![]() |
hem agiz hemde burun kokusu olup yayilanlar! |
Yanıtla
|
| Yazar | |
zeynep
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: hem agiz hemde burun kokusu olup yayilanlar!Gönderildi: 13-Nisan-2015 tarihinde 11:22 |
|
arkadaslar konuyu tamamen kapatamiyoruz yani ge�miyo bu y�zden ge�ici ��z�mlerle en azindan biraz iyi hissetmek adina soruyorum kisa s�rede olsa sunu yapinca ge�iyo dediginiz biseyler varsa s�ylermisiniz l�tfen
|
|
![]() |
|
chocalate
�ye
Kayıt Tarihi: 27-Eyl�l-2014 Konum: Balikesir Durum: Çevrimdışı Puan: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Nisan-2015 tarihinde 14:06 |
|
Benimde hem agizdan hem burundan gelen kokum var.iyi gelen seyleri s�ylerseniz bende uygularim.
|
|
![]() |
|
zeynep
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Nisan-2015 tarihinde 09:33 |
|
sanirim ge�icide olsa sorun ��z�lm�yo:(
|
|
![]() |
|
Powershaped
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 07-Nisan-2015 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Kasim-2015 tarihinde 11:54 |
|
Ben �nlemek i�in naneli seker t�ketiyorum ama onun kokusu bile garip bir sekil de geliyor. Kokunun geldigini �evredeki tepkilerden anliyorum. bende hissediyorum zaten. Ortama yayiliyor. Sadece agiz kokusu olsa bu kadar rahatsiz olmazdim. Ayrica agzim �ok k�t� kokmuyor. �zellikle toplu ortamlarda agiz kokusu artiyor biseyler yeme ihtiyaci hissediyorum. Sizde nasil
|
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 10-Eyl�l-2014 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Kasim-2015 tarihinde 19:30 |
|
Naneli urunler bnde de garip bi tat olusturuyo ama meyveli �r�nler epey is g�r�yor.tavsiye ederim..
|
|
![]() |
|
Powershaped
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 07-Nisan-2015 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Kasim-2015 tarihinde 09:33 |
|
Deneyecegim.Koku ortama yayiliyor mu ?
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Kasim-2015 tarihinde 19:26 |
|
Konusmadan asiri siddetli kokusu olan arkadaslar var mi? Kapali alanda �� d�rt metre etkili olan bir koku. V�cut kokusu olan arkadaslar da olabilir.
|
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 10-Eyl�l-2014 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Kasim-2015 tarihinde 23:56 |
|
yayiliyor da o rahatsiz edici kokudan �ok sakizin esansi yayiliyor.maskeliyor sadece kisacasi kalci bi ��z�m degil maalesef.
|
|
![]() |
|
haci
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 18-Aralik-2015 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Aralik-2015 tarihinde 15:35 |
|
hurma �ok faydali yiyin
|
|
|
elbet bir g�n
|
|
![]() |
|
Selen123
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Haziran-2023 tarihinde 18:45 |
|
Arkadaslar merhaba burnundan koku gelipde iyilesen varmi b�yle odayi saran koku �zellikle
|
|
![]() |
|
�ok ugrasan bir
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 12-Ekim-2023 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Ekim-2023 tarihinde 13:22 |
|
Arkadaslar buraya yazmak i�in �ye oldum.uzun zamandir takip ettigim bir site bi �ok paylasimi okudum burada.lise 1. Sinifta arkadasimin agzin nekadar pis kokuyor demesiyle agiz kokusuyla tanistim.yillarca agzimi elimi kapatarak konustum.gitmedigim doktor dis hekimi kalmadi yasim 30 ve ge�en ay burun ameliyati oldum ve bu sigara kulanmama ragmen koku kesildi.daha �nce insanlar benle konusurken burnuyla oynardi kapattirdi veya agiz kokumun bana geldigi olurdu ben bilegimi yalayip kokuyu �yle kontrol ederdim genelde �ok k�t� kokardi.ameliyattan sonra defalarca denedim sadece sigara kokusu geliyor kardeslerimin y�z�ne nefes veriyorum ve kokunun olmadigini s�yl�yorlar.buraya yazmamdaki ama� benimle ayni sikintiyi yasayip burun kaynakli olanlar olabilir.Allah bu sikintiyi yasayan herkese sifa versin.
|
|
![]() |
|
Gececekinsl
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 03-Ekim-2023 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 201 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Ekim-2023 tarihinde 13:34 |
|
Slm bende burundan amaleyat oldum yamukluk vardi ..
Senin bogazin kuruyormuydu amaleyat olmada �nce ? Ve baska hic bir sonunda yokmuydu .. Biraz detaylica anlatsan super olcak tskl |
|
![]() |
|
kaderarkadaslar
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Ekim-2023 tarihinde 16:18 |
|
Aynen egrilik mi vardi? Tam olarak ne ameliyatiydi?
|
|
![]() |
|
BlackSea58
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 15-Haziran-2020 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Ekim-2023 tarihinde 00:41 |
|
Ben burun ameliyati oldum ama koku ge�medi egrilik vardi bende de. Sanirim benim sikintim mide veya bagirsaklardan kaynakli bogazim kuruyor, birden n�kseden bir koku oluyor ben gaz �ikarmasam bile etrafimdakiler gazmi �ikarttin tarzi soru soruyorlar vaktim olsa hemen mide ve bagirsaklara baktiricam ama iste�
|
|
![]() |
|
�ok ugrasan bir
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 12-Ekim-2023 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Ekim-2023 tarihinde 03:31 |
|
Arkadaslar selamlar detayli anlatayim.burnumda hem.kemik egriligi vardi hemde burun etleri sismisti geniz de cabasi sabahlari kalktigimda bogazim kupkuru uyaniyordum suan �ok s�k�r nefes alabiliyorum bogaz kurulugu ge�ti. ara ara bendede mide yanmasi siskinlik gibi seyler oluyordu ama ana sebep bogaz kurulugu oldugunu d�s�n�yorum benim i�in tabi.1 ay oldu ameliyat olali sigarada kullanan birisiyim s�rekli yakin �evreme agzim kokuyormu diye kontrol ettiriyorum ve daha kimse kokuyor demedi daha iyisi insanlarla konusurken hen�z burnunu kapatan olmadi agzimdan o aci tat gitti ben bunu illeti 2009 yilindan beri �eken biriyim umarim sizede faydasi olur.sifa bulmaniz dilegiyle
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |