![]() |
Sin�s duvarinin kalinlasmasi |
Yanıtla
|
| Yazar | |
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Sin�s duvarinin kalinlasmasiGönderildi: 26-Mayis-2015 tarihinde 16:12 |
|
Sin�s duvarinin kalinlasmasi bosaltim deliginin tikanmasina sebep olur. Dolayisi ile az bir tikanma sonu� olarak �ok sivi birikmesine sebep olabilir.
Eger �alisirsa feysbuk'ta bu videoyu izleyebilirsiniz. https://www.facebook.com/jomkerjadarirumah/videos/10153249814994553/ -M |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Mayis-2015 tarihinde 23:17 |
|
dedginiz videoyu 1-2 sene once izlemistim iyi hatirliorum hatta igneyle o yesil yeri cekiyordu igne gibi biseyle vakumlayark mi desem artik...
benim burunda olablir bu mukozal kalinlasma diye bisey var mi acaba? |
|
![]() |
|
Burazin
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Eyl�l-2017 tarihinde 20:22 |
|
Pek fazla ilgilenen olmamis ama bu videoya dikkatinizi �ekmek isterim
Geniz akintisi bogazda yapiskan t�k�r�k bunlar genellikle agiz kokusu sebebi oluyor Doktorlar pek �nemsemiyor nasil olsa yasamaya devam etmeni engellemiyor o y�zden baya abartarak sikayetlerini anlatman gerekiyor Doktorlarin y�zde 90ina hakkimi helal etmiyorum Hocam bu mukus birikmesi sitedeki �ogu kiside var Sin�slerin �alisma seklini tam olarak bilemiyoruz Videoda g�z kismindaki sin�sleri ele almis Acaba yanak kismindaki sin�sler i�inde ayni sey ge�erli mi? |
|
![]() |
|
Burazin
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Eyl�l-2017 tarihinde 23:47 |
|
Hocam ilk sorumda sormayi unutmusum bu bahsettiginiz duvar kalinlasmasi tomografide g�r�n�r m�?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Eyl�l-2017 tarihinde 09:03 |
evet g�r�n�r |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |