![]() |
Dis Sizlamasi |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Kemal
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Dis SizlamasiGönderildi: 18-Mart-2012 tarihinde 09:52 |
|
Hocam merhaba dis�iye karsi asiri derecede korkum var.Dislerimi fir�alamazdim hi� dis fir�asi midemi bulandiriyordu zira suan 16 yasindayim 2 sene �nce yemek yerken �st�ne basamadigim bir disin agrisiyla doktora gittim dolgu yaptilar.Bu seneye kadar problem yoktu.Yapilan dolgu kirilmisti biraz bende yeniletmeye gittim 4 disimin daha dolgu yapilmasi gerektigi s�ylendi bende yaptirmadim 2 tane yaptirdim geldim.Fakat ne olduysa oldu su son 2 aydir dislerime acayip sekilde �zen g�steriyorum.Fakat �n dislerimin arasi biraz ��r�k nefes alinca bazen hafif bir sizlama oluyor �ok korkuyorum kanal tedavisi derler diye.Hocam dislerim distan hi� ��r�k gibi g�z�km�yorlar ama i�ten i�e sinsi sinsi ��r�yorlar dis sizlamasinda ne gibi tedaviler uygulanir ?.Dislerime bakmadigim i�in �ok pismanim artik g�nde 2 kere en az 2 dakika olmak sartiyla fir�aliyorum insallah ge� kalmamisimdir :(
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Mart-2012 tarihinde 10:56 |
|
Dis fir�asina baslamak i�in hi� bir tarih ge� degildir. Fir�alamaya baslayin ve �evrenizdekilere bunu anlatin. Sizlama basladiysa erken yakalanirsa basit bir dolgu ile problem tamamen kaybolur. Eger ge� giderseniz kanal tedavisi gerekir. Hi� korkamyin ikisi de agrisiz bir islemdir.
|
|
![]() |
|
Kemal
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Mart-2012 tarihinde 14:17 |
|
Kanal tedavisi hakkinda internette okudugum �ok sey beni korkuttu.Sinirleri alirken insanlarin yerlerinden si�ramalari.Birde �n dislerime dolgu yapilirsa bu dolgu estetik olarak g�zel g�z�k�r m�?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Mart-2012 tarihinde 19:00 |
Kanal tedavisi agrisiz, kompozit dolgular estetiktir. :-)
Huzurlu olun, rahat olun. Dis hekiminize g�venin.
Veya g�vendiginiz dis hekimine gidin.
|
|
![]() |
|
Kemal
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Mart-2012 tarihinde 19:16 |
|
G�zel yorumlariniz i�in tesekk�r ederim hocam.�zel doktorlara para yetmiyor.Devlet hastenesindeki doktorlar ise �ok agresifler ve g�ven vermiyorlar bana.Nefes alirken �st dislerimin bazilari sizliyor bazen alttaki dislerde sizliyor ayrica yemek yerken dis fir�alarken sag tarafla yemek yerken orda bir diste ufak bir aci oluyor ama hangi disim oldugunu kestiremiyorum.Artik bu sorunlar t�kenmeyecek gibi bir his kapladi i�imi hi� yoktan ailemi masrafa sokuyorum hocam �ok �z�l�yorum keske sundan 2-3 sene �ncesine kadar dislerimi fir�alasaydim :(
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |