![]() |
PHARMOLZN Nasil kullanilir |
Yanıtla
|
| Yazar | |
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: PHARMOLZN Nasil kullanilirGönderildi: 20-Mayis-2017 tarihinde 21:24 |
|
PharmolZn alkols�z,�inkolu agiz kokusu �alkalama suyudur.
http://www.pharmolzn.com Her g�n her hangi siklikla , ihtiya� duyuldugu her hangi bir anda, su sekilde kullanilir: 1- Disler fir�alanir 2- Dil fir�alanir 3- Bir yudum PharmolZn agza alinir. 2-3 dakika dil sirtinda bekletilir 4- T�k�r�l�r Bazi ip u�lari: Sik kullanilmasinda mahzur yoktur. Yanlislikla az miktarda yutulmasi zehirlemez. Sogukta daha fazla etkilidir. Dudaklar kapali, disler aralik iken agiz i�inde salya biriktirilmesi durumunda etkisi uzar. Besinler agiza girerse etkisi kisalir. -M |
|
![]() |
|
north
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Mayis-2017 tarihinde 00:04 |
|
Tesekk�r ederim Murat bey.
|
|
![]() |
|
north
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Mayis-2017 tarihinde 00:05 |
|
Bir yudum derken bir kapak dolusu anlaminda degil mi? Sisenin arkasinda �yle yaziyor.
|
|
![]() |
|
Four00
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Aralik-2018 tarihinde 16:34 |
|
Murat hocam pharmolzn veya Halitosilzn , tip 1 agiz kokusu olmayan bireylerin agizlarinda buruk tat birakir mi?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Aralik-2018 tarihinde 15:03 |
Halitosil, herkesin agzinda buruk tat birakir. Form�l�n� ben hazirladim ve bilhassa tatlandirici koymadim. tatlandirici olarak kullanilan kimyasal maddeler aslinda birer alkold�r. Xylitol, mannitol, eugenol (ojenol) vs... Alkoller agiz kokusu yaparlar. Halitosil �lkemizde mevcut olanlar arasinda en saglam Tip 1 agiz kokusu �nleyen sol�syondur. Kefiliyim (not: bu �r�n ile hi� bir ticari baglantim yoktur) |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Aralik-2018 tarihinde 15:05 |
Yudum-kapak veya bir tutam fark etmez. �ok g�venlidir. Ila� gibi d�s�nmeyiniz. Dis macunu gibi d�s�n�n�z. |
|
![]() |
|
Four00
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Aralik-2018 tarihinde 03:08 |
|
Kullaniyorum ve faydasi oldugunu hissediyorum hocam ama sadece tip1 oldugumu sanmiyorum.
Emekleriniz i�in aklima geldik�e size dua ediyorum . Bence az da olsa gelir elde etmeniz gerekir ,sizin gibi bir bilim insaninin ihtiyaci olur-akil vermek gibi olmasin:)-. |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Aralik-2018 tarihinde 08:23 |
Degerli dostum ben bu gargaradan 1 lira kazansam g�venilirligim tamamen kaybolur. Benim para i�in bu gargarayi re�eteye yazdigimi s�ylerler. Hamdolsun bu gargaranin gelirine geregim yok. Kimse para g�t�rm�yor �b�r tarafa. Bundan gelecek 3 kurus gelmese de olur. Bosverin. Dikkatinizi �ekerim bu �st�n etki sadece �lkemizde degil yurt disindaki �r�nlerde bile yok. B�yle bir ila� sadece bize degil t�m d�nyaya lazimdi. �retimini yapan Ilhami beye minnetariz. Bana degil, kendisine tesekk�r ediniz: 5305103342 -M |
|
![]() |
|
Four00
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Aralik-2018 tarihinde 22:31 |
|
Dediklerinizde haklisiniz hocam, bazi k�t� niyetli insanlar kendi cebini doldurmak i�in olur olmadik iftiralar atabilirler.
Ben buradan gelen gelirlerle belki daha b�y�k �apli arastirmalar yapabilirsiniz diye d�s�nm�st�m. |
|
![]() |
|
Four00
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Aralik-2018 tarihinde 22:32 |
|
Ayrica Ilhami bey ile g�r�sm�st�m ama hi� tesekk�r etmedim bir ara mutlaka tekrar arayacagim.
|
|
![]() |
|
Oziii
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 09-Aralik-2018 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Aralik-2018 tarihinde 22:57 |
|
Hocam benim sorunum soyle agiz kokum var hem de 12 yasimdan beri suan 28 yasindayim dis�iye gittim dislerim temizlendi curukler tedavi edildi ama hala koktugunu hissediyorum ozellikle kahvaltidan sonra fircalayinca hele bir de gargara falan kullanirsam tertemiz hissediyorum gece tekrar olusuyo benim de dilimde beyazlik var sizce tip kac oluyo benim ve ne yapmam gerek lutfen yardimci olun bana bir yol gosterin arkadaslar sizin de tecrubeleriniz onemli tesekkur ederim herkese.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Aralik-2018 tarihinde 13:05 |
Bu ilaci her yerde bulamayabilirsiniz, k�senin basinda ... eczanesine s�yledim getirtmis olmali oradaki eczaneden temin edebilirsiniz dedim diye eczaci ile anlasmam oldugunu ecanede dile getiren hastalar duydum. Onlara kizmiyorum. Onlari bunu d�s�nmeye mecbur birakan sistemin kurucularina kiziyorum |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Aralik-2018 tarihinde 13:06 |
siz sagliklisiniz |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |