![]() |
�inkolu bir burun spreyi |
Yanıtla
|
| Yazar | |||
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: �inkolu bir burun spreyiGönderildi: 27-Agustos-2022 tarihinde 14:52 |
||
|
�inkolu bir burun spreyi var.
Bunun benzerini ben gelistirmek istiyordum. Birileri �retmis. Sevindim. Tip 1 ve 2 vakalara �neriyorum. Bilinen yan tesiri yok. G�nde 1-2 defa sag ve sola birer puf yeterlidir. 2 ay boyunca kesintisiz kullandiktan sonra sonucu degerlendiren bir ka� arkadasin yorumunu bilirsek sevinirim. Kalici bir tedavi olmayabilir belki ila� birakildiktan sonra 6-8 ay i�in rahatlama saglayabilir. Belki daha uzun olabilir. Denemeden bilmek m�mk�n degil. https://saglikfabrikasi.com/collections/nano-mineral-besin-takviyeleri/products/the-base-cinko-gumus-burun-spreyi-20ml ![]() Düzenleyen: aydinmur - 27-Agustos-2022 tarihinde 14:53 |
|||
![]() |
|||
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Agustos-2022 tarihinde 16:22 |
||
|
Murat Bey, bu spreyin halitosil gargara veya dil macunundan farki nedir? D�zenli kullanimda g�m�s�n bir zarari olmaz mi? Etkisini ne kadar s�rede g�rebiliriz?
|
|||
![]() |
|||
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Agustos-2022 tarihinde 19:54 |
||
Pek benzerlikleri yok.
Zannetmiyorum.
1-2 ay i�inde baslayabilecegini d�s�n�yorum |
|||
![]() |
|||
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Agustos-2022 tarihinde 11:51 |
||
|
Bu spreyi burnumuza sikinca neye etki edecek? Bakterileri mi �ld�r�r, kokuyu mu bastirir? Yani siz hangi ama�la �retmeyi d�s�n�yordunuz?
|
|||
![]() |
|||
Okyanus
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 12-Ekim-2022 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Ekim-2022 tarihinde 05:02 |
||
|
Merhabalar
Murat hocanin �nerdigi �inko ve g�m�s burun spreyini 20 g�nd�r kullaniyorum sabah ve aksam sag ve sol burnuma ikiser puf yararini g�rd�m s�yleki 48 yildir bu sorunu yasiyorum gitmediginim doktor kalmamistir benimki tip 2 �nceden kapali ortamda hapsurdugum zaman kokuyu rahatlikla duyabiliyordum simdi ise kesinlikle duymuyorum. Sadece sabah kalktigimda eskisi gibi biraz koku var gibi. Bu �r�n agiz kokusu i�in yapilmamis Alerjik,rinit,saman nezlesi gibi durumlarda yardimcidir.ayni zamanda korona i�in kullaniliyor acaba g�nde 3 kez kullansam bilemedim Trendyol dan 146 TL aldim |
|||
![]() |
|||
Murat880
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 377 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Ekim-2022 tarihinde 14:36 |
||
|
�inko i�eren burun spreyi kullanmayin koku alma duyusunu bozabilir kalici olarak bu siteden okuyabilirsiniz
https://drcemalkara.com/tr/bilgi-bankasi/mineraller/cinko |
|||
![]() |
|||
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |