![]() |
Enterogermina |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Lavi
�ye
Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2022 Konum: Hatay Durum: Çevrimdışı Puan: 53 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: EnterogerminaGönderildi: 30-Temmuz-2022 tarihinde 15:19 |
|
Arkadaslar bu probiyotikige baslamayi d�s�n�yorum susuz toz halinde aldim kullanan oldumu ne kadar s�re kullandiniz yorumlariniz nedir
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Temmuz-2022 tarihinde 15:30 |
|
Bence proviyotikleri kafaniza g�re kullanmayin derim mutlaka bir doktora danisin ��nk� eger kokunun sebebi bagirsaklarsa bu probiyotikler k�t� bakterileri besleyebiliyormus bile ben kullandim probiyotik kullandigim d�nemlerde daha rahatsiz ve kokuda artis olurdu tavsiye etmem
|
|
![]() |
|
Lavi
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Temmuz-2022 tarihinde 15:54 |
|
Anladim ama doktorlarin bazi test yapip �yle kullan yada kullan�a demesi gerek bundan da acizler
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Temmuz-2022 tarihinde 17:11 |
|
Kullanmayin bence durumunuz daha beter olabilir ben ka� marka denedim ka� ay kullandim para kismini s�ylemiyorum bile ama hi�birinden fayda gormedim
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Temmuz-2022 tarihinde 20:15 |
Melina bak, yutupda ana sayfama d�st� Murat hocanin 6 yil �nceki videosu. Sindirim sistemi, sibo, huzursuz bagirsak sendromundaki gazlarin agiz kokusuna yol a�masindan bahsetmis zaten ta o zaman. tikla |
|
![]() |
|
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Temmuz-2022 tarihinde 22:07 |
|
Tospik izledim videoyu ben suan mide ve bagirsaga y�neldim zaten birka� uygulama yapiyorum deniyorum birseyler olumlu sonu�lanirsa paylasicam suan biz d�zelme yok ama bakicam denemelere devam
|
|
![]() |
|
Lavi
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Temmuz-2022 tarihinde 22:28 |
|
Ger�ekten yoruluyorum melina herseye bir umut yaklasiyorum denemeyecegim haklisin daha k�t� sonu�lar �ikabilir
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Temmuz-2022 tarihinde 06:58 |
|
Lavi �ogumuz ayni durumdayiz zaten takma kafana ama her �n�ne gelen seyi deneyen biri olarak aslinda vucudumuzu onemsememiz gerektigini d�s�n�yorum artik sirf bu hastalik i�in sa�ma sapan istemedigimiz seyler kullandik belki diger organlara zarar verdik bilemiyoruz malesef
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Temmuz-2022 tarihinde 08:01 |
|
Arkadaslat �ncelikle herkese g�zel, mutlu bir pazar g�n� dilerim.
Simdi herkes bir seyler deniyor ama olmuyor. Kokunun sebebini bulamiyoruz veya buluyoruz da anlayamiyoruz ama elimizde kesin olan bilimsel bir ger�eklik var. O da agiz kokusunun sebebinin %90 oraninda agiz i�i kaynakli oldugu. Yani ��r�k disleri dolgu yaptirip, dis eti hastaligi varsa tedavi ettirdikten sonra Murat hocanin dedigi gibi en az 3 dakika olmak �zere g�zelce fir�alayip (sert fir�ayla) sonra da gidebildigimiz kadar arkadan �ne dogru kanatmadan g�nde en az 2 defa dilimizi fir�aladigimizda koku falan kalmayacaktir. T�m bunlari yaptiktan sonra %90 istatistiki oranla siz de ben de kokudan kurtulucagiz. Bakin bilek yalama olayini instada falan g�rd�m, millete yaptiriyorlar herkes kendi bilegini koklayinca �ggggg igggg igren� diyip y�z�n� eksitiyor. Dikkat edin bunlzr agzi kokmayan insanlar, �evrelerinden hi� k�t� tepki almamis insanlar. Demek ki d�nyanin en temiz, agzi hijyenik insani da olsan, Brad Pitt de olsan, Monica Bellucci de olsan parmagini dilinin arkasina, bademciKlerine dogru s�r�p koklarsan elbette bir takim istenmeyen kokular burnuna gelir. Ancak o kokular orda kalir, konustuk�a diger insanlara gitmez ��nk� t�k�r�k i�inde hapsolur. Simdi eger t�m bunlari dogru sekilde yapmamiza ragmen ve aslinda diger insanlar tarafindan kokuyor diye uyarilmadiysak ve psikolojik olarak kokuyor