![]() |
v�cut kokusu - beden kokusu |
Yanıtla
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
mahoni
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 422 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Aralik-2019 tarihinde 10:58 |
|
Size katiliyorum Nisaluce 👍
|
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Aralik-2019 tarihinde 21:39 |
|
Bende de benzer sorun var. Bu koku bildigimiz koltukalti kokusu degil. Benim koltukaltim deodorant sikinca hi� kokmaz, sikmayinca bildigimiz k�t� ter kokusu olusur. Bunu defalarca denedim, koltukalti kokunca ayni koku giyside de oluyor. Deodorant kullandigim zaman o ter kokusu olmuyor ama �evreden yine olumsuz tepkileri aliyorum. �stelik bir ara koltukalti ve ayaklara botoks bile yaptirdim.
Baslikta yukarilarda "misafir" nickli mesajlar da benim, yillardir bu sorunla ugrasiyorum. Ya Siddetli bir nefes kokum var ya me�hul bir beden kokusu. Agiz kokum kesin var Murat hoca'ya gitmistim tip1 teshisi koymustu. Dolgu, �ekim, dis tasi temizligi vs yaptirmami istemisti.(Kendi yapmiyor baska istediginiz dis�ide yaptiriyorsunuz.). Agiz kokusu da devam ediyor. Mete06'nin anlattiklari biraz �eliskili ama hemen psikolojik n�rolojik demeden dinlemek lazim. ��nk� bu v�cut kokusu uzmanlarin bile kolay kolay ��zemedigi bir konu. |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
Sayfa <12 |
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |