Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Flagyl ile agiz kokusu gecenler

Yanıtla Yanıtla Sayfa  <12
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Mart-2024 tarihinde 16:12
Insallah, sadece yarin i�in bile olsa benim de agiz kokumu ge�irir. Bir toplantiya katilacagim ve d�sman oldugum kisilerle tartismak zorunda kalabilirim. Dualarinizi bekliyorum
Başa Dön
user~esma Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı user~esma Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Mart-2024 tarihinde 19:52
Flagyl ilacini 2021 senesinde kullandim ve ondan sonra agiz kokum tamamen bitti. Fakat bu yilin subat ayinda tekrar basladi. Doktora gittim ve doktordan yazmasini rica ettim. Ila� bitti ve tekrar olumlu etki g�sterdi. Agiz kokum ilerleyen s�re�te de insallah geri baslamaz.
Başa Dön
kirmizi Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kirmizi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Mart-2024 tarihinde 22:02
İlk gönderen: user~esma user~esma yazdı:

Flagyl ilacini 2021 senesinde kullandim ve ondan sonra agiz kokum tamamen bitti. Fakat bu yilin subat ayinda tekrar basladi. Doktora gittim ve doktordan yazmasini rica ettim. Ila� bitti ve tekrar olumlu etki g�sterdi. Agiz kokum ilerleyen s�re�te de insallah geri baslamaz.

Merhabalar, teshisiniz neydi?
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı user~esma Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Mart-2024 tarihinde 23:12
Merhaba. Benim aktif kronik gastritim var. Bu y�zden s�rekli gidiyorum doktora. Son zamanlarda da mide sikayetlerim artinca buna bagli agiz kokum da artti. Umarim soruna cevap verebilmisimdir.
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Mart-2024 tarihinde 09:22
Esra hanim gastriti olan belki de milyar tane insan var ama onlarda koku yok. Baska ayird edici belirtileriniz var miydi?
Başa Dön
Gececekinsl2 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl2 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Mart-2024 tarihinde 10:54
Tospik son gittigim Doktor bana gastritis var buda bogazina vuruyor dedi
Bogazindafa enfeksion var dedi hat yazdi durotiv gastritis icin g�bek ve alt karin b�ylem acayib agriyor hapi almadanda agriyordu ama s�rekli degildi suan s�rekli agriyor gurulduyor hic susmuyor ..

Hap etkisinimi g�steriyor bu normalmu yav

Sonra doktora gitcem Ultraschall icin sevk kagidi alcam acayib acilar cekiyorum b�t�n g�n hic durmuyor hapi almadan �ncede vardi siskinlik bastirinca agrilar felan iyce kafayi yiycem yakinda harbi diyorum
Başa Dön
kirmizi Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kirmizi Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Mart-2024 tarihinde 17:26
Murat hocam, yabanci forumda g�rd�m birisi, agiz dusu gibi basin�li suyla �alisan bir aletle dilini temizledigini ve iyi sonu�lar g�rd�g�n� yazmis. Sizce ise yarar mi dil temizleme konusunda? �zellikle dilin arka b�l�mlerinde ise yarar mi bunu merak ediyorum.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı user~esma Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Mart-2024 tarihinde 22:39
Tospik dahiliye doktoru agiz kokumun gastritten �t�r� oldugunu s�yledi. Zaten �ncesinden dis doktoru ve kbb doktoruna g�z�km�st�m. Kbb doktoru da aynisini s�ylemisti. Onun haricinde ayirt edici bir belirtim yoktu.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl2 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Mart-2024 tarihinde 09:45
Esma son gittigim doktorda bana bunu dedi ..
Yazdigi mide hapi cok agir geldi bana midem cok agriyor bugun almadim o haptan durotiv isimli en g�cl� mide hapiymismi neymis o fagly hapini bugun yazdircam doktordan beide onu deniycem
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl2 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Mart-2024 tarihinde 11:33
Ev Doktoruma gittim simdi b�t�n kagitlarima bakti   Radiologie Ultraschall ve ic hastaliklar d�ktoruna yolladi ordan cikan sonuclarla terrarium gel dedi ..

Bide Antibiotik yazdi bagirsaklar icin belkide bagirsaklardaki gecmedi dedi bu trapie tekrarlanmali gecmesi icin dedi yazdigi Antibiotik colidimin ve pantolog ..
Randerularimi Aldim haftaya belli olcak insl .
Pes etmek yok bide bu fagyl hapini dedim

�nce bunlari yaptir gel dedi
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı user~esma Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Mart-2024 tarihinde 13:25
Gececekinsl2 umarim iyilesirsin
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl2 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Mart-2024 tarihinde 04:29
Insl cok tesekkur ederim her Doktor baska bisey s�yl�yor sanki ..

Bu kadin Doktor mesela bakteri bulunmustu bende ve kbb augmentin Antibiotik yazmisti .. bu kadin ona kombin yapmaliydin yaninda baska bir hap daha olmasi gerekirdi oda gecmemistir y�ksek ihtimal dedi ..
Ztn laboratorium dan aldigim sonuclardada yaziyor Kombi yapip aliniz diye ...

Sadece bu augmentini aldim vucut kokum sifirlandi gercektende ter bile kokmuyorum cok acayib bisey ..

Hepsi baska bisey diyor yolladigi yerlere gitcem bakalim ne cikacak ..

Sen iylestinmi hic bir koku kalmadimi yani sende ..
Fagly hapida bakteri icin enfeksionlara yol aciyor iste bakalim inkl bir sonuc cikar

Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Mart-2024 tarihinde 11:17
Bu Flagyl hapi �yle kuvvetli bir antibiyotik ve mantar ilaci imis ki evde akvaryumda balik besleyenler baliklari sudan mantar kapmasin diye bir tane hapi akvaryumun i�ine atiyorlar mis haftada bir mi ayda bir mi ne yalan olmasin.

Akvaryumdaki camlarindaki yosun olusumunu bile �nl�yor mus.

@gececekinsl Sana ceza olarak 1 hafta terin lahmacun kokacak, Avusturya 6-1 yendi bizim Milli takimi. Neden engel olmadin?
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı user~esma Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Mart-2024 tarihinde 14:06
Gececekinsl2 hmm, anladim. Ter kokunun gitmesine sasirdim 😄.
Annem niyetli olmama ragmen agiz kokumun olmadigini s�yl�yor. Hatta yeni dogmus bebegin agzi gibi koktugunu s�yl�yor. O nasil bir sey oluyor, ben de bilmiyorum 😄. Ilerleyen s�re�te de b�yle devam eder insallah.
Başa Dön
Semiha Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Semiha Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Mart-2024 tarihinde 05:27
Ne mutlu size
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl2 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 31-Mart-2024 tarihinde 09:37
Haha ja hic sorma herkes dalga geciyor Marketing zinciri Aldi bile 6.1 den sonra ayran reklami yapior hahaha

Tospik bende bakteri cikmisti ev doktorum kadin .. gecmemistir o diyor kombin yapip almaliydin dedi gecmemistir diyor ..

Sibo yada trapiesini tekrarlaman lazim dedi oda ayni sekil .. fagly hapini yazdircam yazacakti aslinda ama bu konteollerden sonra dedi bakalim bu fagly ile gercektendemi geciyor vbende daha 1 g�n olsa gecmedi bu fagly ile 3 hafta geciyormus Vera tamamen gecmesede o 3 haftayi yasamak istiyorum gecirirse super olur ..

Kan tahlillerine baksene bi karsilastirmak icin sadece
Başa Dön
Guest Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Guest Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Nisan-2024 tarihinde 13:10
Midede bakteri �ikti diyenler endoskopi mi yaptiriyor? Yoksa bir kan tahlili falan mi?
Başa Dön
anonim93 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı anonim93 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Nisan-2024 tarihinde 21:29
Ben de enskopiyle �ikti helikobakter �ikti
Başa Dön
Kelime Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Nisan-2024 tarihinde 17:31
Benim kokuya flagly bile etki etmiyor. �stelik tip1 teshisim var. Daha ne yapabilirim bilmiyorum.
Başa Dön
kirmizi2 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kirmizi2 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Mayis-2024 tarihinde 14:54
Merhabalar, gida zehirlenmesi ge�irdigim i�in cipro ve reflor verdi doktor. Bilmiyorum hangisi sayesinde ama kokum ve dil pasim olduk�a azaldi, dilim kirmizi oldu. Daha �nce b�yle bir sey yasayan var mi? Anladigim kadariyla geri d�necek ama belki yogunlasmam gereken yeri anlarim.
Başa Dön
Ayse a. Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ayse a. Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Mayis-2024 tarihinde 14:43
Mesaj kotaniz doldugu i�in size cevap yazamiyorum uzun s�redir. Bana ulasin
Başa Dön
derinn Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı derinn Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Ocak-2025 tarihinde 13:52
Merhaba arkada�lar. s�rf bunu yazmak i�in grdim. flagly burda duyup ba�lad�m . do�rusu biraz teredd�t�m vard�. ��nk� yararl� bakterileri de �ld�rd��� s�yleniyor ama buna ra�men kullanay�m dedim. Hen�z kullanmay� b�rakmad�m g�nde �� defa yedi g�n kulland�m �imdi iki tableti d���rd�m sabah ve ak�am �imdi gelelim i�e yaray�p yaramad���n�
Arkada�lar mucize gibi bir �ey ilk g�nden itibaren koku s�f�r sabah bile olmuyor yemekten sonra di�imi bile f�r�alamaya ihtiya� duymuyorum o derece. Ki �nceden dilimi di�imi iki kere f�r�alard�m ayr� ayr� f�r�alar kullan�rd�m buna ra�men 2 dakika sonra koku ba�larlard� in�allah bu �ekilde devam eder ilac� b�rak�nca geri gelmez ama dedi�im gibi �� hafta boyunca kullanmay� d���n�yorum ilk hafta g�nde �� g�n kulland�m ikinci hafta ikiye d���rd�m son haftada bire d���r�p b�rakmay� d���n�yorum bu arada yararl� bakteriler olu�sun diye panca k�sas i�iyorum
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla Sayfa  <12

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.