Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

bitmeyen agiz kokusu

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mmervve Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: bitmeyen agiz kokusu
    Gönderildi: 02-Ekim-2014 tarihinde 23:06
Merhaba. Ben 5yildir bu agiz kokusunu �ekiyorum.ilk baslarda dislerdendir dedim tm dislerimi tedavi ettrdm gecmedi.mideden oldugu dusunldu endoskopi yaptrdm.sadece gastrit �ikti oda koku sebebi degilmis.kbb ye gittim sinuzit flan yok bademcik normal alerjik akinti varmis oda yapmazmis.en son �are gogus hastaliklarina gittim akcigrden olabilir i diye oda temiz �ikti.gunde 3kez dis fir�lrm ve gargarada kullanrm
Ama bu koku neden gecmiyo.ozellikle sabah kalktigimda �ok yogun koku oluyo.ve yemek yedikten sonra koku artiyo.�ikolata tarzi birsey yedikten sonra koku �ogaliyo ve agizda kotu tat oluyo.sizce sebep ne olabilir
Başa Dön
msms Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı msms Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Ekim-2014 tarihinde 21:50
Gida intoleransiniz olabilir. �ikolata yediginizde artiyorsa s�t ve s�t �r�nlerini keserek deneyebilirsiniz.
Başa Dön
xauke7 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı xauke7 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Ekim-2014 tarihinde 16:31
bence o yapmaz bu yapmaz diye ge�istirme onlarin lafina g�re sen hepsinin tedavisini ol yine devam ederse emin olursun en azindan onlardan kaynaklanmadigina ama bence agiz kokusu olanlari geneli midede bi yerden kaynaklaniyor fakat teshisi tam konulamiyor bence
Başa Dön
latte Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı latte Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Ekim-2014 tarihinde 16:52
evet arkadasim bizim de �ogu tetkik sonucu temiz �ikmasina ragmen koku hala devam ediyor.ge�en g�n k���k bir fenerle bogazima baktim ayni dilimdekine benzer beyaz pas yol yapmis bogazimda, hasta da degilim hani grip bronsit gibi..zaten dilimde hep bir aci tat bogazimda da s�rekli bi acilik hissediyorum,yani sebebi bu pasa neden olan geniz akintisi olabilir diye d�s�n�yorum ama bilmiyorum.. sizin boganiz da b�yle mi merak ettim.
Başa Dön
mmervve Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mmervve Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Ekim-2014 tarihinde 18:45
Benim sadece dilimin arka tarafinda beyazlik var. Ama d�zenli olarak dilimide fir�alarm hatta dilimi fir�alamaya basladiktan sonra kokuda azalma oldu ama sadece kucuk azalma.bademciklerimde �nceden tas gelirdi arada bir ama bayagidir gelmiyo sorunda yokmus bademcigimde.senn iltihaplanmis olabilir �ogu kisi antibiyotik tedavisinden sonra kurtluyo.
Başa Dön
ismimnefarkeder Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Ekim-2014 tarihinde 11:41
mmervve 5 yildir �ekiyom bu hastaligi demissin.acaba ka� yasindasin?��nk� hani ben mesela 20 yasindayim.yaklasik 2 senedir bu sorunun farkindayim.ama acaba eskiden beridir vardi da ben farkedemedim.bunlar ben de hep soru isareti.ama mesela yasiniz biraz b�y�k ve sadece 5 yildir bu dertten muzdaripseniz burdan su sonuca ulasiriz:siz sonradan belirtileri arasinda agiz kokusu olan bir hastalik edindiniz.
ACIL SIFALAR HERKESE

Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mmervve Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Ekim-2014 tarihinde 22:20
Ben 22 yasindayim suan.valla denemedigim yol kalmadi Ama sunu farkettim dilimi duzenli olarak fircalamaya basladiktan sonra kokuda azda olsa azalma oldu.dil temizligi gercekten cok onemli.ben kokuyu hemen farkettim 5yil once.o zamankar Bu kadartakmiyodm.agzima bir sakiz atip sakliyrdm kokuyu AMA simdi oyle degil. Normal insanlar gibi olmak icin cabaliyorum
Başa Dön
ismimnefarkeder Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Ekim-2014 tarihinde 11:24
demek istedigim bu iste 5 sene �nce 17 yasindaydin. bn de ilk farkettigimde o yaslardaydim.acaba �nemsemedik mide daha �nce farkedemedik belki bu sorun daha eskiye dayaniyor.
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mmervve Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Ekim-2014 tarihinde 12:32
Ben mide icin endoskobi bile yaptirdim temiz cikti sadece gastrit cikti.Ben bademcikten oldigunu dusunuyorum AMA doktorlar bademcikte sorun olmadigini soyluyor
Başa Dön
anatolios55 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı anatolios55 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Kasim-2014 tarihinde 10:20
ben 30 yasindayim 15 yildir var koku..ayni sabahlari agiz i�i �amur gibi aci ve de yogun koku oluyo..disleri duzenli fircalamama ragmen yemek yedikten sonra artiyo..hele cikolata cay kahve bunlardan sonra hep artiyo zaten..kisacasi agiz kokusu var ama tedavisi yok surdan burdan kaynaklaniyo diye bise yok yillardir arastrdim yok caresi.. kbb dis doktoru endoskobi nefes testi kimse sorunun ne oldugunu bilmiyo..kokunun kaynagini biz de biliyoruz ama tedavisi yok..dil surekli aci.bunla yasamak zorundayiz sadece baskasi ile yakindan konusmucaz..dil temizligine dikkat fircalamaya devam sogan sarimsaktan uzak...allah yardimcimiz olsun
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Kasim-2014 tarihinde 21:31
seker hastasi olabilirsin yada gizli seker
Başa Dön
Isimsizdunya Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Isimsizdunya Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Mayis-2022 tarihinde 23:43
Dostlar ne yazik ki �n�versite �ok sikintili ,ki saglik�i iseniz daha k�t�. Insanlar ile dib dibesiniz. Stajlar teorik dersler her b�l�m bu sekilde zaten . G�ndelik hayattan hi� bahsetmiyorum bile ��z�m bulana kadar g�n� kurtaracak her t�rl� �nerilere 2-3 saati bile kurtarabilecek �nerilere a�igiz. L�tfen belirtirkende �rn:karanfil cignemek max 2 saat seni kurtarir diye belirttin l�tfen herkes yararlansin. Bence b�yle bir k�se klas�r� de olmali . Agiz spreyi ise yarayan her t�rl� fikre a�igiz.
Başa Dön
Anonim Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Anonim Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Mayis-2022 tarihinde 00:45
Sunu yaparsan su kadar s�re ise yarar diyemeyecegim ��nk� herkeste kokunun kaynagi farkli ama ben de ise yarayan y�ntemleri paylasabilirim. Sin�s rinse kit kullanmak, halitosil dil macunu ile dilimi fir�alamak ve tabii ki dis fir�alamak. En son ise halitosil gargarayi kullanmak. Bunlarin hepsini yaptigimda tamamen ge�mese de kokuda �nemli �l��de azalma oluyor ama tamamen ge�miyor maalesef
Başa Dön
Cihangir Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Cihangir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Mayis-2022 tarihinde 00:58
markette satilan colgate agiz gargarasi kullandigimda ve ada�ayi i�tigimde koku gelmiyordu b�yle g�n� kurtarmaya �alisiyorum ama etkisi 1 g�n s�r�yor sonra tekrar basliyor
Başa Dön
Efem Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efem Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Mayis-2022 tarihinde 21:50
Anonim sen ozaman tip1 sin.bak bende tip1 dim ve kurtuldum.sende biyerde bi Gizli c�r�k dis var.dis fircani al ve mancunu s�rmeden disini tek tek fircala. Sonra hep disfircani kokla ozaman fark edersin hangi taraf ve hangi Disden koku geldini
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Anonim Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Mayis-2022 tarihinde 23:05
Yani bu y�ntemle bulmak �ok zor ama.. Siz nasil kurtuldunuz peki? Daha �nce anlattiniz mi bilmiyorum ama denk gelmedim. Basligi s�ylerseniz oradan da okuyabilirim tekrar yazmakla ugrasmayin
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efem Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Mayis-2022 tarihinde 23:00
Benum �nceki mesajlarimi oku orda hersey detayle yaziyo.
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efem Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Mayis-2022 tarihinde 23:23
Ve �nceki �yede bana ayit,, efeefe,,
Başa Dön
Melina Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Mayis-2022 tarihinde 01:21
Arkadaslar birsey soracaktim sosyal medyada bir �r�n karsima �ikip duruyor kullanan oldu mu acaba merak ettim �r�n ismi breatify. Damla seklinde agiz kokusunu kalici bitirdigini iddia ediyor kullanan oldumu acaba
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Anonim Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Mayis-2022 tarihinde 08:07
Tamamdir tesekk�rler
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Mayis-2022 tarihinde 20:35
İlk gönderen: Melina Melina yazdı:

Arkadaslar birsey soracaktim sosyal medyada bir �r�n karsima �ikip duruyor kullanan oldu mu acaba merak ettim �r�n ismi breatify. Damla seklinde agiz kokusunu kalici bitirdigini iddia ediyor kullanan oldumu acaba

�r�n� bilmem kullanmadim ama akil y�r�terek �ikarimda bulunursam Kokularin sebepleri �esitli. Nasil bir etki yapacak ki kalici ��zecek. Etkisi, 5 tip kokudan en fazla birini belirli bir s�re maskeleyebilir. Zira tiplere ayrilmis koku kaynaklari baskaca organ ve hastaliklarina dayanir. Sihirbazlar �ok para kaptirmayin derim
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..      
Başa Dön
Kelime Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Mayis-2022 tarihinde 16:20
https://www.breatifytr.com/setmobile/index.php?set=

Breafity �r�n�n� trendyol'da inceledim. �ok iddiali bir �r�n ama hep bitkisel �r�nler. Iddiasina g�re bakterileri �ld�r�yormus ancak 4 veya 5 paket kullanmak gerekiyormus. Sonunda koku kalici olarak gidiyormus.

Saticinin sorulara verdigi cevaplar �ok yuvarlak ve klise: etki eder, ferah tat birakir, d�zenli kullanin, iyi g�nler.

Agizda ferah bir tat birakiyor olabilir ama kokuya etkili olur mu emin degilim. �evrede bulunsa deneme ama�li kullanilabilir.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Mayis-2022 tarihinde 17:10
Bana �ok inandirici gelmedi de sorayim dedim acaba kullanan varmidue diye. Galiba yeni bir �r�n �nceden g�rmemistim bakayim deneyebilirsem sonu�lari paylasirim
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Mayis-2022 tarihinde 09:18
Arkadaslar �aresizlikten yapiyorsunuz biliyorum ama bu sarlatanlara paranizi kaptirmayin bence. Ona bakarsaniz bakterileri �masir suyu da �ld�r�r, 1 bardak suya 3 damla damlatip gargara yapalim, agizdaki bogazdaki tgm bakteriler �ls�n madem???

O �r�n bkterileri �ld�rse de yine �rerler. Bizim derdimiz batakligi kurutmak, sivrisinekleri �ld�rmek degil. Bin �ld�r�rs�n�z 5 bin �ogalirlar.

Sorulmasi gereken soru su, neden bizler herkesten �ok dis, dil, dis eti fir�alayip agiz bakimina �nem veriyorken koku sorunu yasiyoruz da bunlari arada sirada yapanlarda koku olmuyor?

Yapmayin etmeyin burda yazan herkes akli basinda insanlar, bu t�r �r�nler parf�m gibidir. Koltuk altina sikarsin ter kokunu bastirir ama asil kaynak hala oradadir, kokuyu tamamen engellemek i�in koltuk alti ter bezlerini aldiracaksiniz bask yolu yok.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Mayis-2022 tarihinde 09:52
Tospik, koltukalti ter bezlerini aldirmak nedir Allah askina? Bu ameliyat �ok asiri terleyen, teri deodorant, roll on vs ile durdurulamayan insanlar i�in var.

Tip-1 agiz kokusunu maskeleyen herhangi bir �neriye a�igim. Onlarca �r�n kullandim nafile.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Mayis-2022 tarihinde 11:28
İlk gönderen: Kelime Kelime yazdı:

Tospik, koltukalti ter bezlerini aldirmak nedir Allah askina? Bu ameliyat �ok asiri terleyen, teri deodorant, roll on vs ile durdurulamayan insanlar i�in var.

Tip-1 agiz kokusunu maskeleyen herhangi bir �neriye a�igim. Onlarca �r�n kullandim nafile.

Forumda ciddi bir okudugunu anlayamama sorunu var ama sasirmiyorum ��nk� zaten uluslararasi yapilan testlerde de bu tescillendi, ne yazik ki �lkemiz b�yle. �niversite sinavlarinda ortalama matematik sorusu neti 4, T�rk�e ise 11 mis, anlayin iste.

Yazmissin ki Adamin dedigine g�re bu �r�n bakterileri �ld�r�yormus, 4-5 paket kullaninca da koku tamamen gidiyormus yani koku sorunundan kurtuluyormusuz.

Sen de bunu yedin! Yedin ki buraya da tasiyip acaba olabilir mi b�yle bir sey l�tfen olsun tarzi bir umut i�indesin.

Benim de sana verdigim ama senin anlayamadigin olay tam da bunun a�iklamasiydi iste.

Ter kokusuna sebep olan sey koltuk altindaki bakterilerdir.

Agiz kokusuna sebep olan sey dil sirti, burun boslugu, sin�zitlerdeki vs bakterilerdir.

Koltukaltina da agiza da bakteri �ld�r�c� sprey, damla, sol�syon vs ne s�rersen s�r sadece o andaki bakterileri �ld�r�r ve ge�ici bir ��z�m saglarsin ��nk� sen kokuya sebep olan batakligi kurutmamis oldun sivrisinekleri �ld�rd�n sadece.

Tekrar gelecekler.

��z�m batakligi kurutmak!

Bizim derdimiz batakligin ne ve nerede oldugunu bulamiyor olusumuz. Neden senin dil sirtin o kadar fir�alamana, temizlemene ragmen koku yaparken falancaninki yapmiyor?

Dildeki bakterilerden kurtulmak i�in dilini aldirman, koltukalti kokundan kurtulmak i�in de ter bezlerini aldirman lazim, ironi yaptigim sey buydu.

4-5 kere o �r�n� kullanip agiz kokusu tamamen ge�mez, nasil bu kadar saf olabiliyorsunuz yaa?

Valla adamlara bravo, satin bu �r�nleri enayilere.

Insani buraya yazmaktan sogutuyorsunuz yemin ederim yaa. Azicik aklinizi kullanin
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Mayis-2022 tarihinde 12:27

ama� saatlik yada g�n� rahatlamak ise o �r�nler rahatlama, ferahlik verir, sakiz gibi ama kesin ��z�m, k�kten ��z�m i�in dogru degil o �r�nler.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Mayis-2022 tarihinde 19:18
Tospik, sende okudugunu anlamama degil de dogrudan okuyamama sorunu var galiba. Ben " Agizda ferah bir tat birakiyor olabilir ama kokuya etkili olur mu emin degilim." yazdim. Adam klise cevaplar veriyor, diyerek de g�venilmez oldugunu anlattim. Yine de denemeden kesinlikle yanlis diyemem, yakinimda olsa hemen alirim.

Saf, enayi gibi ifadeler de sahibine aittir. Sorunun dildense dilini temizle, bunu mecazi anlamda da uygula.

Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Mayis-2022 tarihinde 19:25
İlk gönderen: ahmetmehmet1 ahmetmehmet1 yazdı:

ama� saatlik yada g�n� rahatlamak ise o �r�nler rahatlama, ferahlik verir, sakiz gibi ama kesin ��z�m, k�kten ��z�m i�in dogru degil o �r�nler.

Ahmetmehmet1, mantikli olmasi ve v�cuda zarar vermemek sartiyla ben g�nl�k ��z�me raziyim. Sakiz g�nl�k degil 15 20 dakikalik bir ��z�m. Hatta bes alti saatlik bir ��z�me de raziyim. G�n i�inde tazelerim sorun degil.

Tip1 teshisi var. Halitosil dahil her t�rl� gargara kullandim. Hatta isyerime halitosil dil macunu ve agiz spreyi g�t�rd�m. Normalde agiz kokumu almam ancak Halitosil kullandiktan yarim saat ge�meden kokuyu ben bile aliyorum. Bence burnum artik kokuya duyarsizlastigi i�in g�nl�k hayatta kokuyu alamiyorum ama koku yarim saatligine ge�iyor ve tekrar gelince burnum kokuyu almaya basliyor.

Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Mayis-2022 tarihinde 22:02
Birbirinizi incitmeyin arkadaslar.
Daima toreransli olalim. Empati yaparak, sakin ve seviyeli olalim
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Mayis-2022 tarihinde 18:07
Murat hocam,
Neden salyamizdan numune alinip laboratuvarda k�lt�r yapip tetkik yaptirmiyoruz? B�yle teshis konulmasi �ok daha kolay olmaz mi?

Saglikli bir agiz florasindaki bakteri, mikrop vs t�r ve sayilari muhtemelen bellidir ama oysa benden bir salya �rnegi alinip lab.da tetkik edilirse laborant arkadas �rnegin diyecek ki "1 ml salyada yogum miktarda falanus filanus bakterisi mevcuttur" ve biz de bu sonucu size veya ilgili hekime g�stersek (dis, kbb, veya cildiye hekimleri) muhtemelen teshis konmasi �ok daha kolay olmaz mi?

Mevcut bakteri �esidi disetinde mi yasar, bademcik kaynakli mi, mideden mi geliyor, mantar mi, maya mi, sin�slerden mi akip geliyor belli olmaz mi?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Mayis-2022 tarihinde 21:08
İlk gönderen: Tospik Tospik yazdı:

Murat hocam,
Neden salyamizdan numune alinip laboratuvarda k�lt�r yapip tetkik yaptirmiyoruz? B�yle teshis konulmasi �ok daha kolay olmaz mi?

Saglikli bir agiz florasindaki bakteri, mikrop vs t�r ve sayilari muhtemelen bellidir ama oysa benden bir salya �rnegi alinip lab.da tetkik edilirse laborant arkadas �rnegin diyecek ki "1 ml salyada yogum miktarda falanus filanus bakterisi mevcuttur" ve biz de bu sonucu size veya ilgili hekime g�stersek (dis, kbb, veya cildiye hekimleri) muhtemelen teshis konmasi �ok daha kolay olmaz mi?

Mevcut bakteri �esidi disetinde mi yasar, bademcik kaynakli mi, mideden mi geliyor, mantar mi, maya mi, sin�slerden mi akip geliyor belli olmaz mi?

Anlatayim
Sifir bakteri diye bir sey yok. Her yerde milyon civarinda bakteri var. Cinsleri de �zg�n degil. Falanca bakteri su hastaligi filanca bakteri bu hastaligi isaret eder denilemez. Bir bakterinin agizda varligi da yoklugu hastalik hastalik degildir.

Simdi size tekrar sorayim: salyadan, agizin herhangi bir yerinden, bogazdan, dis etinden, dilden, damaktan, farinksten veya akliniza gelen herhangi bir agiz k�sesinden k�lt�r yaparak milyona yakin bakteriden bir tanesini se�ip hedef g�stermek teshis olur mu sizce?
Bu bakteriyi ortadan kaldirmak saglik temin eder mi? �stelik biz ilacio kesince ila� kullanmayi duyrdurunca saatler sonra (en ge� 1 g�n sonrta) ayni bakteri agiza geri gelir.

Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Haziran-2022 tarihinde 14:21
Arkadaslar sunu deneyen var mi? Videonun A�iklama kisminda yaziyor.

tikla
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Haziran-2022 tarihinde 17:38
Ben denedim uzun bir s�re. Bir s�re zeytinyagi ile denedim bir s�re hindistan cevizi yagi ile denedim hi�bir faydasi olamdi bende hatta koku d�nem artti gibi gelmisti
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Haziran-2022 tarihinde 19:54
İlk gönderen: Melina Melina yazdı:

Ben denedim uzun bir s�re. Bir s�re zeytinyagi ile denedim bir s�re hindistan cevizi yagi ile denedim hi�bir faydasi olamdi bende hatta koku d�nem artti gibi gelmisti

Hadi yaa Tesekk�rler.

Melina, agzima aft �iktiginda aile hekimi x marka bir agiz bogaz gargarasi vermisti, kokuyu tamamen kesmisti. Dil sirtindan kaynaklanan kokulara (Tip1 oluyordu sanirim) bu antibakteriyel gargaralar �ok iyi geliyor ama gargarayi kesince yine basliyor.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Haziran-2022 tarihinde 20:12
Rica ederim. A�ik�asi ben �ok fazla gargara vs. Seyler denedim ama hi�biri ise yaramadi bilemiyorum sizin bahsettiginiz gargarasi denedimmi ama suana kadar ise yarayan olmadi. Hatta halitosil bile kullandigimda ilk birka� g�n �ok iyi gelmisti koku gargara kullandigim g�n nerdeyse b�t�n g�n yoktu ama sonraki g�nler etkisi gittik�e azaldi ve bu s�re 1 saate kadar d�st�. Hayatimda ilk defa dis etlerim acayip agriyor ve kaniyor agzimin i�i herzamankinden �ok degisik bu sebeple son birkez hem bu sorunum i�in hemde kokunun kaynagi belki dis ve dis etleridir de bu zamana kadar farkedilmemistir umuduyla doktora gidicem bakalim nolcak
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Haziran-2022 tarihinde 05:57
Arkadaslar asagidaki dr hanimin videosunun 3:16 dakikasindan itibaren agiz kokusu sebepleri arasinda v�cuttaki �inko ve Q enzim eksikligini de sayiyor. Hi� kan tahlili yaptirirken �inko ve q enzim degerlerine baktiraniniz oldu mu acaba?

tikla
Başa Dön
Murat880 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Murat880 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Haziran-2022 tarihinde 18:35
Ben baktirdim devletteki doktor devlet hastanelerinde ki testin tam % 100 sonu� vermedigi tarzinda imali konustu bana �inko hapi vermisti verdigi hapts hap olsa keske kendi bilgim olmasa �inko eksikligim var diye onu kullanirdim emeilimi �ok d�s�k �inko formu veriyor kaliteli bi siteden �inko palminat alfim kullaniyorum emilimi cok yuksek
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Haziran-2022 tarihinde 19:32
�inko kullandiktan sonra bir degisiklik oldu mu peki koku durumunda
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Haziran-2022 tarihinde 20:30
İlk gönderen: Tospik Tospik yazdı:

Arkadaslar asagidaki dr hanimin videosunun 3:16 dakikasindan itibaren agiz kokusu sebepleri arasinda v�cuttaki �inko ve Q enzim eksikligini de sayiyor. Hi� kan tahlili yaptirirken �inko ve q enzim degerlerine baktiraniniz oldu mu acaba?

tikla

Q enzim degilmis, dogrusu "koenzim q 10" olacak.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.