Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

kronik

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı derdnz Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: kronik
    Gönderildi: 05-Aralik-2013 tarihinde 16:54
Ben 22 yasindayim ve neredeyse 10 yildir bu kokunun farkindaligini yasiyorum. 2 yil �nce Murat Bey'e �l��mler i�in gittim ve kokunun burundanda geldigini �grendim. Bu sayede KBB'ye y�neldim.

Bendeki koku dis fir�alama yada gargara gibi hi� bir etkenle ge�miyor,1 dk i�erisinde koku geri geliyor hatta o an diyebiliriz. Evet sin�zitim oluyor d�nem d�nem ve antibiyotik tedavisiyle ge�iyor.Iyilestigim d�nem i�erisinde de koku devam ediyor. Geniz akintim var ancak akinti geldiginde kokunun kaynagi olup olmadigini anlamak i�in akintiyi t�k�r�p kokunun varligina baktigimda koku yok. Zaten akinti seffaf.

Burun i�inde kemik ve et problemim yok.

Bende forumda bir arkadasin bahsettigi kulak iltihabi ihtimaline y�neldim.Yarin doktora g�r�necegim.Bu bilmem ka�inda KBB doktoruna g�r�n�s�m bilmiyorum :) Ancak genel olarak muayenelerde �st�n k�r� kulaga bakildiginda bir soruna rastlayan olmamisti.Merak ettigim bu sekilde bir iltihap yada baska bir sorun uzun yillar boyunca hi�bir etkenin ge�irmedigi sekilde devam edebilir mi?

Yanitlarsaniz sevinirim hocam,arkadaslar sizlerde buna benzer deneyimlerinizden bahsederseniz sevinirim.

Başa Dön
derdnz Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı derdnz Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Aralik-2013 tarihinde 03:20
Sorun orta kulakta da degilmis. Hocam �rnekleriyle karsilasmisssinizdir belki bu y�zden size sormak istiyorum. Bulundugum ortami rahatsiz etmeyecek kadar ancak beni ve karsimdakini olduk�a rahatsiz edecek seviyede bir koku. Ve sabit. Gargaralar,ila�lar vs 1-2 dk dahi ge�irmedi bu g�ne kadar. Agzimda da hep bir tat. agzimin normal islevindeki tadini unuttum resmen. S�rekli rahatsiz edici bir durum var. Daha �nce karsilasilan hangi sebepler bu sekilde sabit bir kokuya neden oluyor?
Başa Dön
KDC98 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı KDC98 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Aralik-2013 tarihinde 19:41
23 yasindayim ve yaklasik 10 senedir bu hastalikdan m�zdaripim, k���kken orta kulak iltihabi ge�irmisim ve suan sinuzitim var dolayisiyla burun deliklerimden biri mutlaka kapali oluyor,ve agiz kokumu cok net bir sekilde aliyorum.dilim de inanilmaz bir koku mevcut..bir ka� kbb ye basvurudm ama sonuc alamadim.acaba orta kulak ihitabi ile sun�zit arasinda bir bag varmi yoksa 2 sinin ortaklasa br �alismasimi bu koku..yardimci olursaniz cok sevinirim..
Başa Dön
evian Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Aralik-2013 tarihinde 12:18
kulak burun bogaz bunlar hepsi birbirine bagli elbette ! sinuzit ve orta kulak iltihabi basli basina bir sebebp kokuya geniz akintisina sebeb verende sinuzit ve dilde pas meydana getirir ekseri
Başa Dön
derdnz Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı derdnz Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Aralik-2013 tarihinde 03:27
Nefes kokusu ile agiz kokusunu ayirt edebiliyoruz ama hangi hastaligin ne t�r koku yaptigini-aralikli mi yoksa s�rekli devam ettiren mi ya da hangi t�r kokuya (iltihap-bagirsak kaynakli vs) nelerin iyi gelecegini ayirt edemiyoruz bu da bizi �ok zorluyor.Bu sekilde kendimizde ayirt edebileceklerimiz olsa belkide dogru sebeplere y�neliriz. Bir poliklinikten digerine gidiyoruz ilerleme kaydedemiyoruz. Her testi yaptirmamiz m�mk�n olmuyor.. Umarim �abalarimizin karsiliginda g�zel sonu�lar aliriz.

Başa Dön
anamuur Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı anamuur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Aralik-2013 tarihinde 17:59
sinuzit icin balon tedavisi varmis bir zarari da yokmus yani internette oyle yaziyodu bununla ilgili birsey duyaniniz oldu mu
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.