Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Nidazol - Agiz kokusu

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı 01adanali Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Nidazol - Agiz kokusu
    Gönderildi: 26-Mayis-2013 tarihinde 15:28
Arkadaslar her yere gittim , her seyi yaptim (tomografi,kan,diski testi,endoskopi vs.) ama koku ge�medi.
Her yerde okudum �ogu kiside Nidazol agiz kokusunu kisa s�rede olsa ge�irmis.Bende Nidazol aldim bug�n eczaneden sabah aksam tok karnina kullanacagim.Insallah iyilesirim.

Nidazol kullananlar bana sonu�larini yazarsa sevinirim.Herkese tesekk�rler arkadaslar
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Mayis-2013 tarihinde 10:33
Bir sabah bir aksam al ve bekle 2 g�n boyunca ge�irmesi lazim kokuyu. Ge�irmiyorsa sorun bagirsak mide falan olabilir.
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Mayis-2013 tarihinde 12:43
Ben ge�en hafta ikinci kez kullandim malesef. Malesef diyorum ��nk� antibiyotik �ok zararli ve etkisini uzun vade de hissettiriyor. Ama ge�en hafta �nemli bir haftaydi toplantilarim vardi mecburen tekrar kullandim. Su ger�ek �ok etkili hele 3 �g�n yemek arasinda fazla bir sey yeyip i�mezsen kalicilik muhtesem. Ama iste ge�ici ge�ici ge�ici. �ok �ok ihtiyacin oldugunda kullanabilirsin ama s�rekli asla. tedaviye odaklan. Biz de hala bulamadik sorunumuzu arastiriyoruz. Umudunu yitirme, arastirmaya devam et. Elbet bir g�n bu sorunun kaynagini bulacagiz.
Başa Dön
01adanali Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı 01adanali Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Mayis-2013 tarihinde 18:59
Arkadaslar ben ilaci kullandim koku %100 azaldi diyemem (yani insanlarin rahatsizliklari) ama % 50 bir azalis var ilk g�n sona erdi 2.g�n�n sonunda tekrar sizinle paylasacagim olan biteni arkadaslar.Birde bu nidazol eger agiz kokumu ge�irirse sorunum ne kaynaklidir ?
Başa Dön
doksaniki Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı doksaniki Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Mayis-2013 tarihinde 20:14
nidazol ge�iriyorsa y�zde y�z ihtimal olmamakla beraber KBB ile ilgili bir sorunun olabilir. Burnun tam islevini yerine getiremedigi dilini ve sin�slerini her nefes aldiginda, oksijen ile temizleyemedigi i�in agiz kokusu olusur. Nidazol oksijensiz ortamda yasayan organizmalari �ld�r�r.
Başa Dön
Mehmet Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Mehmet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Mayis-2013 tarihinde 10:16
Vallahi ben 2 tablet alsam g�n i�erisinde hemde 250 mg, 3 g�n boyunca koku moku kalmiyor. %100 engelliyor. Bende de kbb problemi var galiba. Burnumda kemik egriligi var. Ayni zamanda sol mukoza genislemesi bu ne demek?
Başa Dön
sifa Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifa Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Mayis-2013 tarihinde 13:45
Ben de doksaniki gibi d�s�n�yorum. Nidazol kbb mekanizmasina etki ediyor gibi sanki. Bunu yakinda gidecegim muayenede g�recegim. Bakalim doktor da bizim �izdigimiz yolu dogru bulacak mi?
Başa Dön
01adanali Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı 01adanali Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Mayis-2013 tarihinde 17:52
Arkadaslar �z�lerek s�yl�yorum kokuda azalma var yani insanlarin tepkilerinde fakat kesinlikle koku baskalarini rahatlatacak sekilde ge�medi ne yapacagimi sasirdim artik yol g�sterirseniz �ok sevinirim
Başa Dön
rifki Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı rifki Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Mayis-2013 tarihinde 20:08
nidazol bende de kokuyu �ok b�y�k oranda ge�iriyordu. kbb kaynakli diye d�s�n�yordum. bir de kudret nari propolis i deneyin bu da bitkisel bir ila� hem zarari da yok olarak biliniyor. bu da �ok etkili bir antibiyotik.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.