![]() |
kurtulanlar |
Yanıtla
|
| Yazar | |
rifki
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 07-Mayis-2013 Konum: Eskisehir Durum: Çevrimdışı Puan: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: kurtulanlarGönderildi: 06-Ekim-2013 tarihinde 21:55 |
|
birsey merak ediyorum. hani kurtulanlar zaten foruma gerid�n�s yapmiyor , belki de sorunla tekrar y�zy�ze gelmek istemiyor psikolojik olarak unutma �abasina giriyor bir an �nce. benim merak ettigim ise forumda uzun zamandir yazmayan bir veya birka� isim tespit edebildiniz mi ? ya da kurtuldugunu bilen var mi herhangi bir kisinin ?
|
|
![]() |
|
king
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Ekim-2013 tarihinde 00:05 |
|
kalici degil de ge�ici kurtulus var suan i�in kardes:)
|
|
![]() |
|
rifki
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 07-Mayis-2013 Konum: Eskisehir Durum: Çevrimdışı Puan: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Ekim-2013 tarihinde 12:23 |
|
Biraz daha a�ar misin ? Kendinden mi bahsettin yani ?
|
|
![]() |
|
RoyalAlbert
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 15-Ekim-2012 Konum: Antalya Durum: Çevrimdışı Puan: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Kasim-2013 tarihinde 21:32 |
|
Rifki kardes,ilk basta ki mesajini g�rd�m yazma gereksinimi duydum.Bende ilk zamanlar baya baya hem forumun hem hastanelerin resmen abonesiydim.Ama baktim ki ne yaptiysam faydasini g�rmedim.O y�zden simdilerde ne hastaneye gidiyorum,ne de foruma takiliyorum.Arada bir bakiyorum var mi bir gelisme diye ama g�r�yorum ki hep ayni..
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |