Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

20 yas �ekimi

Yanıtla Yanıtla Sayfa  <12
Yazar
Y�netici
Yönetici

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Mayis-2024 tarihinde 21:20
İlk gönderen: compor compor yazdı:

Sorum su: Orada k�k veya dis par�asi kaldiysa, bu kadar sene sonra bile ciddi bir agri yapmamasina ragmen agiz kokusunun nedeni olabilir mi?

Kirik kapali k�k uclari siklikla agiz kokusu sebebi olmazlar.
Başa Dön
compor Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı compor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Agustos-2024 tarihinde 20:21
İlk gönderen: compor compor yazdı:

Merhaba hocam, size bir sorum var. Bu konu aylardir kafami kurcaliyor.

Benim 20 yas disim aynen resimdeki gibi digerlerine dik olarak �ikmisti ve komsu disi kirmisti.
Bunun �zerine bir operasyonla g�m�l� disi aldilar, kirilan dise de dolgu yapildi (bu olay 10+ yil �nce oldu).

Sorum su: Orada k�k veya dis par�asi kaldiysa, bu kadar sene sonra bile ciddi bir agri yapmamasina ragmen agiz kokusunun nedeni olabilir mi?

Benim i�in orada �ok hafif bir sizi var sadece, 10 �zerinden 1 diyebilirim, hi� rahatsiz etmiyor. Belki de bu belli-belirsiz sizi nedeniyle, kokunun o b�lgeden geldigini d�s�n�yorum.

Cevabiniz i�in tesekk�r ederim hocam. Uzun zamandir dikkat ediyorum, �zellikle sabahlari dislerimi fir�alarken oradan yogun bir koku geliyor. Psikolojik de olabilir emin degilim. Bu soruna ��z�m aramaya basladigimdan beri (15 yildan fazla) bir gelisme kaydedemedim. Hala kokunun nereden geldigi hakkinda hi�bir fikrim yok.

Kokunun en azindan 20 yas disiyle alakali olmadigini nasil kanitlayabilirim? Bir dis hekiminin orayi kesip temizlemesi mi lazim yoksa herhangi bir tibbi g�r�nt�leme y�ntemi ile belli olur mu?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Agustos-2024 tarihinde 20:34
Madem b�yle bir s�pheniz var basit bir periapikal r�ntgen b�t�n s�phelerinizi giderir.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla Sayfa  <12

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.