![]() |
Diyet ve v�cut kokusu |
Yanıtla
|
| Yazar | |
azizler07
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 08-Haziran-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Diyet ve v�cut kokusuGönderildi: 29-Haziran-2014 tarihinde 16:26 |
|
Merhaba.Bende v�cut kokusu var.Bu koku yediklerim ve bulundugum yer ile ilgili.Kesinlikle hijyen ile ilgili degil.Ben 20 yasina kadar.Antalya'da yasadim.Sonra vatani g�revim i�in Kibris'a gittim.Oraya gittikten sonra kokumda sebebini bilmedigim bir azalma oldu.Sonra yavas yavas �ogaldi.Vatani g�revimi tamamlar tamamlamaz bi ka� g�n Antalta'da kaldiktan sonra Istabul'a tasindik.Istanbul'da da ayni Kibrista oldugu gibi kokum ilk 6 ay gibi yogunlugu azaldi.kimse sikayetci degildi.Yemekleri is yerinde yerdim hep.Baska bir daha yakin bir ise ge�ince yemekleri evde yemeye basladim
.Sonra koku dahada artti. Trimethylaminuria benzeri bir haslatik oldugunu d�s�n�yorum.B�yle d�s�nmenin nedeni tmau nun bir facebook sayfasindaki bana benzer bir �ok yazi var. https://www.facebook.com/159862750691478/photos/a.275287545815664.76318.159862750691478/393143927363358/?type=1&source=46 https://m.facebook.com/159862750691478/photos/a.275287545815664.76318.159862750691478/393143927363358/?type=1&source=46 "Once, I read a testimony from a trimethylaminuria sufferer about his experience with the condition. He claimed that when he traveled to another country, his body found his "environmental equilibrium" and he didn't smell fish during this trip ! Withcraft or reality ? Go figure ! " Ben diyet olayini pek anliyamadim acaba g�nl�k olarak kolin degeri en d�s�k yemekler olarak ne yemeliyim sitesinde balik yumurta hayvansal gidalar baklagiller yenmemeli diyor v�cudu dengelemek i�in probiyotik tabletler �neriyorlar ben hepsini aldim sagdece yemek se�me kismi kaldi yardimci olursaniz �ok sevinirim.�zellikle Aydin hocamiz bir g�r�ste bulunursa benim i�in �ok daha iyi olcak. |
|
![]() |
|
mete06
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 04-Aralik-2019 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Haziran-2020 tarihinde 18:56 |
|
Herkese merhaba 7 yildir koltuk altimda gelen kokuyla m�cadele ediyorum is yerinde felan artik �zg�venimi kaybettim.dermatoloji doktoruna gidiyorum sizofren muamelesi yapiyor,i� hastaliklari doktoruna gidiyorum doktor bana bu kokuyu nasil almazlar s�yleyip beni tekrar'dan dermatoloji g�nderiyor.En sonunda endoskopi yaptirdim ama hi�bir sey �ikmadi her zaman B12 eksik �ikiyor.mesela dus aliyorum oda'da oturdugum zaman oda �ok havasiz kaliyor bazen bunalip gece cami a�iyorum.is yerinde 7/24 cam a�ik �alisiyoruz benim y�z�nden her g�n dus aliyorum kimi zaman sabah,aksam aliyorum.kullanmadigim parf�m, deodorant,deotak akliniza ne geliyorsa kullandim.En sonunda 2 yil �nce botoks yaptirdim,lakin kime sorsam senden ter kokusu almiyoruz hi� bir zaman diye ��z�m �nerilerinizi bekliyorum.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Haziran-2020 tarihinde 20:16 |
|
Suraya g�z attiniz mi?
http://www.ter.kokusu.org/ |
|
![]() |
|
Ethic1
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Haziran-2020 tarihinde 09:10 |
|
Mete06 bir arkadas anlatti, ayni dertten muzdarip koltuk altina ped koyup gezen ve terleyince etrafi acayip bir koku basan, bu arkadas koltuk altina botoks yaptirmis ve azalmis ciddi d�zeyde bir arastirir misin.
|
|
![]() |
|
Ethic1
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Haziran-2020 tarihinde 09:11 |
|
Azizler internette var kolin i�eren besinler ben ge�en g�n �ikarmistim liste kalabalik, bence bir diyetisyenden yardim alip sonra kokunun gidisatina bakabilirsin. Bir de bu hastaligin testi var yaptirabilirsin.
|
|
![]() |
|
mete06
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Haziran-2020 tarihinde 22:10 |
|
merhaba testin adi ne acaba size zahmet yazarmisiniz
|
|
![]() |
|
mete06
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Haziran-2020 tarihinde 22:11 |
|
merhaba cevap i�in tesekk�r ediyorum ama ben zaten botoks yaptirdim koltuk altima ama hi� bir faydasi olmadi.
|
|
![]() |
|
mete06
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Haziran-2020 tarihinde 22:15 |
|
merhaba cevap i�in tesekk�r ediyorum ama dedigim gibi ben kime sorarsam,sorayim hi� bir zaman ter kokmadigimi s�yl�yorlar.ayrica koltuk altima botoksda yaptirdim .
|
|
![]() |
|
Belinda
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 25-Mayis-2020 Konum: Nigde Durum: Çevrimdışı Puan: 31 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Haziran-2020 tarihinde 08:47 |
|
Ayni sorun annemin arkadasndada vardi k���kl�kten beri tanir kadin yikansa bile ter kokarmis esi eve gelmezmis evlendiklernde sonra aradan baya zaman gecmis bunlarin cocuklari olmus 5 tane cocuk dogurmus kadin simdi terlesede 10 g�n dus almasada hicbisekilde kokmaz sorunu yok bn bunu hormonal olmasina bagliorum
Hamilelikte ve dogurunca d�zeldi hormonlar siz baktrdinizmi tek tek hormonlara |
|
![]() |
|
Holmes
�ye
Kayıt Tarihi: 04-Ocak-2021 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Haziran-2021 tarihinde 02:04 |
|
Hocam iyi g�nler. Aktif v�cut gelistirme sporuyla ugrasiyorum 1 aylik kullanimda protein tozu agiz veya nefes kokusuna sebep olabilir mi ? Daha �ncede kullandim sik kullanmiyorum 1 aylik kullanmayi d�s�n�yorum herhangi bir kokuya sebebiyet verir mi, verirse kalici olabilir mi? Tesekk�r ederim hocam.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Haziran-2021 tarihinde 20:41 |
Protein tozu kullandiginiz s�re boyunca nefes kokusu sebebi olabiliyor. Protein tozunu birakinca devam etmiyor |
|
![]() |
|
Holmes
�ye
Kayıt Tarihi: 04-Ocak-2021 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Haziran-2021 tarihinde 21:16 |
|
Hocam cevabiniz i�in tesekk�r ederim.Kalici bir koku degil yani. Peki b�yle bir durum olursa ne kadar s�rede eskiye d�ner koku kaybolur ?
|
|
![]() |
|
Brightness
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Subat-2022 tarihinde 21:47 |
|
Karbonhidrat i�eren besinleri yemedigim zaman agiz kokum gidiyor. Meyve falan yiyorum ama. Meyvelerin i�inde �ok az karbonhidrat oldugundan sorun olmuyor.
Dislerimi fir�aladiktan sonraki 1 saat boyunca agim kokum olmuyor. Agiz bakim sulari dis fir�alamaktan daha etkili oluyor. Yaklasik 2-3 saat boyunca agiz kokum olmuyor. Kokunun dilimin arkasindan geldigini d�s�n�yorum. ��nk� orasi �ok k�t� kokuyor. Antibiyotik kullaninca da koku gidiyor. Benim sorunum ne olabilir? Murat hocam karbonhidrat i�eren besinleri yemeden saglikli yasayabilir miyim? |
|
![]() |
|
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Subat-2022 tarihinde 22:58 |
|
Karbonhidrat yemeden 1.5 yil beslendim bazi hastaliklarim iyilesti ama agiz kokusu ge�medi alakasi oldugunu d�s�nm�yorum
|
|
![]() |
|
Brightness
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Subat-2022 tarihinde 23:37 |
Sizin durumunuzda alakasi olmayabilir ama bu herkes i�in b�yle oldugu anlamina gelmiyor. Hangi hastaliklariniz iyilesti? |
|
![]() |
|
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Subat-2022 tarihinde 18:24 |
|
Benim bazi kadinsal sorunlarim vardi onlar ge�ti ama hatta diyet yaptigim d�nem koku artmisti ben kimseyi demoralizd etmek istemiyorum ama diyetle bu hastaliktan iyilesen g�rmedim zaten v�cudunuzu sa�ma sapan seylerle yormayin bizim fitratimiz b�yle seyler yemege uygun yaratilmis siz ne kadar karbonhidrat sekeri kestim derseniz diyin yediginiz sebzeden bile geliyor ve bu kadarcik miktar bile o bakteri mantari beslemeyr yetiyor tabi yine herkesin kendi iradesine kalmis ben bunlari yapip �ok yorulan biri olarak sadece yaziyorum
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Subat-2022 tarihinde 21:21 |
Hi� bir diyet hi� bir giz kokusunu iyilestirmez. Karbonhidrat veya et protein vesaireyi kendinize yasaklamayin. Allah ne verdiyse hepsinden azar azar yeyin i�in. |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |