![]() |
Sabah kokusu (Tip 0) |
Yanıtla
|
| Yazar | |
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Sabah kokusu (Tip 0)Gönderildi: 29-Agustos-2015 tarihinde 15:50 |
|
Sabah kokusu fizyolojiktir. Tip 0 agiz kokusu adini alir. B�t�n kokularin az miktarda karisimindan ibarettir.
Hi� bir sey yapmaya gerek yoktur. Her canli sabah uyandiginda agzinda �irkin koku bulunabilir. Bu bir hastalik degildir. Sabah kokusu ile m�cadele edilmez. ��nk� tedavi edilemez. Az veya �ok miktarda hep olacaktir �mr�n�z�n sonuna kadar. -M |
|
![]() |
|
Meari
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Temmuz-2016 tarihinde 09:12 |
|
Merak ettigim bir sey var hocam sabahlari uyandigimizda olusan bu tip 0 agiz kokusu burnumuzdan da hissedilir mi yani koku burnumuzdan da gelir mi?
|
|
|
Ya Safi
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Temmuz-2016 tarihinde 08:27 |
|
Evet tabi sabah kokusu burundan da , nefesten de agizdan da gelir. 3 kaynagin ���nden de gelir.
5 cins kokunun besinin fizyolojik kisimlarinin artmis formudur. -M |
|
![]() |
|
Termal73
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Ocak-2017 tarihinde 02:59 |
|
Hocam benimm sorunum toplu olarak ranza sisteminde 6 kisi kaliyoruz ben uyuduktan sonra odaya yatmaya gelenler odaya girer girmez cami aciyor ve les �lm�s burada diyolar kendi agiz kokumu kesinlikle anlamiyorum g�nd�z ayakta iken sikinti olmuyo lakin mesala yorgun oldugum zamanlarda oturdugum yerde yari uykulu g�zler gelip giderken o anda hissediyorum agzimin i�inde cok pis bi koku oldugunu benim sorunum benimm tahminim uuuyuyunca bas g�steriyo sizce kaynagi nedir ��z�m� nedir hocam
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |