Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Dislerin kokmasi

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı squid Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Dislerin kokmasi
    Gönderildi: 14-Aralik-2021 tarihinde 21:52
Merhaba, uzun zamandir formu takip ediyorum . Gercekten cok hos ve g�zel bir fikir olmus forum. �ncelikle 4 ayri ��r�gum var 2 tanesi tatli yedigimde agiriveriyor yada emdigimde fircalasamda ge�miyor bir dis�iye gittim dolgu icin 400 istedi ve bu dislerim koku yapmadigindan bahsetti kaynagi farkli bir yerde ara dedi ama neskafe,seker,�ikolata yedim mi agri hissederim ve dis �zerinde kotu bir tat bazen dissimi emdigimde i�inden par�alar �ikiyor gibi hissediyorum. Ama doktor benden ort .4 dis icin 1500 fln istedi yapsada koku ge�meyebilir ddi koku bunlardan kaynaklaniyorsa fircalayinca gecer ddi ��r�k dis koku yapmazmis veya bunlar yapmaz sizce bu disler koku yapma ihtimali var mi ?
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Aralik-2021 tarihinde 22:28
sgk varsa �cretsiz devlet hastanesinde.
Başa Dön
Melike Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melike Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Aralik-2021 tarihinde 23:35
��r�k nasil koku yapmaz ya ger�ekten doktor mu olmus o kardesimin de ��r�kleri var ve ge�meyen agiz kokusu var yerinde olsam yaptirirdim hem saglik a�isindan hem koku a�isindan
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Aralik-2021 tarihinde 11:42
Forumda okumustum her ��r�g�n koku yapmayabilecegini belirtiyordu Murat hocam, bu y�zden belki ��r�g�n agizdaki durumuna ve kisinin agiz hijyenine olan dikkatine oranla koku yapiyor olmasi veya olmamasi s�z konusu olabilir. Fakat ��r�k disin koku yapmadigindan emin olan bir doktorun neyin koku yapabilecegini bilmemesi da ayrica tuhaf geliyor.
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.