07-Mart-2020 Konum: Mugla Durum: Çevrimdışı Puan: 77 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Aralik-2021 tarihinde 15:37 |
|
Ilk mesajimda verdigim linkte sensodyn marka dis macununda benim yasadigina benzer bir�ok kisi sorun yasamis.link yukarida
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |