![]() |
Agiz kokusu ile yasamak |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Scorpio
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 31-Ekim-2012 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Agiz kokusu ile yasamakGönderildi: 31-Ekim-2012 tarihinde 21:27 |
|
Nereden baslasam bilemiyorum. Yaklasik bes senedir ben de bundan muzdaribim. Soyleyeceklerim bu hastaligi yok etmekle, tedavisi ile ilgili degil. Bununla yasamanin yarattigi ruh hali ile ilgili.
Evet, insanlarla yakin bulununca rahatsiz hissediyoruz, yasamanin bir anlami yokmus gibi geliyor bazen. Asosyallige, depresyona kadar yolu var... Bazen o kadar cok takiyorum ki kafama, lanet okuyorum kendimi yipratiyorum. Sonra aklima olumcul hastaliga sahip insanlarin oldugu geliyor. Dogustan engelli insanlar geliyor... Ve utaniyorum lanet okuduguma, sukrediyorum halime. En azindan cogumuz bunu tamamen yok edemesek bile asiri agir olmadikca maskeleyebiliriz. Gargara, gunde uc kere dis fircalamakla siklikla yemekle(kisiye gore degisir bunlar). Belki hayatimizda iletisim ve sosyallik iyi ilerleyemez genelde uzak dururuz insanlardan ama eminim herkesin kendisini kanalize edebilecegi baska bir suru konu vardir. Baska islerde cok iyi olabiliriz. Ki inaniyorum bi gun cogumuz kurtulabiliriz bu dertten. Demem o ki, bu derdi dusunup surekli intihar vb diyen kisiler, hayatinizin bi kismi sinirlanmis olabilir ama elden geleni yaptiktan sonra sukretmek gerek. Bardagin bos tarafini dusunup karamsarlasmak degil dolu tarafini dusunup pozitif olmak gerek. Zaten bugun variz yarin yokuz, koskoca tarihte insan omru okuanustaki kum gibi. Bunu da kafaya takarak harcamamak gerek... |
|
![]() |
|
berataydin
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 06-Ekim-2012 Konum: Mugla Durum: Çevrimdışı Puan: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Kasim-2012 tarihinde 20:53 |
|
arkadasim neyime sukur edeyim soylermisin??agzim kokuyor. evet soyleyince cok basit bir seymis gibi geliyor degil mi? ama degil iste.
sana neyi yapamadigimi soyliyim: okula gidemiyorum,dershaneye gidemiyorum,arkadaslarimla bulusamiyorum,otobuslere binemiyorum,markete gidemiyorum, sonuc olarak iletisim kuramiyorum. bunun daha otesi var mi?oturup ha tamam kanser degilim diye sevinecekmiyim. eger bir yaratici varsa ve beni suan duyuyorsa ben raziyim kanser olmaya.en azindan bir tedavi sureci var.olumlu veya olumsuz.olumluysa hayatina devam edersin degilse olursun.net.ama bir robot gibi dort duvar arasinda hayatini devam ettirmeye calismassin. tabi bu durumu en az siz de benim kadar biliyorsunuz. yasadiniz veya yasiyorsunuz. |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Nisan-2016 tarihinde 19:55 |
|
Ahirette hasta insanlara oyle mukafat varki saglam insanlar �zenip keske bizim derilerimiz demir makasla kesilseydide bizde boyle mukafat gorseydik diyecekler arkadslr isyan etmeyin sAbredin ins guleceksiniz obur tarafta
|
|
![]() |
|
mmkk
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 11-Aralik-2015 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 146 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Nisan-2016 tarihinde 22:33 |
|
Deysi sen gecen bi baslik altinda ven 35 yasindayim ama hic agizkokysm yok diodun dimi .....ven dunya hayatimi robot gibi yasadiktan sonra napimhe demesi kolay ..ates dustugu yeri yakar misali
.....bence sen yazi yazma insanlarin moralini daha cok bozuosun |
|
![]() |
|
mehmet27
�ye
Kayıt Tarihi: 16-Mart-2015 Konum: Gaziantep Durum: Çevrimdışı Puan: 81 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Nisan-2016 tarihinde 21:28 |
|
Arkadaslar isyan etmenin bir anlami yok ilk zamanlar bende bu durumdaydim intihari bile d�s�nmedim degil ama artik alistim okulumada gidiyorum sosyal hayatim eskisi gibi degil ama kendimide soyutlamadim buda hayatin bir cilvesi alistim sayilir artik her g�n dua ediyorum kendim ve sizler i�in sizde duanizda bizi katmayi unutmayin ins hepimiz birg�n bu illetten kurtulacagiz
|
|
![]() |
|
BezginBet�l
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Nisan-2016 tarihinde 11:48 |
|
Of of, �ok iyi anliyorum ve aynisini hissediyor ve yasiyorum. Bu nasil bir beladir da bir t�rl� bir yol bulamiyoruz!
Deysi, niyetin iyi ama bunu sadece yasayan bilir. Sanildigi kadar basit, banal degil. Evet, abs�rd bir hayat. Variz ama yokuz gibi. Eziklik ve utanma hissinden biktim usandim. Tamamen asosyal ve kopuk bir hayatim var..Ama umudumuzu yitirmemeliyiz. �ok merak ediyorum, bir g�n son nefesimi verdigimde acaba ��zm�s olacak miyim ve d�n�p geriye baktigimda bu hayat hakkinda acaba ne d�s�necegim. Umarim dilimde bir k�f�rle vedalasmam... |
|
![]() |
|
bengeldim
�ye
Kayıt Tarihi: 25-Mayis-2016 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 53 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Haziran-2016 tarihinde 22:55 |
|
d�n bi sarki takildi kulagima
s�z�nde sicacik nefesin diye bi c�mle vardi �ok �z�ld�m ya o c�mleyi duyunca ins tamamen bu hastaliktan kurtulucaz |
|
|
asla pes etme
|
|
![]() |
|
hamza171
�ye
Kayıt Tarihi: 11-Haziran-2016 Konum: Isparta Durum: Çevrimdışı Puan: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Eyl�l-2016 tarihinde 14:45 |
|
Evet arkadaslar bayraminiz kutlu olsun.
Konumuz sadece agiz kokusu olmasin birbirimiz de bu ama� etrafinda toplanmis insanlariz. Daha d�n bir bekar arkadasimin evinde toplandik 4-5 kisi y�z�ne �fledim nefesin k�t� kokuyor dedi bana :) Kusura bakma b�yle bir sorunum var ve elimden geleni yapiyorum lakin ��zemiyorum bazen baya artiyor dedim.Yanimdaki kisiler ve arkadasim kusura bakma bilmiyorduk olabilir gayet dogal sadece yakinlastigimizda veya �flediginde rahatsiz olmustum ama b�yle bir durum varsa hi� sorun degil dedi.Beni rahat hissettirdiler yani.Tabiki bu sorun v�cuttaki bir sikintidan kaynaklaniyor lakin elimizden geleni yapmamiza ragmen azaliyor belki ama bitmiyor illaki bir g� biticek.O y�zden bu sorunu pek dert etmeyin yaninizda sakiz bulundurun pharmol kullanin(bende 6-8 saat etki ediyor) ve bu sorunun sagladigi sikintidan kurtulun hayatinizi yasayin. Ben bu sorunun olmasina bazen isyan bazen de seviniyorum ��nk� herkesin hayatta b�y�k bir sorunu var benim de sorunum bu ve daha yolun �ok basindayim.18 yasinda bir gencim emin olun bu sorunum disinda ger�ekten diger t�m �zelliklerimi ben harika g�r�yorum fiziksel olarak sorunum yok hukuk fak�ltesinde okuyorum ikili iliskilerim ailevi ve dost iliskilerim harika.Bu sorun da tuzu biberi olsun illa bir g�n ��zecegiz ve �ok yakin arkadaslarimin hepsine durumu belirttim artik rahatim esprisini yapiyoruz g�l�yoruz ge�iyoruz :) B�y�k �ogunlugu sikinti yok sende dese de bazi arkadaslarim kokuyor demisti. Neyse i�imi d�kt�m iste rahat olun bunu pek kafaniza takmayin bu sorun bile olmayabilir metabolizmamiz veyahut dil yapimiz buna uygun olabilir sikinti yapmayin ama ��z�m i�in de elimizden geleni yapalim :) Murat hocam size de iyi bayramlar kendinize iyi bakin.. |
|
![]() |
|
joey55
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Eyl�l-2016 tarihinde 22:11 |
|
Yasamayan bilemez insani depresyona kadar g�t�r�r. Insanlarin seninle konusurken tiksinir gibi kafasini baska yere �evirmesinden daha k�t� ne olabilir.Biriyle birlikte olma sansin yok.kim y�z y�ze konusamadigi biriyle birlikte olmak ister ki. Sabaha kadar yazarim aslinda ama yasayanlar zaten biliyo herseyi. Ben suan kullandigim bi ila� sayesinde kurtuldum ge�ici bi s�re mi bilmiyorum. Suan koku hissetmememe ragmen yine de insalarla y�zy�ze konusmaya �ekiniyorum
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Eyl�l-2016 tarihinde 20:13 |
|
mmk niye yazmiyimki ben kotu bisey yazmiyorumki bende uzuluyorum belki agiz kokum yok olabilir ama bigun olmiycagi ne malum
|
|
![]() |
|
joey55
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Eyl�l-2016 tarihinde 17:38 |
|
Yazdigini okudum da deysi bence de yazma insanlarla dalga ge�er gibi �b�r tarafta g�lersiniz falan. Allah d�smanima vermesin bu hastaligi
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Eyl�l-2016 tarihinde 23:06 |
|
Bir �ogumuz "parmagim, elim, kolum, g�z�m vs sorunlu olsa da bu agiz kokusu olmasa" demisizdir. Ben bir ara, isterse sol kolum olmasin ama bu kokudan kurtulayim diye dua ettigimi biliyorum.
Bu yaz basit bir g�z alerjisi dolayisiyla -doktorun beceriksizligi ve bilgisizliginin de katkisiyla- korneamda hasar oldu. Bir g�z�mde g�rme kaybi bulaniklik meydana geldi. Uzman bir g�z doktoru �nceki ila�larin yanlis oldugunu s�yleyip yeni ila�lar verdi, g�rme kaybinin ge�ici veya kalici olacagini s�yledi. Iste o anda sanki d�nyam alt �st oldu. Disardan bakinca ne var sanki basit bir g�rme kusuru denebilir ama saglik kaybi olunca insan dagiliyor. O zaman, Allah'tan b�yle olumsuz dualarla sifa istemenin ne kadar yanlis oldugunu anladim. Sadece sifa i�in dua etmeliyiz, bundan kurtulayim her seye raziyim mantigi �ok �ok yanlis. Eskilerin dedigi gibi "insanin neresi agrirsa cani oradadir." (G�z rahatsizligim alerjik konjenktivit'ti. �ok bulasici tehlikeli bir hastalikmis. G�z kizarmasi ile ortaya �ikiyor, gecikmeden derhal g�z doktoruna gidin. Ailene de bulasir dendi ama bulasmadi. Hastaligin adini bu yasa geldim ilk kez duydum.) |
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Mart-2022 tarihinde 15:20 |
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |