Agiz Kokusu Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

Safranli himalaya sekeri

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Üye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cuma Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: Safranli himalaya sekeri
    Gönderildi: 03-Subat-2017 tarihinde 08:15
Kullanan var mi? Agiz kokusuna aftlara mide ve bagirsaga cok iyi geldigi soyleniyor.az once izledim reklamda, saracoglu soyluyor.
Başa Dön
Magdurum Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Magdurum Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 04-Subat-2017 tarihinde 01:51
Denemedim ne kadar alakasi var bilmiyorum fakat Himalaya tuzu kullaniyorum elma sirkesiyle karistirip dislerimi firçaliyorum gayet güzel ve etkili :) bu arada ben de sizler gibi koku sorunu yasiyordum 2 haftadir kurtuldum. 2 haftadir hiç bi sekilde koku sorunu geri de gelmedi tamamen iyilestim. Himalaya sekeri diyince denedigim bu yöntem aklima geldi tedavimde uygulamistim etkili olmustu o zamanlar. Ondan cevap yazdim ama dedigim gibi Himalaya tuzuyla sekeri alakali seyler mi bilmiyorum :)
Başa Dön
cuma Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cuma Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 07-Subat-2017 tarihinde 08:31
Valla bir bu kalmisti denemedigim.aktardan alip denicem en kisa zamanda..umut iste..ya tutarsa.....
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.