Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

20 yil sonra Bactoblis ile kurtuldum

Yanıtla Yanıtla Sayfa  <12
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ethic1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Eyl�l-2021 tarihinde 21:52
Ben denedim ilk bir iki g�n sadece azaldi sonra yine kaldigi yerden devam.
Başa Dön
Greeneyes Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Greeneyes Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Eyl�l-2021 tarihinde 23:16
10 g�n s�reyle kullaninca fark ediliyor ve 3 Ay d�zenli kullaninca 6 Ay etkisinin devam ettigi s�yleniyor. Bu ger�ekten dogru mu anlayamadim. Nasil kesin bir �are bulacagiz
Başa Dön
nicksizz4 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Eyl�l-2021 tarihinde 09:50
3 ay boyunca her g�n m� kullanacagiz yoksa Ayda 1 kutu 3ayda 3 kutu mu kullanacagiz.

Başa Dön
SIFAARIYORUM Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı SIFAARIYORUM Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Eyl�l-2021 tarihinde 10:55
Dil siyirici kullanan var mi bakir olanlarda yorumlarda agiz kokusunun gittigini yazan vardi. Benimde dil sari ve fircalasan da kasikla siyirmadan koku gitmiyor. Tabii sonra tekrar ediyor ama..
Asil sebep candida mantari bir�ok yerde.. Allah'im insaallah hepimiz sifa buluruz
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Eyl�l-2021 tarihinde 22:02
İlk gönderen: SIFAARIYORUM SIFAARIYORUM yazdı:

Dil siyirici kullanan var mi bakir olanlarda yorumlarda agiz kokusunun gittigini yazan vardi. Benimde dil sari ve fircalasan da kasikla siyirmadan koku gitmiyor. Tabii sonra tekrar ediyor ama..
Asil sebep candida mantari bir�ok yerde.. Allah'im insaallah hepimiz sifa buluruz

candida + dil �st� t�k�r�k salgisi azalinca o tabaka oluyor. eger bol t�k�r�g�n olursa, engelliyor o tabakayi. bol t�k�r�k ise b12 ve d vitamini takviyesi alinca, agiz i�i salgisi artiyor benim. b vitaminin �zelliginde var zaten dil i�in.
Başa Dön
SIFAARIYORUM Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı SIFAARIYORUM Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Eyl�l-2021 tarihinde 02:29
Vitamin aldigim d�nemler oldu hi� etki etmedi a�ik�asi
Başa Dön
Inception Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Inception Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Eyl�l-2021 tarihinde 04:44
https://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1541

Murat hocamizin candida ile ilgili yazdiklari, adresi kopyalayip tarayiciya yapistiriniz ve forumda bunlari biliyormuydunuz adli konu altinda a�ilan basliklari okuyunuz bir�ok sorumuzun cevabini zaten murat hocamiz cevabini orda vermis.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla Sayfa  <12

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.