![]() |
Agiz kokusunu ge�iren �r�n |
Yanıtla
|
| Yazar | ||
Isimsizdunya
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Agiz kokusunu ge�iren �r�nGönderildi: 03-Aralik-2021 tarihinde 22:42 |
|
|
Dostlar, tip2 agiz kokum var
yesilimtirak balgam atan alerjisi olan burunu surekli tikali olan bircok tanidigim var ama agizlari kokmuyor �ok ilgin� olay aslinda tamamen bakteriler ile alakali bir durum biz tip2 ler bagisiklik sistemimizden kaynakli koktuguna inaniyorum �areyi propoliste aradim ama nafile T�rkiye de urun bulmak bi o kadar zor bende ithal �r�nlere y�neldim soyle bir �r�n buldum https://blis.co.nz/products/freshbreath-kit-with-blis-k12-probiotics su sekilde bakterilere yonelen bir �r�n ama dolar kuru 14 ilen almak bir o kadar zor yani denemek isterim fakat ise yaramaz sa sikinti durumu �ok iyi olan varsa bir ara deneyip bizi haberlendirirse mutluluk duyariz. |
||
![]() |
||
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Aralik-2021 tarihinde 05:21 |
|
|
https://eksisozluk.com/oral-probiyotik--5786784 surda bahsedilen blis 18 ayni �r�n m� acaba?
|
||
![]() |
||
Isimsizdunya
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Aralik-2021 tarihinde 12:04 |
|
Olabilir ama yine ithal 30$ kargo vs. 40 50$ nerden baksan 700 lira ise yarayip yaramadigi belli degil |
||
![]() |
||
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Aralik-2021 tarihinde 16:01 |
|
Tip2 teshisi kim tarafindam konuldu |
||
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..
|
||
![]() |
||
Isimsizdunya
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Aralik-2021 tarihinde 18:40 |
|
|
||
![]() |
||
Isimsizdunya
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Aralik-2021 tarihinde 18:41 |
|
|
Kendim koydum tip2
|
||
![]() |
||
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |