Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Psikolojik koku

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı benbenoff Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Psikolojik koku
    Gönderildi: 29-Eyl�l-2012 tarihinde 16:34
arkadaslar ben de yaklasik 2 yil �nce agiz kokusu sorunu yasadim daha dogrusu yasadigimi zannediyordum ve bunu kimseyle paylasamadigim i�in doktor doktor gezdim, dis, kbb,bir s�r�, bi g�n bi doktor hocayla konusurken bence psikolojik dedi, inanmadim, senelerdir yasadigim bu sorun bu kadar basitse niye acilar �ekmistim ki, inanmadim dedigim gibi, 1 ay sonra falan yillarca ka�tigim erkeklerden birine evet dedim, artik canimdan bezmistim, ne olacaksa olsaydi, ve inanir misiniz ger�ekten psikolojikmis, ahdim vardi kurtulursam herkese bunu yazacaktim nette, �l�m� bile d�s�nd�rten bi hastalik ,Allaha sigindim,nolur bi �are dedim, arkadaslar nolur inanin, bazilari ger�ekten psikolojik oluyormus,Allah c�mlenizin yardimcisi olsun
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Eyl�l-2012 tarihinde 12:31
Bu samimi paylasiminiz i�in tesekk�r ederim. Faydali olacagini d�s�n�yorum.

Bu tip agiz kokusuna Tip5 agiz kokusu ismini veriyorum.

http://agizkokusu.org/tip5.html sayfasini okuyup orada yazan belirtiler ile sizin ge�miste yasadiginiz belirtilerinizi karsilastirip bize burada benzesen y�nlerinizi s�yler misiniz?

Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Eyl�l-2012 tarihinde 19:18
evet, koktugunu kendime teyit etmek i�in parmaklarimi dudaklarima, agzimin i�ine degdirip kokluyordum

�ok hassas oldugum ve takintilara meyilli oldugum dogru, yillarca her yil en az 1 takinti ile ugrasirdim, onu yenince bir digeri baslardi ve bu hi� bitmezdi

evlenme ile ilgili korkularim var ve agiz kokusu sanmalarimi da bu y�zden olusturmus olabilirim, beni evlilikten korumak i�in olusturulmus bilin�alti bir maske

lisede kardeslerim bi ka� defa b�yle bisey dile getirmisti, bunu bende varolan s�rekli bi durum sandim galiba

sakiz �ignerken bana da teklif eden oldugunda bunun karsi taraf�a bana hissettirilmek istendigini d�s�n�rd�m

benim psikologum sevgilim olmus oldu, eger erkek arkadas edinmeseyidm kesinlikle bir psikologdan yardim alacaktim

herkese acilll sifalar

Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Eyl�l-2012 tarihinde 20:20
İlk gönderen: yazdı:

�ok hassas oldugum ve takintilara meyilli oldugum dogru, yillarca her yil en az 1 takinti ile ugrasirdim, onu yenince bir digeri baslardi ve bu hi� bitmezdi

Yanit verdiginiz i�in tesekk�r ederim
Bize bundan bahsedebilir misiniz?
Nasil takintilar vardi?
Mesela hangi takintilariniz oldu?
-M
Başa Dön
asdf Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı asdf Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Ekim-2012 tarihinde 04:08
bence kokunun psikolojik olmasi i�in s�regelen bi koku olmasi lazim yani bu kokunun her zmn olmasi lazim ama eger biseyler yapinca bu koku ge�iyorsa (�rnegin antibiyotik kullaninca) ve insanin �zg�veni yerine geliyosa daha rahat davranmaya basliyosa bi sorun vardir demektir b�yle durumlarda kokunun psikolojik oldugunu d�s�nm�yorum
Başa Dön
1 Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı 1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Ekim-2012 tarihinde 19:25
Kokunun psikolojik oldugunu nasil anladiginizi a�armisiniz ? Anlatiminiz hi� a�ik degil.Anladigim kadariyla yeni bir iliski yasamaya baslamissiniz, ve muhtemelen partnerinizin koku hissetmedigini s�ylemesi size aslinda bunca yildir varligini hissettiginiz durumun aslonda var olmadigini d�s�nd�rd�, �yle mi acaba?

Koku problemi nasil basladi,ve ya kokunun psikolojik oldugunu s�yleyen "doktor hoca" dediginiz kisi nasil bir uzmandi? Buna y�nelik bir tedavi g�rm�sm�yd�n�z ? ve ya diger uzmanlar sizi tedavi altina almismiydi ?

Kendi durumumun da piskolojik bir tabani olup olmadigini zaman zaman d�s�n�r�m, her ne kadar pek ihtimal vermesem de(��nk� somut kanitlar var, yakinlarimin tepkisi,salyamdaki belirgin kokunun sicak hava-buharli ortamlarda daha belirgin olmasi ve ya gaz �l��m testi sonu�larinin normal disi olmasi vs.) ama yine de sizin hiyakenizi daha detayli okumak isterim.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.