Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

konum ve sorum neden silindi

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aromabaloncugum Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: konum ve sorum neden silindi
    Gönderildi: 13-Kasim-2024 tarihinde 06:32
merhaba,
bu forumu buldugum i�in sevinmistim ancak 2 ay �nce yazdigim ve ara ara girip cevap geldi mi diye baktigim konum/sorum silinmis. �ok �z�ld�m.

yanlis bir sey mi yaptim? onu nasil geri getirebilirim, sizlerin g�r�s�n� almak istemistim.
herkese sifalar diliyorum sevgiler saygilar 💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Kasim-2024 tarihinde 12:09
İlk gönderen: aromabaloncugum aromabaloncugum yazdı:

merhaba,
bu forumu buldugum i�in sevinmistim ancak 2 ay �nce yazdigim ve ara ara girip cevap geldi mi diye baktigim konum/sorum silinmis. �ok �z�ld�m.

yanlis bir sey mi yaptim? onu nasil geri getirebilirim, sizlerin g�r�s�n� almak istemistim.

Toplam 3 mesaj var ve ��� de burda. Emin misiniz silindigine?

tikla
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Kasim-2024 tarihinde 19:32
Hi� kimsenin mesajini silmedim.
Yazdiginiz mesajlarin yerini kaydiriyorum.

Sizler genellikle bir konuyu a�arken �nceden bu konu a�ilmis mi diye bakmiyor, yeni baslik a�abiliyorsunuz.

Sizden sonra gelenler arama yaptiginda daginik konular i�erisinde kayboluyorlar.

Yazdiklarinizi elinden geldigi kadar benzer basliklar altina kaydiriyorum. Hosuma gitmese, bos , hurafe bile olsa silmiyorum. B�ylece derli toplu bir iletisim platformu olusturmaya �alisiyorum.

Yeni bir konu a�arken �nceden a�ilmismi diye arattirin. Eger ayni veya benzer konu varsa altina yazmaya devam edin. Yeni baslik a�mayin. B�ylece yazdiklarinizi yazdiginiz yerde bulursunuz
Başa Dön
aromabaloncugum Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aromabaloncugum Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 24-Aralik-2024 tarihinde 21:36
merhaba �z�r dilerim silmemissiniz bulabildim simdi

arayip tarayip bulamayinca silindi sandim, afedersiniz...
herkese sifalar diliyorum sevgiler saygilar 💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.