![]() |
Bademcik ameliyati oldum |
Yanıtla
|
| Yazar | |
yusuf g�k�etin
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Bademcik ameliyati oldumGönderildi: 16-Ekim-2012 tarihinde 13:37 |
|
merhaba arkadaslar
bu agiz kokusu probleminden bendede vardi. ve 2 3 g�nde bir agzima beyazimsi ufak ve igren� k�t� kokan seyler geliyodu koku kaynaginin bu oldugunu anlamistim. bi hastahanenin kbb uzmanina gittim bana bu seylerin bademciklerimdeki �ukur girinti �ikintili yerlerine biriken yemek artiklarinin zamanla k�t� kokmasindan kaynaklandigini s�yledi. ve tek tedavisi bademcikleri aldirmakmis hemen kabul ettim tabi ameliyat olmayi. ve tam 4 g�n �nce bagdemciklerimi aldirdim. koku kaynaginin gittiginden eminim ama sunuda s�ylemek isterimki bagdemcik ameliyati sonrasi dayanilmaz agrilar oluyo bu g�n 4. g�n�m ve 4 g�nd�r dogru d�r�st birsey yiyemedim dondurma meyvesuyu v.s seylerle besleniyorum. insallah bu dertten kurtulurum ve sizde kurtulursunuz arkadaslar. |
|
![]() |
|
coqnfechn
�ye
Kayıt Tarihi: 20-Eyl�l-2012 Konum: Samsun Durum: Çevrimdışı Puan: 55 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Ekim-2012 tarihinde 19:53 |
|
Ben oldum 2 ay �nce ameliyat ama ne fayda tam gaz devam
|
|
![]() |
|
misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Ekim-2012 tarihinde 22:13 |
|
yusuf bu sayfayi durumunla ilgili g�ncellemeler i�in ileride de kullanirsan harika olur.4. g�n biraz erken gibi bir sey s�ylemek i�in, bilmiyorum, belki 15 g�nde bir ugrayip burayi g�ncelleyebilirsin.
ge�mis olsun. |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Ekim-2012 tarihinde 21:16 |
|
ge�mis olsun yusuf. moralini bozmak gibi olmasin ama diger arkadaslari uyarmak i�in yaziyorum.Bademcik ameliyatindan sonra agiz kokusu kesin ge�ecek diye bir sey yok.
Dedigin seyler magma ve evet bademcikle alakali.Ancak s�yle bir durum var : Bademcigini aldirinca ameliyat yerinde girinti ve �ikintilar kaliyor. Bu magmalar orada da ortaya �ikabilir. Ne olursa olsun v�cuttaki her organin bir g�revi var ve her ameliyat risklidir.Bence zorunlu olmadik�a bi�ak altina yatmadan y�z kere daha d�s�nmek lazim. |
|
![]() |
|
Simyaci
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Haziran-2019 tarihinde 17:02 |
|
Ya arkadaslar bu bademcik ameliyati konusundaki fikirleriniz harbiden de can sikici oluyo.Bende olmayi d�s�n�yorum gercekten bir daha tekrarlar lafi moral bozuyo. Evet bu kokunun bir�ok sebebi olabilir fakat olduktan sonra sebeplerden bir tanesini yok etmis oluyoruz. Tekrarlama konusuna gelince o en �ok moralimi bozan sey c�nk� maddi durumum el vermedigi halde �zelden randevu aldim c�nk� devlet hastahanesi 6ay �tesine atti. Bir an �nce bitsin gitsin dedigim icin para vericem.bi de �st�ne koku gecmez kalir dediginizde �st�ne adamin bi cani sikiliyo.cikiyosa vardir bi sey orda en azindan %30luk da %5lik de olsa koku gidicek belki. Zafen psikolojimiz alt �st. Deyin ki gecmis olsun da biraz olsun hafifler insallah deyin bari ya
|
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 10-Eyl�l-2014 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Haziran-2019 tarihinde 15:32 |
|
Ben ameliyat oldum.kokunun menzili azaldi.ama tamamiyla gecirmedi kokuyu.pisman miyim? hayir ��nk� hem fiziksel yararini g�rd�m hem de-daha da �nemlisi-aklimdan acaba sorusunu atmis oldum.bu dediklerim isine yarar mi bilmem ama benim tecrubem bu sekilde.simdiden sifalar diliyorum...
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Temmuz-2019 tarihinde 00:14 |
menzili nasil �l��yorsunuz :) |
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 10-Eyl�l-2014 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Temmuz-2019 tarihinde 17:54 |
|
Aile �yelerimin �zerinde test etmek suretiyle...
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |