Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

Tung Dil Bakim Seti Hakkinda

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni Üye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı berataydin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: Tung Dil Bakim Seti Hakkinda
    Gönderildi: 06-Ekim-2012 tarihinde 17:49
dil kokunden kaynaklanan koku yuzunden dil fircasi almistim. yararini gormedim degil ancak tam olarak kokuyu kaldirmiyor, kaldirsa dahi kisa bir sure sonra tekrar basliyor.

yeni bir care ariyorum derken bu tung dil bakim setine denk geldim. alsam mi almasam mi karar veremedim bu yuzden oncelikle murat hocamin olmak uzere kullanan veya fikri olan olanlarin fikirlerini bekliyorum.

link: http://www.medikalal.com/tung-bakim-seti-agiz-kokusu-giderici-p-2044.html

Düzenleyen: berataydin - 06-Ekim-2012 tarihinde 17:50
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Yönetici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 06-Ekim-2012 tarihinde 17:58
Ben çok gerekli bulmuyorum. Paraniz cebinizde kalsin.
Başa Dön
berataydin Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı berataydin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 06-Ekim-2012 tarihinde 18:02
peki sizin bir oneriniz var mi tedavisi hakkinda?

burnumdan koku gelmiyor. gerci direkt olarak agzimdan da koku almiyorum. agzimda kotu bir tad var. parmagimi dil kokune degdirip kokladigim takdirde kokuyu alabiliyorum.
Başa Dön
berataydin Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı berataydin Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 11-Ekim-2012 tarihinde 21:03
hocam bir oneri yapmadiginizdan, en azindan bir denerim diye aldim bu seti. elime dun ulasti.

1,5 gundur kullaniyorum. dil fircasi gayet iyi. dil macunuda ayni derece iyi tabi ama ne kadar geciriyor, ne kadar kaliyor tam anlayamiyorum.

belirgin koku yumusamasi var dilde, oncesine nazaran daha hafif bir koku var dilde. tabi simdi tam olarakda bilemiyorsun normal insanlarin dil kokleri nasil kokuyor veya agizlarinda normalde nasil bir tat oluyor.
Başa Dön
Josephine Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Josephine Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 31-Temmuz-2013 tarihinde 00:15
İlk gönderen: aydinmur aydinmur yazdı:

Ben çok gerekli bulmuyorum. Paraniz cebinizde kalsin.

hocam aslinda çinkolu bir macun ? ben dilimi de disimi de firçaliyorum bununla . siz normalde çinkolu seyleri önerirdiniz hep bize...
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Yönetici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 31-Temmuz-2013 tarihinde 08:37
İlk gönderen: telfast telfast yazdı:

hocam aslinda çinkolu bir macun ? ben dilimi de disimi de firçaliyorum bununla . siz normalde çinkolu seyleri önerirdiniz hep bize...

"tung dil bakim setine" çok gerekli bulmuyorum. Paraniz cebinizde kalsin dedim.

Siz çinkolu macunu gerekli bulmadigimi düsündünüz.

Bir yanlis anlama oldu sanirim.
-M
Başa Dön
Siyahbeyaz3 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Siyahbeyaz3 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 06-Agustos-2019 tarihinde 12:06
Ben kullaniyorum etkisini çok olmasada görüyorum dildeki o vicik vicik tabakayi aliyor
Başa Dön
mete09 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mete09 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 02-Temmuz-2020 tarihinde 19:29
Arkadaslar kullanmis biri olarak gerek olmadigini düsünüyorum. Pasi yok etme süreci 10 15 gün sürdü benim Örnegin yemek yedikten sonra o yemegin tadi ve kötü kokusu 5-6 saat kaliyordu ancak pas olmadigi zaman tat kalmiyordu yani koku da olmuyordu. Size onerim murat hocanin tavsiye ettigi dis firçasi yanina da dentiste dis macunu ben bu ikisinin çok faydasini gördüm hatta bu ikisi sadece pasi gidermeye bile yetiyor. Gün geçtikçe dis fircalamakta ustalasiyorsunuz ve tung falan hiç ihtiyaciniz kalmiyor. Dil firçalama yaparken çok bastirmamis halinde dil zarar görüyor ve 2-3 gün dilinize dokunamiyorsunuz o nedenle ne hafif ne sert olacak sekilde dilinizi banat firçayla fircaladiginiz sürece inanin gerek yok o parayi da dentiste dis macununa vermenizi öneririm gerçekten çok etkili oluyor
Başa Dön
Kelime Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 19-Subat-2024 tarihinde 20:05
Tung dil firçasi bence temizlik açisindan çok etkili. Dünya çapinda meshur bir ürün. Fazla bastirinca dili kanatiyor. Macunu da var. Koku için etkisine yorum yapmayacagim ama temizligi güzel. Biraz dilin arkasina gitmeyi becerirseniz etkisi artabilir.
Başa Dön
Kozmoz Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kozmoz Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 23-Subat-2024 tarihinde 22:20
Kullanmis birisi olarak bence fuzuli masraf sürekliligi yok murat hocanin anlattigi sekilde dilimizi ve disimizi firçalarsak daha faydali olur
Başa Dön
Kelime Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 25-Subat-2024 tarihinde 11:19
Neden sürekliligi yok?
Başa Dön
Maybeoneday Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Maybeoneday Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 08-Mart-2024 tarihinde 10:24
Arkadaslar ben de normalde tung dil firçasini kullaniyor ve de begeniyordum ama Murat hocamizin son yükledigi videoyu izledikten sonra baska bir firça arayisina girdim çünkü murat hoca tamamen yuvarlak olmasini önermiyor .Su an yeni bir firça aldim ve çok daha iyi temizliyor ve kullanimi da rahat hem de fiyat olarak da tung markaya gore çok uygun. Kesinlikle tavsiye ediyorum linkini de asagiya birakiyorum ben trendyoldan aldim

https://ty.gl/f2rjs7pw6r
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 09-Mart-2024 tarihinde 14:02
İlk gönderen: Maybeoneday Maybeoneday yazdı:

Arkadaslar ben de normalde tung dil firçasini kullaniyor ve de begeniyordum ama Murat hocamizin son yükledigi videoyu izledikten sonra baska bir firça arayisina girdim çünkü murat hoca tamamen yuvarlak olmasini önermiyor .Su an yeni bir firça aldim ve çok daha iyi temizliyor ve kullanimi da rahat hem de fiyat olarak da tung markaya gore çok uygun. Kesinlikle tavsiye ediyorum linkini de asagiya birakiyorum ben trendyoldan aldim

https://ty.gl/f2rjs7pw6r

Baglantiya tiklayinca trendyol yükleme sayfasi play.store'a yönlendiriyor, trendyol uygulamasi yüklü degilse açilmiyor.
Başa Dön
Maybeoneday Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Maybeoneday Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 19-Mart-2024 tarihinde 13:39
Ecoform dil temizleyici yazinca çikiyor. 2 çesit var biri sadece dil siyirici degerinin ise ortasinda turuncu firçali kisim var .Benim aldigim firçali olan.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.