Agiz Kokusu Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

sabahki koku

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı erkannn1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: sabahki koku
    Gönderildi: 05-Aralik-2014 tarihinde 10:24
Merhaba murat hocam tüm insanlarin agir bi sekilde sabah kalkinca agizlari kokarmi dilleri pas tutarmi bunu ogrenmek istiyorum yoksa bu bize ozel bi durummu ? Ve sizde dahil tum insanlarda bu problem varmi din irk millet farketmeksizin
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Yönetici
Yönetici

Durum: Çevrimiçi
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 05-Aralik-2014 tarihinde 14:19
Sadece insanlarin degil bütün canlilarin uykudan uyandiklarinda agizlarinda hos olmayan bir koku bulunur.

Forumun giris sayfasinda sizlerin incelemeniz için bir bilgilendirme kitapçigi koydum. Okumanizi teklif ediyorum

-M
Başa Dön
erkannn1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı erkannn1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 08-Aralik-2014 tarihinde 05:57
Peki hocam sabahleyin koku olusuyor benim dilimde beyaz pas var sabah kalkinca kokuyla beraber bu pasda daha belirgin oluyor normalmidir diger insanlardada pas olusur mu ?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Yönetici
Yönetici

Durum: Çevrimiçi
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 08-Aralik-2014 tarihinde 07:30
Anlattiginiz sey fevkalade normaldir. Baska türlüsü olmaz. herkeste az veya çok bu anlattginiz seyler meydana gelir.

Forumun girisindek bilgilendirme kitapçigini bilgisayariniza yükleyip göz gezdirmenizde fayda olabilir
-M
Başa Dön
beypazarisoda Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı beypazarisoda Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 13-Haziran-2022 tarihinde 14:37
Merhaba arkadaslar, ben agiz kokusuna takintili biri olmama ragmen açlik zamanlarimda nefes kokusu sorunu yasamiyorum. Saglik için aralikli oruç diyetini uyguluyorum fakat açlik zamanlarinda dis/dil firçalamanin bu diyete herhangi bir olumsuz etkisi var midir ? Benimle ayni durumda olup bunu arastiran arkadaslar düsünceleriniz nelerdir ? Ayrica hocamiz bize kahvalti etmeden önce dis firçalamanin gereksiz oldugunu söylemis. Ben ilk ögünümü uyandiktan 5 saat sonra yiyorum. Eger uyanir uyanmaz disimi ve dilimi firçalarsam bu açlik süresi zarfinda koku problemi yasamiyorum, ama firçalamazsam yasiyorum, bu psikolojik midir ? Birde disimi yatmadan öncemi firçalamaliyim yoksa o günkü son ögünümü yedikten sonra mi ? Ikincisinin herhangi bir dezavantaji yok ise ben onu yapmayi tercih edecegim çünkü yatmadan 4 saat önce su hariç herhangi bir besin almayi birakirim.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.