zannetmiyorsak %90 agiz i�i kaynaklidan geriye kalan %10'luk dilim i�indeyiz demektir. Bu %10'un da bir kismi sindirim kaynakli (�zellikle s�rekli kabiz ve ishalimsi diskilama yapanlarda) ki bu da ince bagirsakta bakteri �remesi sibo, ibs gibi hastaliklar, seker diyabet hastaligi (bunda nefeste aseton kokusu olurmus) �esitli akciger hastaliklari, bademciklerin kronik iltihabi vs bir takim hastaliklar var. Uzun lafin kisasi �nce agiz i�ini kesin olarak bi halledelim sonra diger azinlik %10 luk kisma geliriz. Bu forumda yillardir sifa arayanlar ya yeteri kadar agiz bakimini yap(a)miyor ya da geriye kalan %10 azinlik kaynakli agiz kokusu sebebiyle olusan k�t� kokuya sahipler. Eleme y�ntemiyle bunlari teker teker ��zebilmemiz lazim aslinda. Iyilestim basligina yazanlari okuyorsun bademcigimi aldirdim ge�ti diyor ama aldirdigi halde ge�meyenler var. Burun kemigi egrilim vardi ameliyat oldum koku gitti diyen var ama ayni ameliyati oldugu halde ge�meyen var. Herkesin durumu aslinda hem genel hem �zel. Genel i�inde �zel yani. Bir ka� olusumun ayni anda olmasiyla koku olusuyordur belki yani hem burun kemigin egridir hem de siniz�t�n vardir hem de bagirsakta sorun vardir gibi gibi. Simdi yakininda koku testi yapabilecegi es, dost arkadasi bulunanlardan ricam en az 3 dakika g�zelce ve dogru sekilde dislerini fir�alayip dillerini arkadan geriye kanatmadan, kazimadan fir�alayip 20 dakika bekleyip koku testi yaptirmalari o kisiye. Bakalim yine komu olacak mi? |
|
![]() |
|
Lavi
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Temmuz-2022 tarihinde 08:16 |
|
Iyi pazarlar topik �ncelikle tesekk�r ederim yazin i�in haklisin agiz i�i kaynaklar birinci planda ben kendi �zelim i�in konusuyorum agiz i�i hi� bir problemim yok bir tane dolgum vardi amalgam bu s�re�ten sonra onu degistirdim normal dolgu vir sikinti olmadigini s�ylediler sik sik tas temizligi yaptiriyorum ge�en ay gittim doktor senin disinde tas yokki hatta bug�n gelen en problemsiz disler seninki dedi birde s�yle bir durum var fir�alama esnasinda herkesin kokusu ge�tigini d�s�n�yorum fakat belirli bir s�re 10 15 dk gibi ikincisi sindirim konusunda da hem fikiriz oldum olasi d�zenli bir tuvalet d�zenim yok ya kabizim yada ishal ishal durumuda kabizlik i�in �esitli denemelerden dolayi daha sonra eski haline d�n�yor seker hastaligi hakkinda da normal kan degerinde normal fakat ayrintili bir seker testi ins�lin direnci baktirmak gerekiyormus bu da aklimda devlet hastanelerinde sira gelirse sayet son olarak birka� b�l�me gitmeyi d�s�n�yorum onlar da ��z�m �ikmazsa (temennim tabiki bir hastalik �ikmamasi) dolgulu disimi �ektirip probiyotik vitaminler ve g�zel bir diyete baslamak olacak ( zayif olmama ragmen) su hastaliktan kurtulan birilerine ulasabilsek keske sifirdan anlatsa tecr�belerini..
|
|
![]() |
|
Lavi
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Temmuz-2022 tarihinde 08:19 |
|
Kusura bakmayin klavyeden dolayi bazi kelimeler eksik ve yanlis olmus
|
|
![]() |
|
Lavi
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Temmuz-2022 tarihinde 08:21 |
|
Melina tesekk�r ederim burdaki insalarin varligi g�� veriyor Allah b�y�k elimzden geleni yapip tevekk�l ediyoruz zaman neyi g�sterir bakalim
|
|
![]() |
|
Lavi
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Agustos-2022 tarihinde 23:37 |
|
Ben dayanamadim kullandim bir umut dedim...
Elimde iki kullanimlik enterogermina kirmizi susuz form�l olandan vardi 6 milyar faydali bakteri i�erenden etkileriniz yaziyorum.. S�rekli agzimin arkasinda hissettigim damak ve arka dislerde dahil aci tat ve sicaklik kayboldu agiz kurulugum gitti sabahta kokum olmadi ilgin� sanki tepki de almadim s�rekli kullanmak lazim en yakin zamanda faha fazla alip kullanmaya basliyorum denemenizi tavsiye ederim eminim antibiyotiklerden daha az zarar verir |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |