Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

paradontaks

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: paradontaks
    Gönderildi: 21-Mayis-2015 tarihinde 13:40
murat hocama sorum var

parodontax dis macunuun kullaniyorum 2 gundur cok acayip bi tadi var sanki dis hekmleri olcu olacagi zaman diste bi madde kullaniyorlar pembe ona benziyor tadi :)

dis etleri icinmis bu parodontax agiz kokusuna da iyi geldigini dydum eksisozlukte.. sizin fikriniz var mi?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Mayis-2015 tarihinde 14:51
Bilmiyorum
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Mayis-2015 tarihinde 20:51
I�inde bitkiler var ada�ayi vs agiz kokusunda etkisi vardir .Macun olarak kullan yani diger macunlara g�re daha dogal ve tadi degisik olmasi bu y�zden. 1 seneden beri kullaniyorum dis etlerim daha saglikli
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Haziran-2015 tarihinde 21:32
aynen dis etlerine baya iyi geliyor
Başa Dön
cmgard Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı cmgard Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Nisan-2016 tarihinde 20:11
hocam bilesenlerini yazdigim dis macununu yorumlar misiniz?

Glycerin,Hydrated Silica,Sodium Hexametaphospate,Propylene Glycol,PEG-6,Aqua,Zinc Lactate,Sodium Gluconate,Chondrus Crispus Powder,Trisodium Phosphate,Stannous Fluoride,Sodium saccharin,Xanthan Gum,Copernicia Cerifera Cera,Cinnamal,Silica,Sodium Fluoride,Cl 77891,Eugenol,Cl 74160. Kokuya etkisi var midir bu macunun
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Nisan-2016 tarihinde 17:55
Evet Tip 1 agiz kokusu �zerine etkili olmasi beklenir.

Bilesimindeki sakkarin ve herbal katkilar bende �ekince uyandirdi ama yapacak bir sey yok.

Markasini ve fiyatini yazin arkadaslsarimiz faydalansin.

-M
Başa Dön
cmgard Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı cmgard Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Nisan-2016 tarihinde 19:43
Neden �ekince uyandirdi hocam?
Ipana pro expert hepsi bir arada dis macunu.
Hocam dis macunu gargara �inkolu ama s�yle bir durum var bende.Agzim kurudugu zaman koku var.T�k�r�k miktarim y�ksek oldugu zaman yok.Sekerli seyler yedigimde var.Disi fir�alayip temizligi yaptigimda kayboluyor.Dilimin arka tarafinda beyaz bi kaplama var ge�meyen.
Başa Dön
Cekince Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Cekince Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Nisan-2016 tarihinde 20:35
Paradontaks hangi �esidi yazar misiniz
Biktim
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.