Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

istanbulda nerde var?

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahmut Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: istanbulda nerde var?
    Gönderildi: 21-Haziran-2014 tarihinde 12:14
arkadaslar,pharmol zn'yi istanbulda nerde bulabilirim?firma sahibini aradim fakat dedigi eczanede yoktu?sizler nerden aldiklarinizi yazabilir misiniz?
Başa Dön
gizemmmm Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı gizemmmm Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Haziran-2014 tarihinde 07:30
Kokun tip 1 degilse hicbir ise yaramiyor parana yazik
Başa Dön
mahmut Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahmut Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Haziran-2014 tarihinde 15:32
denemek istiyorum, belki insallah tip1'dir.siz nerden aldiniz?
Başa Dön
Josephine Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Josephine Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Haziran-2014 tarihinde 18:36
ben bi dene derim. yaramazsa bidaha almazsin. ben internetten siparis ettim. 1-2 g�nde geldi. Firmanin sahibini arama, ben de pek verim alamadim kendisinden:)))))
Başa Dön
bir hayalim var Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bir hayalim var Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Haziran-2014 tarihinde 22:06
Bende aldigimda ilhami beyi aramistir. Firma sahibi galiba.
Kendisini tanimam ancak telefondan konustugum kadariyla yardimsever ve �ok efendi bir insana benziyordu..
Istanbul da nerede bulabilecegimi sorunca bana hemen o an 2-3 eczane adi s�ylemisti.
Istiyorsan bana mesaj at sana ilhami beyin s�yledigi 2 yeri s�yleyebilirim..
�areSiZseniz ! �are SiZsiniz !!
Başa Dön
Lise93 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Lise93 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Ekim-2015 tarihinde 17:06
Arkadaslar birsey sorucam agiz kokusu i�in devlet dis hastanesine gitmek istiyorum istanbulda herhangi birine gidip memnun olan var mi
Başa Dön
Dunyadanbiri Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Dunyadanbiri Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Ekim-2023 tarihinde 09:39
Arkadaslar @aydinmur hocam istanbulda y�zde 100 olarak benim durumumu olcebilecek, varsa agiz ve v�cut i�in net tespit edebilecek bir doktor s�yleyin bana olcs�n en dogru olceni l�tfen s�yleyin durum bende hala devam ediyor mu kesin netlestirmek istiyorum artik bu konu iyice canimi sikti yillardir zaten hepimiz benzer seyleri yasadik bana istanbulda isinin ehli doktor s�yleyin kesin �l��m yapan l�tfen murat hocaya gidemiyorum coook uzak
Başa Dön
Kelime Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Ekim-2023 tarihinde 23:23
Periodontolog Fatih Vural var. Veli efendi hipodromunun orada, Matbaacilar Sitesi civarinda. Murat Aydin ile ayni teshis y�ntemlerini kullaniyor. Birebir ayni. Zaten Murat Aydin'dan da hocam diye bahsediyor. G�venilir d�zg�n bir insan olarak g�rd�m.

Agiz kokusu tedavisi yapmiyor. Bir rapor yazip ne yapilmasi gerektigini s�yl�yor. Sitesinde "Kaynak agiz ise tedavi edilir degilse ilgili hekime y�nlendirilir." yaziyor ama tedavi etmiyor olabilir, diyeyim.

Muayene �cretini muhakkak �grenin. Murat Aydin sitesinde 7700 lira olarak belirtmis Fatih hocanin sitesinde yazmiyor.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Ekim-2023 tarihinde 23:54
Yazacaklarim Fatih Vural'la alakali degil. Muayene oldugum bir doktorun; agiz kokusu ile ilgili bir youtube videosunda, anamnezimde(hastaya soru sorarak sikayetlerini �grenme) dile getirdigim olayi videoda anlattigini g�rd�m. Benden izin alinmadi. Adim kimligim falan belirtilmiyor, beni taniyanlar bile o kisinin ben oldugumu anlamaz fakat yine de iki kisi arasinda ge�en bir konusmanin iki kisi arasinda kalmasi gerekirdi. Saglik vs ile ilgili olmasi da ayri bir nokta.

"Senin gibi bir s�r� hasta var, sen oldugun nereden belli?" diyecek olursaniz hastanin meslegi, olayin ge�tigi yer, olayin seyri benim yasadigim olayla birebir ayni. Yasal y�n�n� bilmem ama etik olmadigi kesin.

Başa Dön
kaderarkadaslar Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kaderarkadaslar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Ekim-2023 tarihinde 00:17
Hekimin bas harfi a mi ? Cidden merak ettim d�s�nd�g�m kisimi diye.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Ekim-2023 tarihinde 14:26
Agiz kokusu i�in hepimiz gibi �ok doktora gittim. Dis, mide, kbb, dahiliye o y�zden doktor adi �nemli degil. Burayi takip eden doktorlar da var onlar da hassasiyet g�stersin diye yazdim.
Başa Dön
emrearici Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı emrearici Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Kasim-2024 tarihinde 14:42
Bir ka� konu gezip okudum, agiz kokusunu sifirlayanlar ilk g�nkki gibi yapanlar olmus. Ama �nerilen doktorlar ankara-bursa-istanbul tarafinda sanirim. Mesela ben konyadayim, hangi b�l�me gidip ne yapicam bilmiyorum ama ciddi bi nefes kokusu var. laktoz, s�t �r�nleri yogurt vs �ok dokunuyor kestim lakin yine degisme yok. Ekmegi ve kati gidayi kesip deneyemedim kesemedigim i�in ama b�y�k ihtimalle ge�meyecek. hangi b�l�me gidip ne yapsam fikri olan var mi? yada doktora gitmeden bu antibiyotik vs tedavilerinde hangi t�r ila�lar kullandiniz neler yaptiniz �nerisi olan olur mu?
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.