![]() |
halitosil |
Yanıtla
|
| Yazar | |
ayas
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: halitosilGönderildi: 26-Nisan-2022 tarihinde 02:00 |
|
merhaba, halitosil agiz bakim suyu ve sprey kullanmayi d�s�n�yorum. aranizda kullanan var mi? etkili oldu mu? bende geniz akintisina bagli agiz kokusu var rinse kit, dil fircalama kokuyu azaltsa da tamamen gitmiyor. halitosil kullanirsam ge�er mi sizce?
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Nisan-2022 tarihinde 03:13 |
|
Merhaba bendede sizinle ayni durumlar var. Ben kullandim birka� g�n baya iyiydi ama sonra etki etmemeye basladi sanki bende bende birakmak zorunda kaldim. Siz alip bir deneyin herkesin durumu farkli olabiliyor
|
|
![]() |
|
I feel it comin
�ye
Kayıt Tarihi: 26-Aralik-2017 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 56 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Nisan-2022 tarihinde 19:10 |
|
Merhaba ben bir s�redir agiz hijyeni i�in halitosil gargara suyunu da dil macununu da kullaniyorum. �ok faydali buldugumu s�yleyebilirim tabi dil macunu ile de birlikte kullanmak gerekir diye d�s�n�yorum. Koku g�n i�erisinde uzun bi s�re ortadan kalkiyor.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |