Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Dis macunu kullanmanin yan etkileri �zerine

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı birdenbasladi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Dis macunu kullanmanin yan etkileri �zerine
    Gönderildi: 03-Aralik-2021 tarihinde 01:24
Hocam, merhabalar. 5 g�nd�r opelescence marka dis macunu kullaniyorum. Biliyorum, siz 10 dis hekiminden 9unun tavsiye ettigi hi�bir seyi tavsiye etmeyen bir bildigi olan ger�ekten kiymetli bir bilim adamisiniz ve fakat gelin g�r�n ki ben bu dis macununu kullandim. 3 g�nd�r zaman zaman yutkunmada bademcik b�lgesinde hafif sizi hissettim ve bunun �zerine bademcik b�lgesini kulak pamuguyla �iplak g�zle tarayinca sag bademcigimde daha �nce olmayan toplu igne topu kadar bir bosluk/cep a�ildigini g�rd�m.

Daha sonra dis macunlari ve bogaz yutkunma sorunu arasinda anlamli sikayetler var mi diye bakarken asagidaki sitede vatandas isyanini g�rd�m. Herkes macununun yan etkilerinden bahsetmis. Fotograf �ektim ama ne yaptimsa y�kleyemedim hata verdi. Bu bademcikte olusan bosluk ge�ici midir?

https://www.sikayetvar.com/sensodyne/bogaz

Bosluk dedim ama bildigimiz bir delil olusmus durumda. Toplu igne topu kadar derinligini bilemeyecegim ama flas ile 4-5 mm en az g�r�yorum. Arkasi karanlik.

D�zenleme yapamiyoruz sanirim.

* bademcikte en az 4 5 mm DELIK olusmus durumda.

Düzenleyen: aydinmur - 03-Aralik-2021 tarihinde 20:34
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Aralik-2021 tarihinde 12:02
bademcikteki bosluklar, bademcik tasinin olusturdugu bosluklar olabilir. dis macunu asit degil sonu�ta o kadar delecek kadar.
Başa Dön
birdenbasladi Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı birdenbasladi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Aralik-2021 tarihinde 15:37
Ilk mesajimda verdigim linkte sensodyn marka dis macununda benim yasadigina benzer bir�ok kisi sorun yasamis.link yukarida
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.