Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

hem agiz hemde burun kokusu olup yayilanlar!

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı zeynep Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: hem agiz hemde burun kokusu olup yayilanlar!
    Gönderildi: 13-Nisan-2015 tarihinde 11:22
arkadaslar konuyu tamamen kapatamiyoruz yani ge�miyo bu y�zden ge�ici ��z�mlerle en azindan biraz iyi hissetmek adina soruyorum kisa s�rede olsa sunu yapinca ge�iyo dediginiz biseyler varsa s�ylermisiniz l�tfen
Başa Dön
chocalate Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı chocalate Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Nisan-2015 tarihinde 14:06
Benimde hem agizdan hem burundan gelen kokum var.iyi gelen seyleri s�ylerseniz bende uygularim.
Başa Dön
zeynep Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı zeynep Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Nisan-2015 tarihinde 09:33
sanirim ge�icide olsa sorun ��z�lm�yo:(
Başa Dön
Powershaped Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Powershaped Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Kasim-2015 tarihinde 11:54
Ben �nlemek i�in naneli seker t�ketiyorum ama onun kokusu bile garip bir sekil de geliyor. Kokunun geldigini �evredeki tepkilerden anliyorum. bende hissediyorum zaten. Ortama yayiliyor. Sadece agiz kokusu olsa bu kadar rahatsiz olmazdim. Ayrica agzim �ok k�t� kokmuyor. �zellikle toplu ortamlarda agiz kokusu artiyor biseyler yeme ihtiyaci hissediyorum. Sizde nasil
Başa Dön
ismimnefarkeder Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Kasim-2015 tarihinde 19:30
Naneli urunler bnde de garip bi tat olusturuyo ama meyveli �r�nler epey is g�r�yor.tavsiye ederim..
Başa Dön
Powershaped Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Powershaped Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Kasim-2015 tarihinde 09:33
Deneyecegim.Koku ortama yayiliyor mu ?
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Kasim-2015 tarihinde 19:26
Konusmadan asiri siddetli kokusu olan arkadaslar var mi? Kapali alanda �� d�rt metre etkili olan bir koku. V�cut kokusu olan arkadaslar da olabilir.
Başa Dön
ismimnefarkeder Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Kasim-2015 tarihinde 23:56
yayiliyor da o rahatsiz edici kokudan �ok sakizin esansi yayiliyor.maskeliyor sadece kisacasi kalci bi ��z�m degil maalesef.
Başa Dön
haci Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı haci Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Aralik-2015 tarihinde 15:35
hurma �ok faydali yiyin
elbet bir g�n
Başa Dön
Selen123 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Selen123 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Haziran-2023 tarihinde 18:45
Arkadaslar merhaba burnundan koku gelipde iyilesen varmi b�yle odayi saran koku �zellikle
Başa Dön
�ok ugrasan bir Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Çok ugrasan bir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Ekim-2023 tarihinde 13:22
Arkadaslar buraya yazmak i�in �ye oldum.uzun zamandir takip ettigim bir site bi �ok paylasimi okudum burada.lise 1. Sinifta arkadasimin agzin nekadar pis kokuyor demesiyle agiz kokusuyla tanistim.yillarca agzimi elimi kapatarak konustum.gitmedigim doktor dis hekimi kalmadi yasim 30 ve ge�en ay burun ameliyati oldum ve bu sigara kulanmama ragmen koku kesildi.daha �nce insanlar benle konusurken burnuyla oynardi kapattirdi veya agiz kokumun bana geldigi olurdu ben bilegimi yalayip kokuyu �yle kontrol ederdim genelde �ok k�t� kokardi.ameliyattan sonra defalarca denedim sadece sigara kokusu geliyor kardeslerimin y�z�ne nefes veriyorum ve kokunun olmadigini s�yl�yorlar.buraya yazmamdaki ama� benimle ayni sikintiyi yasayip burun kaynakli olanlar olabilir.Allah bu sikintiyi yasayan herkese sifa versin.
Başa Dön
Gececekinsl Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Ekim-2023 tarihinde 13:34
Slm bende burundan amaleyat oldum yamukluk vardi ..

Senin bogazin kuruyormuydu amaleyat olmada �nce ?

Ve baska hic bir sonunda yokmuydu ..
Biraz detaylica anlatsan super olcak tskl
Başa Dön
kaderarkadaslar Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kaderarkadaslar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Ekim-2023 tarihinde 16:18
Aynen egrilik mi vardi? Tam olarak ne ameliyatiydi?
Başa Dön
BlackSea58 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı BlackSea58 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Ekim-2023 tarihinde 00:41
Ben burun ameliyati oldum ama koku ge�medi egrilik vardi bende de. Sanirim benim sikintim mide veya bagirsaklardan kaynakli bogazim kuruyor, birden n�kseden bir koku oluyor ben gaz �ikarmasam bile etrafimdakiler gazmi �ikarttin tarzi soru soruyorlar vaktim olsa hemen mide ve bagirsaklara baktiricam ama iste�
Başa Dön
�ok ugrasan bir Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Çok ugrasan bir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Ekim-2023 tarihinde 03:31
Arkadaslar selamlar detayli anlatayim.burnumda hem.kemik egriligi vardi hemde burun etleri sismisti geniz de cabasi sabahlari kalktigimda bogazim kupkuru uyaniyordum suan �ok s�k�r nefes alabiliyorum bogaz kurulugu ge�ti. ara ara bendede mide yanmasi siskinlik gibi seyler oluyordu ama ana sebep bogaz kurulugu oldugunu d�s�n�yorum benim i�in tabi.1 ay oldu ameliyat olali sigarada kullanan birisiyim s�rekli yakin �evreme agzim kokuyormu diye kontrol ettiriyorum ve daha kimse kokuyor demedi daha iyisi insanlarla konusurken hen�z burnunu kapatan olmadi agzimdan o aci tat gitti ben bunu illeti 2009 yilindan beri �eken biriyim umarim sizede faydasi olur.sifa bulmaniz dilegiyle
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.