Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Sakiz �ignedikten sonra giden koku

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Sakiz �ignedikten sonra giden koku
    Gönderildi: 06-Kasim-2014 tarihinde 17:24
Refl�m var.Burun egrligi var sin�zit var ama akut kronik degil . 2 haftadan beri yok belkide yine gelmistir.
Geniz akintisida yok ama olabilir doktorun dedigine g�re yok

Sakiz �ignedimi vivedent falimm naneli karpuzlu vs ge�iyor koku ama attimi geri geliyor.

dislerimi dolgu oldu baya 7-8 tane ��r�k yok. dis etimdede sorun yok dis tasi temizligi vs yaptim yinede doktorlar g�zden ka�tigi bir seyde olabilir her neyse.

Refl� kaynakli ise mide kaynakli ise sakizmi etki ediyor anlamadim.Dil arkasi pis koku yine var.

Sizinde b�yle oluyormu acaba sakiz �ignedimi ge�iyormu
Başa Dön
Kader Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kader Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Kasim-2014 tarihinde 17:14
evet aynen benimde �yle sakiz �ignerken koku olmuyo fakat sakizi attiktan sonra koku yine oluyo galiba sakiz kokuyu bastiriyo yoksa nasi bi a�iklamasi olabilirki bunun?
Başa Dön
bir hayalim var Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bir hayalim var Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Kasim-2014 tarihinde 23:43
arkadaslar sakizlar sadece ya kokuyu bastiriyor ya da absorbe edilmesine neden oluyor.
herhangi baska bir a�iklamasi oldugunu d�s�nmuyorum.
�areSiZseniz ! �are SiZsiniz !!
Başa Dön
odor Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı odor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Kasim-2014 tarihinde 00:37
Sakiz Sadece maskeliyor, anlik yani..sebepleri ise kisiden kisiye degisiyor.simdiye dek bir�ok yol denemis herkes ama maalesef nafile.sanrim kanserin tedavisi bulununca bizim de derdimize ��z�m bulunur :)
Başa Dön
ismimnefarkeder Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Kasim-2014 tarihinde 12:59
evet arkadaslar sakiz maskeliyo.ama benim agiz kokum dizginleri eline almayiversin o zaman sakiz bile ise yaramiyo....
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.