Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Diyet ve v�cut kokusu

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı azizler07 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Diyet ve v�cut kokusu
    Gönderildi: 29-Haziran-2014 tarihinde 16:26
Merhaba.Bende v�cut kokusu var.Bu koku yediklerim ve bulundugum yer ile ilgili.Kesinlikle hijyen ile ilgili degil.Ben 20 yasina kadar.Antalya'da yasadim.Sonra vatani g�revim i�in Kibris'a gittim.Oraya gittikten sonra kokumda sebebini bilmedigim bir azalma oldu.Sonra yavas yavas �ogaldi.Vatani g�revimi tamamlar tamamlamaz bi ka� g�n Antalta'da kaldiktan sonra Istabul'a tasindik.Istanbul'da da ayni Kibrista oldugu gibi kokum ilk 6 ay gibi yogunlugu azaldi.kimse sikayetci degildi.Yemekleri is yerinde yerdim hep.Baska bir daha yakin bir ise ge�ince yemekleri evde yemeye basladim
.Sonra koku dahada artti. Trimethylaminuria benzeri bir haslatik oldugunu d�s�n�yorum.B�yle d�s�nmenin nedeni tmau nun bir facebook sayfasindaki bana benzer bir �ok yazi var.

https://www.facebook.com/159862750691478/photos/a.275287545815664.76318.159862750691478/393143927363358/?type=1&source=46

https://m.facebook.com/159862750691478/photos/a.275287545815664.76318.159862750691478/393143927363358/?type=1&source=46

"Once, I read a testimony from a trimethylaminuria sufferer about his experience with the condition. He claimed that when he traveled to another country, his body found his "environmental equilibrium" and he didn't smell fish during this trip ! Withcraft or reality ? Go figure ! "

Ben diyet olayini pek anliyamadim acaba g�nl�k olarak kolin degeri en d�s�k yemekler olarak ne yemeliyim sitesinde balik yumurta hayvansal gidalar baklagiller yenmemeli diyor v�cudu dengelemek i�in probiyotik tabletler �neriyorlar ben hepsini aldim sagdece yemek se�me kismi kaldi yardimci olursaniz �ok sevinirim.�zellikle Aydin hocamiz bir g�r�ste bulunursa benim i�in �ok daha iyi olcak.
Başa Dön
mete06 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mete06 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Haziran-2020 tarihinde 18:56
Herkese merhaba 7 yildir koltuk altimda gelen kokuyla m�cadele ediyorum is yerinde felan artik �zg�venimi kaybettim.dermatoloji doktoruna gidiyorum sizofren muamelesi yapiyor,i� hastaliklari doktoruna gidiyorum doktor bana bu kokuyu nasil almazlar s�yleyip beni tekrar'dan dermatoloji g�nderiyor.En sonunda endoskopi yaptirdim ama hi�bir sey �ikmadi her zaman B12 eksik �ikiyor.mesela dus aliyorum oda'da oturdugum zaman oda �ok havasiz kaliyor bazen bunalip gece cami a�iyorum.is yerinde 7/24 cam a�ik �alisiyoruz benim y�z�nden her g�n dus aliyorum kimi zaman sabah,aksam aliyorum.kullanmadigim parf�m, deodorant,deotak akliniza ne geliyorsa kullandim.En sonunda 2 yil �nce botoks yaptirdim,lakin kime sorsam senden ter kokusu almiyoruz hi� bir zaman diye ��z�m �nerilerinizi bekliyorum.
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Haziran-2020 tarihinde 20:16
Suraya g�z attiniz mi?
http://www.ter.kokusu.org/
Başa Dön
Ethic1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ethic1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Haziran-2020 tarihinde 09:10
Mete06 bir arkadas anlatti, ayni dertten muzdarip koltuk altina ped koyup gezen ve terleyince etrafi acayip bir koku basan, bu arkadas koltuk altina botoks yaptirmis ve azalmis ciddi d�zeyde bir arastirir misin.
Başa Dön
Ethic1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ethic1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Haziran-2020 tarihinde 09:11
Azizler internette var kolin i�eren besinler ben ge�en g�n �ikarmistim liste kalabalik, bence bir diyetisyenden yardim alip sonra kokunun gidisatina bakabilirsin. Bir de bu hastaligin testi var yaptirabilirsin.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mete06 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Haziran-2020 tarihinde 22:10
merhaba testin adi ne acaba size zahmet yazarmisiniz
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mete06 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Haziran-2020 tarihinde 22:11
merhaba cevap i�in tesekk�r ediyorum ama ben zaten botoks yaptirdim koltuk altima ama hi� bir faydasi olmadi.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mete06 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Haziran-2020 tarihinde 22:15
merhaba cevap i�in tesekk�r ediyorum ama dedigim gibi ben kime sorarsam,sorayim hi� bir zaman ter kokmadigimi s�yl�yorlar.ayrica koltuk altima botoksda yaptirdim .
Başa Dön
Belinda Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Belinda Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Haziran-2020 tarihinde 08:47
Ayni sorun annemin arkadasndada vardi k���kl�kten beri tanir kadin yikansa bile ter kokarmis esi eve gelmezmis evlendiklernde sonra aradan baya zaman gecmis bunlarin cocuklari olmus 5 tane cocuk dogurmus kadin simdi terlesede 10 g�n dus almasada hicbisekilde kokmaz sorunu yok bn bunu hormonal olmasina bagliorum
Hamilelikte ve dogurunca d�zeldi hormonlar siz baktrdinizmi tek tek hormonlara
Başa Dön
Holmes Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Holmes Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Haziran-2021 tarihinde 02:04
Hocam iyi g�nler. Aktif v�cut gelistirme sporuyla ugrasiyorum 1 aylik kullanimda protein tozu agiz veya nefes kokusuna sebep olabilir mi ? Daha �ncede kullandim sik kullanmiyorum 1 aylik kullanmayi d�s�n�yorum herhangi bir kokuya sebebiyet verir mi, verirse kalici olabilir mi? Tesekk�r ederim hocam.
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Haziran-2021 tarihinde 20:41
İlk gönderen: Holmes Holmes yazdı:

Hocam iyi g�nler. Aktif v�cut gelistirme sporuyla ugrasiyorum 1 aylik kullanimda protein tozu agiz veya nefes kokusuna sebep olabilir mi ? Daha �ncede kullandim sik kullanmiyorum 1 aylik kullanmayi d�s�n�yorum herhangi bir kokuya sebebiyet verir mi, verirse kalici olabilir mi? Tesekk�r ederim hocam.

Protein tozu kullandiginiz s�re boyunca nefes kokusu sebebi olabiliyor. Protein tozunu birakinca devam etmiyor
Başa Dön
Holmes Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Holmes Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Haziran-2021 tarihinde 21:16
Hocam cevabiniz i�in tesekk�r ederim.Kalici bir koku degil yani. Peki b�yle bir durum olursa ne kadar s�rede eskiye d�ner koku kaybolur ?
Başa Dön
Brightness Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Brightness Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Subat-2022 tarihinde 21:47
Karbonhidrat i�eren besinleri yemedigim zaman agiz kokum gidiyor. Meyve falan yiyorum ama. Meyvelerin i�inde �ok az karbonhidrat oldugundan sorun olmuyor.

Dislerimi fir�aladiktan sonraki 1 saat boyunca agim kokum olmuyor.

Agiz bakim sulari dis fir�alamaktan daha etkili oluyor. Yaklasik 2-3 saat boyunca agiz kokum olmuyor.

Kokunun dilimin arkasindan geldigini d�s�n�yorum. ��nk� orasi �ok k�t� kokuyor.

Antibiyotik kullaninca da koku gidiyor.

Benim sorunum ne olabilir? Murat hocam karbonhidrat i�eren besinleri yemeden saglikli yasayabilir miyim?
Başa Dön
Melina Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Subat-2022 tarihinde 22:58
Karbonhidrat yemeden 1.5 yil beslendim bazi hastaliklarim iyilesti ama agiz kokusu ge�medi alakasi oldugunu d�s�nm�yorum
Başa Dön
Brightness Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Brightness Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Subat-2022 tarihinde 23:37
İlk gönderen: Melina Melina yazdı:

Karbonhidrat yemeden 1.5 yil beslendim bazi hastaliklarim iyilesti ama agiz kokusu ge�medi alakasi oldugunu d�s�nm�yorum

Sizin durumunuzda alakasi olmayabilir ama bu herkes i�in b�yle oldugu anlamina gelmiyor. Hangi hastaliklariniz iyilesti?
Başa Dön
Melina Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Subat-2022 tarihinde 18:24
Benim bazi kadinsal sorunlarim vardi onlar ge�ti ama hatta diyet yaptigim d�nem koku artmisti ben kimseyi demoralizd etmek istemiyorum ama diyetle bu hastaliktan iyilesen g�rmedim zaten v�cudunuzu sa�ma sapan seylerle yormayin bizim fitratimiz b�yle seyler yemege uygun yaratilmis siz ne kadar karbonhidrat sekeri kestim derseniz diyin yediginiz sebzeden bile geliyor ve bu kadarcik miktar bile o bakteri mantari beslemeyr yetiyor tabi yine herkesin kendi iradesine kalmis ben bunlari yapip �ok yorulan biri olarak sadece yaziyorum
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Subat-2022 tarihinde 21:21
İlk gönderen: Brightness Brightness yazdı:

Karbonhidrat i�eren besinleri yemedigim zaman agiz kokum gidiyor. Meyve falan yiyorum ama. Meyvelerin i�inde �ok az karbonhidrat oldugundan sorun olmuyor...makas...

Hi� bir diyet hi� bir giz kokusunu iyilestirmez.

Karbonhidrat veya et protein vesaireyi kendinize yasaklamayin. Allah ne verdiyse hepsinden azar azar yeyin i�in.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.