![]() |
Koku dislerimden kaynaklaniyo diye d�s�n�yorum |
Yanıtla
|
| Yazar | |
baba26
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Koku dislerimden kaynaklaniyo diye d�s�n�yorumGönderildi: 12-Temmuz-2013 tarihinde 12:54 |
|
Allahin selami �zeriniz olsun..ben sitede yeniyim.ama 4 yildir felan agiz kokum var s�rekli dislerimi fir�aliyorum ama ge�miyo.ka� kere dis doktoruna gittim dislerinde bisey yok diyip g�nderiyolar..ama sag alttaki 20 lik disimin alinmasini s�yledi doktor onu aldircam b�y�k ihtimalle dislerimden kaynaklaniyor.hele 20 lik disimin �st�ne parmagimi koyuyorum �ok pis koku geliyor..ama sundan korkuyorum dislerimi �ektirdikten sonra ge�mezse burda bi ka� kisiyi b�yle okudum..size bisey sormak istiyorum sizdede parmaginizi 20lik dislerinizi oraya koyunca koku geliyormu ?
|
|
![]() |
|
king
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Temmuz-2013 tarihinde 03:42 |
|
hocam apse yapmissa koku olabilir eger apse yoksa dis ipi alip yemeklerden sonra g�zelce temizlersen koku yapmaz benimde 20 lik disim yan ve g�m�k sekilde �ikti fakat koku yapmiyor.20 likten ziyade dis taslarini temizlet agzinin direk ferahladigini hissedersin
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 388 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Temmuz-2013 tarihinde 18:50 |
|
Ve aleyk�m selam. Arkadasim kesin disten midir bilemiyorum senin kokunun kaynagi. Mesela benim dilimin �zerinde daha dogrusu gerisinde feci bir koku var. 20'lik disimin �st�ne (sag alt) parmagimi bastirdigim zaman bir koku disari �ikiyor. Bazen de �ok kisa bir s�religine 30 sn. ye kadar bu koku ben parmagimi s�rmeden �ikiyor. Ben bunu dis doktorum ile g�r�st�m. O disin altinda iltihap vs bir seyler olabilecegini s�yledi. Ama ben 20 lik disimi �ektirsem dahi koku ge�meyecek ��nk� benim kokum 13-14 yasindan beri var.
|
|
![]() |
|
nurka
�ye
Kayıt Tarihi: 24-Ekim-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Temmuz-2013 tarihinde 16:58 |
|
S.a beyler benimde sag alt �ene disimde g�m�l� 20 yas disim var dis doktoruna gittim anlattim koku yapar mi bu dis evet yapar disinin altinda kis olabilir dedi kesinlikle cerrahi m�dale sart denildi.disim ger�ekten felaket bi durumda yani.elimi bastirip kokladigim zamanda koku geliyor.
suan malum ramazan ayindayiz oru�luyum allaha s�k�r.20lik disimi ramazandan sonra �ektircem insallah.senelerce bekledim sorunumu ��zmeyi 1 ay'da beklerim orucumu bozmak istemiyorum. tavsiyem �ektirin sizde tabi garantisi yok kokunun gidecegi hakkinda fakat siklari elemis oluyoruz b�yle b�yle artik neticeye variriz insallah. allaha emanet olun... |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Temmuz-2013 tarihinde 23:53 |
|
" 20'lik disime koyuyorum k�t� koku geliyor " dedin, elini diger dislere veya dilin �st�ne de koy, belki ayni koku gelir. " Kokunun kaynagi kesin burasi " dememek lazim. Ama doktor �ektir diyorsa, bir doktora daha g�r�n ayni seyi s�ylerse �ektir gitsin. Agiz kokun ge�mese de sorunlu disten kurtulursun.
|
|
![]() |
|
baba26
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Temmuz-2013 tarihinde 23:39 |
|
Yorumlar i�in sagolun arkadaslar Allah razi olsun.ben bide bug�n parmagimi dilimin arkasina g�t�rd�m bogazima dogru sonra kokladim biraz koku geliyor acaba bu normalmidirki?
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Temmuz-2013 tarihinde 10:58 |
|
�ok az biraz ise normaldir. Bende igren� bir koku geliyor mesela. Senin disten kaynaklaniyor olabilir.
|
|
![]() |
|
king
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Temmuz-2013 tarihinde 20:06 |
az bir koku geliyorsa normaldir ama kokladiginda yuh dedirtecek sekildeyse aramiza hosgeldin:) |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Temmuz-2013 tarihinde 22:14 |
|
baba26, aslinda kokunun kaynagini bulmak zor. Eger t�kr�g�n kokuyorsa agzinin neresine elini s�rersen s�r koku gelecektir. Koku varsa �nce agiz i�i hijyenine - sagligina �nem ver, sonra KBB; ge�miyorsa buradaki arkadaslardan bilgi alisverisi yap. ��nk� burdaki arkadaslar defalarca dis�iye, KBB'a, gastryoya gidip sorununu ��zemeyen kisiler. Bizim sana s�yleyeceklerimiz seni yanlis y�nlendirebilir.
|
|
![]() |
|
baba26
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Temmuz-2013 tarihinde 00:36 |
|
�ok sagolun yardim eden herkesten Allah razi olsun.ben b�y�k ihtimal dislerimden diye d�s�n�yorum.ramazandan sonra 20 lik disimi �ektircem diger bi ka� disimdede kanama aliyo onlarada baktircam.gene ge�mezse kbb gastroloji ye giderim Allah hepimizi bu dertten kurtarsin �ok zor birsey ger�ekten yasayan bilir.bide bogazimdanda �ok k�t� koku geliyo parmagimi iyice dilimin arkasina g�t�rd�m kokladim �ok k�t� kokuyor onu farkettim.acaba dislerimden degilmi anlayamadim sizce ne yapiyim.bi kere kbb ye gitmistim agzim kokuyo diyede a�ik�a s�yledim bakti film felan �ekmisti hi�biseyin yok demisti..olmazsa ramazandan sonra baska bi kbb doktorunada gidebilirim.bide son bisey s�yl�ycem.sabahlari uyandigimda agiz kokum dahada artiyo ve t�k�rd�g�mde sapsari t�k�r�yorum.g�n boyuncada arada bazen t�k�r�yorum sarimsi bi t�k�r�g�m var bogazdanmi geliyo bilmiyorum. dislerimi fir�aladigim halde koku gitmiyor.mesela kahve i�iyorum nefesim �ok yogun bi sekilde kahve kokuyor bunu kendimde hoh yapinca aliyorum bu kokuyu.neyse �ok uzattim Allah hepimizi kurtarsin bu hastaliktan sifa versin �ok zor seyler yasadim 3-4 yildir kurtulamadim.artik ramazandan sonra elimden gelen herseyi yapacam insaAllah..23 yasindayim hayirli bi kiz bulsam da evlensem diyorum ama sonra aklima agiz kokum geliyor moralim bozuluyor b�yle bir durumda evlenemem bile ciddi s�yl�yorum.sabah uyandigimda esimle konussam igrenir benden yani
|
|
![]() |
|
king
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Temmuz-2013 tarihinde 22:53 |
dostum sizinle sorunlarimiz benzer gibi kahve i�iyorum nefesim �ok youn kahve kokuyor demissiniz benimde �yleydi ama sadece kahve degil ne yesem onun kokusu yogun bir sekilde geliyordu ve gitgide daha da k�t� kokuyordu ayrica sadece sabahlari uyandigimda t�k�r�g�m yine sari renkte oluyordu sorunun temel nedenini bulamadim ama su aralar bir ka� ila� kullandim eskiye nazaran biraz daha iyiyim, eger sorunun temel nedenini bulursaniz l�tfen burada paylasin:) |
|
![]() |
|
baba26
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Temmuz-2013 tarihinde 12:23 |
ah bi bulsam dostum paylasirim tabiki Allah bizim yardimcimiz olsun.ayni bendede �yle kahveyi �rnek olarak verdim.ne yesem bendede koku yapiyo.s�t kahve cips lahmacun vesaire :D hepsi koku yapiyo neyse ramazan ayi bitsin b�t�n doktorlar beni bekliyo insaAllah ��zcem bu sorunu burdada paylascam kardeslerim |
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Temmuz-2013 tarihinde 09:45 |
|
Ayni koku �esidi var bende de. Farkli kokular degil, tek bir koku var. Ne yersem onun kokusu oluyor daha sonra bu tek bir kokuya �eviriyor. Maydanoz bile yesem 5 dk sonra onun kokusu �ok k�t� oluyor. Sizde geniz akintisi var mi? ��nk� ne zaman geniz akintisini �ikartmak i�in �ks�rsem, zorlasam kendimi o k�t� koku ortaya �ikiyor. Mesela sirke+su iyi gelmisti ama aradan 5 dk sonra geniz akintisini �ikarmaya �alistim ve sirkeli suyun faydasi kesildi o k�t� koku d�nd�!
|
|
![]() |
|
baba26
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Temmuz-2013 tarihinde 16:12 |
|
bende geniz akintisi varmi yokmu bilmiyom nasil anlayabilirimki?
|
|
![]() |
|
sifa
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Temmuz-2013 tarihinde 01:51 |
|
Eger bogazinda s�rekli bir tikaniklik hissediyorsan, ve bogazini s�rekli temizleme ihtiyaci duyuyorsan, agzindan seffaf yari vizkoz yapida balgam tarzi birsey geliyorsa ve bu gelen yapiskan siviyi ne yaparsan yap tam anlamiyla bitiremiyorsan, ve bazen bogazini yerinden s�k�p akintiyla beraber atmak istiyorsan, iste bu geniz akintisidir:)
|
|
![]() |
|
evian
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Durum: Çevrimdışı Puan: 220 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Temmuz-2013 tarihinde 05:42 |
|
anlamiorsan yoktur hi� i�ine girme gardas herkesde olur ama hissedilirse sikayettir
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Temmuz-2013 tarihinde 11:33 |
Evian Yukarida yazdiginiz c�mle �ok dogrudur. M�saade ederseniz asagidaki sekilde degistirip forum sitesinin kapagina yapistirmak istiyorum "Anlamiyorsaniz yoktur, herkeste olur ama hissedilirse hastaliktir" |
|
![]() |
|
evian
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Durum: Çevrimdışı Puan: 220 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Temmuz-2013 tarihinde 17:37 |
|
ne demek hocam rica ederim �ok uzuluyorum arkadaslar okadar caresizki okuduklari her seyi kendilerinde variz saydiklari septomlara uyarliyorlar !
|
|
![]() |
|
xdemirleydi
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 29-Temmuz-2013 Konum: Eskisehir Durum: Çevrimdışı Puan: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Agustos-2013 tarihinde 01:12 |
|
aynen benimde o yaslarda basladi ve bagirsaklarimda cok iyi calismiyor karnim hep sis
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |