Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

kurtulanlar

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı rifki Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: kurtulanlar
    Gönderildi: 06-Ekim-2013 tarihinde 21:55
birsey merak ediyorum. hani kurtulanlar zaten foruma gerid�n�s yapmiyor , belki de sorunla tekrar y�zy�ze gelmek istemiyor psikolojik olarak unutma �abasina giriyor bir an �nce. benim merak ettigim ise forumda uzun zamandir yazmayan bir veya birka� isim tespit edebildiniz mi ? ya da kurtuldugunu bilen var mi herhangi bir kisinin ?
Başa Dön
king Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı king Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Ekim-2013 tarihinde 00:05
kalici degil de ge�ici kurtulus var suan i�in kardes:)
Başa Dön
rifki Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı rifki Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Ekim-2013 tarihinde 12:23
Biraz daha a�ar misin ? Kendinden mi bahsettin yani ?
Başa Dön
RoyalAlbert Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı RoyalAlbert Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Kasim-2013 tarihinde 21:32
Rifki kardes,ilk basta ki mesajini g�rd�m yazma gereksinimi duydum.Bende ilk zamanlar baya baya hem forumun hem hastanelerin resmen abonesiydim.Ama baktim ki ne yaptiysam faydasini g�rmedim.O y�zden simdilerde ne hastaneye gidiyorum,ne de foruma takiliyorum.Arada bir bakiyorum var mi bir gelisme diye ama g�r�yorum ki hep ayni..
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.