![]() |
bogazin arkasindan akan sivi |
Yanıtla
|
| Yazar | |
uzgun
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: bogazin arkasindan akan siviGönderildi: 09-Kasim-2014 tarihinde 13:12 |
|
selamlar benim sorum Murat hocama hocam bogaz arkasindan akan beyaz sivi burundan ve agizdan koku gelmesine sebep ola bilirmi bu sivi kokusuz sumuk gibi onceden tesekkurler
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Kasim-2014 tarihinde 20:50 |
|
Evet. Post nasal akinti koku sebebi olabiliyor
Forum ana sayfasinda bir dosya bulacaksiniz. Her yeni gelen arkadasim o dosyayi indirip g�z atarsa g�zel olur. -M |
|
![]() |
|
Fayda
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Nisan-2020 tarihinde 00:44 |
|
Murat hocam forumu karistirirken bu konuya denk geldim.Burada bahsettiginiz nedir?Biraz bilgi verir misiniz?
|
|
![]() |
|
Fayda
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Nisan-2020 tarihinde 01:27 |
|
Daha dogrusu s�yle sormak istiyorum:
Bu konunun dilimizi fir�alarken, en arkalara dogru giderken(bogaza dogru) artan yapiskan, yogun, seffaf sey ile alakasi var mi?Yoksa bu herkeste olan normal bir salya mi? |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Nisan-2020 tarihinde 09:38 |
Yapiskan, yogun, seffaf sey �ok �zel bir sey degil. Muhtemelen suyunu kaybetmis salyadan bahsediyor olabilirsiniz. Salya kurumaya yakin , suyu azaldik�a yapisindaki m�sin�z yapilar daha yogunmus gibi hissedilebilir. Bazen m�sin�z salgi bezleri fazla salgi yapar. Bu bir hastalik degildir. |
|
![]() |
|
mertk
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 21-Mayis-2021 Konum: Kocaeli Durum: Çevrimdışı Puan: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Eyl�l-2021 tarihinde 11:11 |
|
merhabalar ben de ge�meyen bi geniz akintisi var ve kokuya neden oluyo. kbbye gittim sin�s filmi �ektirdim sin�zit gelisimi var dedi. ketamin diye bi ila�la burun spreyi verdi ama hi� bir ise yaramadi bu sorunu yillardir yasiyorum. bu sorundan nasil kurtuldunuz? Ben artik �midimi yitirmek �zereyim.
sin�s r�ntgeni https://www.hizliresim.com/2k3d52r geniz akintisi https://www.hizliresim.com/guqqsuf |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |