![]() |
�ocuklugumdan gelen agiz kokusunu sanirim yendim |
Yanıtla
|
| Yazar | |
bahtsizbedevi
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 01-Ekim-2019 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: �ocuklugumdan gelen agiz kokusunu sanirim yendimGönderildi: 01-Ekim-2019 tarihinde 12:15 |
|
Bu forumun eski �yelerindenim �yeligimi unuttum yeni �yelik a�tim murat hocanin lafi aklima geldi iyilesen ka�ip gidiyor demisti ben yazmak i�in geri geldim.
Iyilesmem biraz ilahi g�� gibi oldu sanki ��nk� iyilesecegime hi� inanmiyordum belki de farkinda olmadan bir sey yaptim o iyi geldi ve geliyor. S�yle ki ben ilkokuldan beri yasim 26 bu arada bu kokuyu �ekiyorum. Kokuyu ben hissetmiyorum ve agzim lagimla ayni kokuyordu anneme sordugum da �yle diyordu. Bir �ok sey denedim �ogunuzun ki gibi antibiyotik ge�ici olarak ge�iriyordu. Daha sonra gastrolojiye gidip endoskopi yaptirdim ve helikobakteri bulundu helipak tedavisi g�rd�m haliyle koku azalmisti o zamandan sonra ben brokoli k�r� yapmaya baslamistim d�zenli olarak ardindan ingiliz karbonatini suya karistirip miktarini hatirlamiyorum i�iyordum d�zenli olarak ve bunlardan sonra da 3-4 sise kadar kullandim kudret nari yiyordum sabahlari hep o saatten sonra �nl� bir sakiz firmasinin karbonatli sakizlarindan �ignedigim de sekersiz bu arada koku hi� olmuyordu.. Sonra azicik yediklerime de dikkat ettim karnimi tika basa hi� doldurmadim az ve sik yemeye �zen g�sterdim ve dilimde hafif pas vardi en son lis... ile baslayan plak ve agiz kokusu giderici gargarasini aldim (bu ise yaradi mi emin degilim belki baska bir sey ise yaradi) dilimde pas olmuyor artik.. Ve suna dikkat ettim gaz �ikarmam normallesti yani eskiden bu kadar sik gegiremiyordum sikistiriyordu.. S�ylemem o ki bu islemleri yaptim ve yine anneme soruyorum ya hi� yok diyor ya da �ok �ok az derinden geliyor diyor ki lagim kokusundan buraya gelmek beni asiri mutlu etti ve yetti de.. Bu arada gargaradan sonra sormuyorum kokuyor mu diye gargara kullanmadan �nce soruyorum ve ya disari �ikiyorum �ay sigara falan sonra eve geliyorum 3-4 saat sonra denettiriyorum hi� yok diyor sigara kokuyor agzin diyor.. Umarim herkes iyilesir |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Ekim-2019 tarihinde 13:35 |
|
Sifresini unuttugunuz hesabinizi a�arken bir eposta adresi girdiyseniz size sifrenizi degistirmenizi saglayacak bir eposta kilit a�ma linki yollayabilirim.
Eski hesabinizin ismini [email protected] adresine bildiriniz bir bakalim -M |
|
![]() |
|
wolfscream
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 03-Ocak-2018 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Ekim-2019 tarihinde 02:09 |
|
bahtsizbedevi 23 yasindayim 15 yasindan beri halitosis hastasi oldugumun farkindayim. Ge�miyor kardesim ne yaparsam yapayim ge�miyor. Kendimi gayet vasifli bir birey olarak g�rmeme ragmen bu hastalik y�z�nden asiri �zg�vensizlik olustu bende. Haliyle maddi bir kazan�ta saglayamiyorum ki gidip tedavi olmaya �alisayim. Yok mu bir ilahi g�� bize dokunsun?
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Ekim-2019 tarihinde 23:05 |
|
helipak varsa zaten, koku oluyor. senin sorunun refl� asitine bagli kokudur b�y�k ihtimal. karbonat + su protopn pompasi gibi is g�r�r hemde kimyasal �ekmezsin. kudret narida iyi diyorlar denemedim. ayrica bol bol su i�, yavas ye az ye.
|
|
![]() |
|
mrve
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 23-Mayis-2019 Konum: Kocaeli Durum: Çevrimdışı Puan: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Ekim-2019 tarihinde 22:34 |
Annemde de helico olmasina ragmen koku yok. Daha �nce de varmis ve ila� kullanmis. Bunca yildir bu sorunla yasamasina ragmen koku falan yok kendisinde. O y�zden kendi adima helico konusunda s�pheliyim. |
|
![]() |
|
bahtsizbedevi
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 01-Ekim-2019 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Kasim-2019 tarihinde 17:53 |
|
Ekleyeceklerim var arkadaslar... Bunlara ek olarak son 2 aydir falan gastrit diyetine girdim internette arastirarak ve yillarin verdigi tecr�be ile zarar veren yiyecekleri hayatimdan �ikardim fasulye patates kizartmalari kahveler kolalar �ekirdek dondurma vs vs... mide dostu seyler yemeye �zen g�sterdim ve asla midemi tamamen doldurmadim tam doymadan kalktim sofradan ve devaminda sik yemeye �zen g�sterdim mesela aksam yemegi yediniz 1-2 saat sonra elma vs yiyerek ge�istirdim.. Bir abimin lafi vardi t�m hastaliklar bagirsaktan ge�er diye yediklerinden hasta olursun derdi her hastalik i�in.. Aklima geldi denedim bunlarida yapmistim zamanin da ger�ekten koku yok hala i�im rahat etmiyor ger�i var midir acba diye ama ne zaman sorsam anneme koku var mi diye hi� yok diyor eskiden lagim kokusu alirdi sonra azaldi orta seviyeye simdi ise hi� duymuyor ama iste o psikolojiyi �zerimden atamiyorum ya kokuyorsa hala diye.. Sanirim uzun zaman alacak bu duruma alismam.. Hepinize acil sifalar diliyorum.. Son olarak su anda koku olmamasina ragmen bos durmuyorum gastriti tedavi ama�li ve pylori vir�s�nden kurtulmak ama�li ��rek otu yagi kullaniyorum sabahlari aksamlari da papatya �ayi t�ketiyorum
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |