![]() |
EVREKA !!! (bir �neri daha) |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Josephine
�ye
Kayıt Tarihi: 30-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 72 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: EVREKA !!! (bir �neri daha)Gönderildi: 05-Temmuz-2014 tarihinde 23:37 |
|
Arkadaslar ��zd�m. Yani daha dogrusu kendim kafami patlata patlata bir ��z�m buldum.... Denemekten zarar �ikmaz dedim denedim. Tahminlerim beni yaniltmadi.
Tip 2 kaynakli agiz kokusu var. Tip 1 olarak da sirayet ediyor bazi bazi. ��nk� biriken geniz akintisi vb. agiz boslugunda ve en �ok da dilde bakteri ve koku kalmasina neden oluyor. Iki seyin ise yaradigini kesfetmistim. Birincisi, dilimi acita acita, iyice bastirarak dil kaziyiciyla kaziyordum dis macunuyla ve bir miktar dis macununu da bilerek yutuyorum. �ok iyi bir antiseptik oluyor, farenksteki mikroplarinizi dezenfekte ediyor dis macunu. Ikincisi de probiyotikli yogurt ve keffir i�ince , i�er i�mez bogazimdaki kokunun kisa s�religine ge�tigini farkettim. Oradan jeton d�st�. Ben bagisikligi zayif bir insanimdir arkadaslar, bu nedenle malesef v�cudum agzimdaki mikroplari yenemiyor.(bademcigimde yok) Biliyorsunuz v�cudumuzun yararli bakterileri var, zararli bakterileri �ld�ren. Bu yararlilar en �ok bagirsak florasinda ve agiz florasinda bulunur. Internetten arastiriyorken bir g�n, antibiyotigi bir nedenden �t�r� uzun s�re kullanan kisilerin, vucudundaki yararli bakteriler de �ld�g� i�in, probiyotikli seyler yemeleri veya haplar almalarini �nerdigini g�rd�m bir hekimin. Sonra (firma ismi vermiyeyim) bu vitamin ve besin destekleri haplari var ya malum, meshur bir markanin bir �r�n�n� ararstrip aldim. �r�n 5 milyar canli mikroorganizmadan olusuyor. Yani hapin i�inde yararli bakteriler var, acidophillus, dophilus, bacilus vb... Hapin tesir etmesi i�in bagirsaga kaps�l�n par�alanmadan ulasmasi lazim falan yaziyor. I�iyorum i�iyorum. Bagirsak d�zeldi. Sistemik olarak. Ama lokal bir sorunum var, o ge�miyor ? Peki dedim Joseph, sen bu kaps�l� a�san, i�indeki tozun azicigini yutsan, bogazindan ge�se o eksilen yararli bakteriler, ne olur ? Bismillah dedim kaps�lden bi �imdik yuttum. 5 dakika sonra agiz kokusu falan kalmadi. Etkisi ne kadar s�recek bilmiyorum. Heyecanla hemen foruma girdim yaziim dedim. Zarari olacagini sanmiyorum. Ama yarar saglanirsa neden olmasin? |
|
![]() |
|
uzgun
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Temmuz-2014 tarihinde 12:45 |
|
kardesim dil uzerinde sari pass varmi
|
|
![]() |
|
effect
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 02-Eyl�l-2012 Konum: Denizli Durum: Çevrimdışı Puan: 299 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Temmuz-2014 tarihinde 19:23 |
|
Josephine �ok sevindim ise yaramasina, i�tigin probiyotigi mesaj atarsan �ok memnun olurum.
|
|
![]() |
|
Josephine
�ye
Kayıt Tarihi: 30-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 72 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Temmuz-2014 tarihinde 01:03 |
yani �yle belirgin bir pas yok. ama sik sik kaziyorum tabii olusani, bu ise yariyor. |
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 388 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Temmuz-2014 tarihinde 08:47 |
|
Kardesim etkisi ne kadar s�rd�? Sonu h�sran mi oldu? Birde �zelden o tamin ilacinin ismini atar misin?
|
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 422 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Eyl�l-2014 tarihinde 21:54 |
|
Josephine bende yazini okudum ve merak ettim sonucu?
|
|
![]() |
|
donniebrasco
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 04-Aralik-2015 Konum: Kocaeli Durum: Çevrimdışı Puan: 33 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Agustos-2020 tarihinde 02:34 |
|
(advanced multi-billion dophilus )sanirim ilacin ismi doktora cikmadan kullanmak sikinti olur mu ya da kullanip g�zel sonuc alan var mi
|
|
|
Belki birg�n
|
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Agustos-2020 tarihinde 16:57 |
|
"farenksteki mikroplarinizi dezenfekte ediyor dis macunu", arkadas ilk mesajda b�yle yazmis. Dis macununun b�yle bir �zelligi oldugunu sanmiyorum
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |