![]() |
Safranli himalaya sekeri |
Yanıtla
|
| Yazar | |
cuma
Üye
Kayıt Tarihi: 18-Ocak-2013 Konum: Adıyaman Durum: Çevrimdışı Puan: 82 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Safranli himalaya sekeriGönderildi: 03-Subat-2017 tarihinde 08:15 |
|
Kullanan var mi? Agiz kokusuna aftlara mide ve bagirsaga cok iyi geldigi soyleniyor.az once izledim reklamda, saracoglu soyluyor.
|
|
![]() |
|
Magdurum
Yeni Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Subat-2017 tarihinde 01:51 |
|
Denemedim ne kadar alakasi var bilmiyorum fakat Himalaya tuzu kullaniyorum elma sirkesiyle karistirip dislerimi firçaliyorum gayet güzel ve etkili :) bu arada ben de sizler gibi koku sorunu yasiyordum 2 haftadir kurtuldum. 2 haftadir hiç bi sekilde koku sorunu geri de gelmedi tamamen iyilestim. Himalaya sekeri diyince denedigim bu yöntem aklima geldi tedavimde uygulamistim etkili olmustu o zamanlar. Ondan cevap yazdim ama dedigim gibi Himalaya tuzuyla sekeri alakali seyler mi bilmiyorum :)
|
|
![]() |
|
cuma
Üye
Kayıt Tarihi: 18-Ocak-2013 Konum: Adıyaman Durum: Çevrimdışı Puan: 82 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Subat-2017 tarihinde 08:31 |
|
Valla bir bu kalmisti denemedigim.aktardan alip denicem en kisa zamanda..umut iste..ya tutarsa.....
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |