Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

20 yildir agiz kokum gectiii

Yanıtla Yanıtla Sayfa  <12
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Aralik-2020 tarihinde 19:27
Efeefe benim durumum su an koku sifir. Ayrintilari, Birdenbasladi adli arkadasa tesekk�r yazimda belirttim.
Başa Dön
Murat880 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Murat880 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Aralik-2020 tarihinde 22:51
mahoni kardesim eger ise yararsa kalici olursa ins tedavin bende kullanicam kalici tedavi olsun
Başa Dön
Efeefe Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efeefe Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Aralik-2020 tarihinde 19:34
S�perrr👍👍👍
Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Aralik-2020 tarihinde 00:06
Tam 1 ay oldu bug�nle. Eger % lige vurursak, koku sifirken, su an y�zde 90 yok, y�zde 10 geri geldi.
Başa Dön
Efem Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efem Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Ocak-2022 tarihinde 14:10
Arkadaslar @efeefe benim eski �yelim siffremi unutum.baslikda yazdim tip 1 kokudan kurtulmustum 20 senedir vardi.3 Senedir Tip2 kokusu eklendi.arkadaslar kendilerini tip1 zanedip varsa benim baslikda yazdimi mutlaka okusun.aray�z fircayla aralari temizlerseniz ve koku varsa ozaman o Diste kesin sorun var.doktor yok diyosa bile.r�ntgende bile g�r�nm�yo.kac Kere dolguyu degistirdiler ama gecmedi o koku.torbalarida temizledir ama gecmedi.taki cektikten sonra tip1 agiz kokudan kurtuldum.dis firca alip dis macunu s�rmeden test edebilirsiniz.bi tarafini �lye fircalayin ve dis firca kokuyosa o o distendir.
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efem Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Ocak-2022 tarihinde 14:12
Benim annemdede �yleydii.disini cektirdi implantat yaptii ve koku kesildi
Başa Dön
moonlight009 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı moonlight009 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Ocak-2022 tarihinde 16:02
Peki o disi nasil �ektiler ? ��r�km�yd�
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efem Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Ocak-2022 tarihinde 16:07
Yok cekmek istemdiler c�r�k degil deiner.ben ama cok agri yapiyo Israr ettim.ve cektikten sonra kendiside evet Siz hakliymissin bu dis c�r�km�s dedi
Başa Dön
Kepli Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kepli Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Ocak-2022 tarihinde 10:04
Su an koku var mi peki
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efem Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Ocak-2022 tarihinde 12:49
O tip1 kokusu gitti aninda
Başa Dön
Melina Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Ocak-2022 tarihinde 15:17
Mahoni sen nasil iyilesmis tin ben takip edemedim
Başa Dön
Guest Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Guest Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Nisan-2022 tarihinde 02:30
İlk gönderen: mahoni mahoni yazdı:

Efeefe benim durumum su an koku sifir. Ayrintilari, Birdenbasladi adli arkadasa tesekk�r yazimda belirttim.

Ben bu mesaji bulamadim arkadaslar, link verebilir misiniz?
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Nisan-2022 tarihinde 06:27
İlk gönderen: Guest Guest yazdı:

tikla

En bastan oku, toplam 3 sayfa. Flagy+colidur ila�larini beraber kullanmis, yillardir var olan koku gitmis. B�y�k sevin� yasamis buraya yazmis, aylar sonra tekrar yazmis ve bingooo. Koku geri gelmis.
Başa Dön
Guest Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Guest Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Nisan-2022 tarihinde 00:32
İlk gönderen: Tospik Tospik yazdı:

İlk gönderen: Guest Guest yazdı:

tikla

En bastan oku, toplam 3 sayfa. Flagy+colidur ila�larini beraber kullanmis, yillardir var olan koku gitmis. B�y�k sevin� yasamis buraya yazmis, aylar sonra tekrar yazmis ve bingooo. Koku geri gelmis.

Tesekk�rler link i�in.

Bastan sona okudum ve �ok �z�ld�m. Benim �ocuklugumdan beri var ve artik yery�z�nde bulunan hi�bir seyin ��z�m olmayacagini bilecek kadar �ok sey denedim. Ama yine de insanin i�inde �benimki ge�ti � diyenleri g�r�nce bir umut olusuyor�
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efem Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Temmuz-2022 tarihinde 23:20
Arkadaslar yine s�ylemek istiyorum.c�nk� kurtulmayanlari okuyunca �z�l�yorum. Bende tip1 dim.ve tip1 misiniz diye emin olmak istiyosaniz dislerinizi Bikere dismacunsuz fircalayin ve her fircaladiniz tarafi koklayin.koku varsa fircada ozaman tip1 ve bi dis koku yapiyo.
Bakin murat hocamda aynisini yazmisti :
Dis fir�asi kokuyorsa Tip 1(agiz kaynakli) agiz kokusu bulundugu kesinlesmis oluyor. Ne kadar sanslisiniz ki, hem kaynagu bulup hem de ispatlamis, dogrulamis, tescil etmis oluyorsunuz.
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efem Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Temmuz-2022 tarihinde 23:23
Tip1 ler zaman kayip etmeyen.benim 20 senemi aldi ve hatta tip5 �st�ne geldi.umarim en yakin zamanda ilesirsiniz 🙏🙏🙏🙏
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Temmuz-2022 tarihinde 06:48
İlk gönderen: Efem Efem yazdı:

Tip1 ler zaman kayip etmeyen.benim 20 senemi aldi ve hatta tip5 �st�ne geldi.umarim en yakin zamanda ilesirsiniz 🙏🙏🙏🙏

Ben onu yaptim t�m dislerimde gezdirip koklayinca sifir koku var ama dilime degdirince koku var. S�rekli dilimizi fir�aladigimiz halde yine koku oluyor. Sen nasil kurtuldun peki?
Başa Dön
Kelime Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Temmuz-2022 tarihinde 08:52

Arkadaslar yine s�ylemek istiyorum.c�nk� kurtulmayanlari okuyunca �z�l�yorum. Bende tip1 dim.ve tip1 misiniz diye emin olmak istiyosaniz dislerinizi Bikere dismacunsuz fircalayin ve her fircaladiniz tarafi koklayin.koku varsa fircada ozaman tip1 ve bi dis koku yapiyo.
Dis fir�asi kokuyorsa Tip 1(agiz kaynakli) agiz kokusu bulundugu kesinlesmis oluyor. Ne kadar sanslisiniz ki, hem kaynagu bulup hem de ispatlamis, dogrulamis, tescil etmis oluyorsunuz.

Efe tip1 oldugun kesin miydi? Kokun �inkolu gargara, macun, dil fir�alama vs ile ge�iyor muydu? Bir de nasil kurtuldugunu anlamadim. Dis mi �ektirdin?
Başa Dön
Lavi Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Lavi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Temmuz-2022 tarihinde 09:44
Tip1 �ok tuhaf degil mi �evremizde bile bir s�r� insan var disini fir�alamayan yada ��r�kleri olan onlarin agzi neden kokmuyor
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efem Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Temmuz-2022 tarihinde 19:18
İlk gönderen: Kelime Kelime yazdı:

Efe tip1 oldugun kesin miydi? Kokun �inkolu gargara, macun, dil fir�alama vs ile ge�iyor muydu? Bir de nasil kurtuldugunu anlamadim. Dis mi �ektirdin?

Evet tip1 oldum kesindi c�nk� cinkolu gargara ve Macun azaltiyodu kokuyu.yemek yerkende azaliyodu ve dilimi temizlerkende koku gidiyodu
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efem Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Temmuz-2022 tarihinde 19:20
Gizli bi c�r�k vardi bende.r�ntgende g�r�nm�yodu.Benim �nceki mesaclarimi okuyun orda kurtulma hikayem detayle yaziyo
Başa Dön
Melina Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Temmuz-2022 tarihinde 20:19
Peki sizin koku nasil baslamisti yani ka� yildir vardi? Benim kendimi bildim bileli var gizli bir curugum olsada bu yasa kadar baska bir semptom olmadan olabilecegini d�s�nm�yorum
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla Sayfa  <12

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.