![]() |
bademcik agiz kokusu |
Yanıtla
|
| Yazar | |
mmervve
�ye
Kayıt Tarihi: 02-Ekim-2014 Konum: Mersin Durum: Çevrimdışı Puan: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: bademcik agiz kokusuGönderildi: 02-Aralik-2014 tarihinde 23:18 |
|
Arkadaslar bademcik tasi yyzunden ameliyat olup kokudan kurtulan varmi.birde dilde beyaz tabaka bademcikler alindiktan sonra geciyormu
|
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 10-Eyl�l-2014 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Aralik-2014 tarihinde 02:00 |
|
ben ameliyat oldum.kokuda bir azalma oldu.ama kokunun b�y�k kismi yerinde duruyor.dildeki paslanma da durmadi.
|
|
![]() |
|
mmervve
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Aralik-2014 tarihinde 23:50 |
|
Tesekk�r ederim cevap i�in peki s�rekli bademcik tasi geliyormuydu ben t�m testleri yaptirdim geriye bir bademcik kaliyo
|
|
![]() |
|
Tesek�rler
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 14-Aralik-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Aralik-2014 tarihinde 02:02 |
|
Evet kurtuldum
|
|
![]() |
|
mmervve
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 16-Aralik-2014 tarihinde 17:11 |
|
Biraz bilgi vereblirmisin bize.mesela ne zaman oldun ameliyati ve �ncesinde nasil bir koku vardi
|
|
![]() |
|
xauke7
�ye
Kayıt Tarihi: 24-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 64 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Mart-2015 tarihinde 12:17 |
|
agiz kokumun bademcik kaynakli oldugunu d�s�nm�yorum fakat yinede aldirsam bi problem olurmu yada gereksizmi sizce ? bu konuda bilgisi olan varmi
|
|
![]() |
|
Belinda
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 25-Mayis-2020 Konum: Nigde Durum: Çevrimdışı Puan: 31 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Mayis-2020 tarihinde 19:25 |
|
Merhaba arkadaslar ben yeni �yeyim �ncelikle bu forumu hazirlayan ve bilgilerini bizimle paylasan herkese cok tesekkur ederim... sizlerle ayni sorunu yasayan biri olarak �ye olmak istedim.2 yil once bademcik tasi sikayetiyle ameliyat oldum ve hicbi sekilde koku kesilmedi hal� taslarin olustugunu hissediyorum ve ek olarakda agiz kurulugu sorunum meydana geldi t�k�ruk bezlerimin tikandigini d�s�n�orm t�slarla acaba t�k�ruk bezlerine sialendoskopi yaptiran oldumu yada bu tahminim ne kadar dogru sizce ~arastirdim t�k�ruk bezi taslarida ayni bademcik taslari gibi sikayetlere sebep oluo~
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Mayis-2020 tarihinde 21:39 |
bademcik alindi ise, tekrar olusmasi imkansiz. bende ameliyat oldum,yuvarlak et gibi seyi alirsan, geriye duvar kalir. bademcik tekrar �ikmaz, burun eti gibi. bende de agiz kurulugu sorunu vardi, vitamin kullanarak ��zd�m sorunu. |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Mayis-2020 tarihinde 08:14 |
BAdemcik dokusu yerinden alinirken bir kismi geride kalirsa, alinamayacak durumda ise ve yerinden alinmazsa, yeniden kalinlasabilir, yeniden b�y�yebilir. Burun i�erisindeki konkalar da b�yledir. Yeniden kalinlasabilir. BAdemcikelrin alinmasi ile agiz kokusunun tamamen d�zelmesini fevkalade seyrek olarak g�r�yorum. -M |
|
![]() |
|
Belinda
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Mayis-2020 tarihinde 09:34 |
|
Vitamjnlerim yerinde t�k�ruk bezlerimin tikali oldugunu d�s�nuorm ama firsatim olupta muayene olamadm ~bende cok az gordm bademcigini aldiripta kurtulani zaten bn aldirinca ilk 1 ay koku azalip gecmisti tekrar basladi v�cudumuzn savunma sistemi bademcik aldirdigm icn cok pismanm tavsiyem kimse aldirmasin o taslar bademcikte birikmese bobrekte birikecek safra kesesinde birikecek v�cudumuzda bi sekilde kalsifikasyon oluo ona yogunlasmak gerek bence ��nk� bademcigimi aldirinca beynimde kalsifikasyon basladi goz kurulugu agiz kurulugu bu kanallar birbirine baglantili sanirim tukuruk bezlerin tikann ca goz yasi da azalio
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Mayis-2020 tarihinde 15:22 |
T�kr�k ebzleri veya t�lr�k kanali tikali olursa yemek sirasinda �ene altiniz balon gibi siser ve agri duyarsiniz. Bademcik taslari ile b�brek ve safra taslari arasinda herhangi bir iliski bulunmamaktadir. Beyniizde kire�lenme veya g�z yasi kanalinizda kire�lenmeye ve g�z yasi salginizda azalmaya sebep olmaz |
|
![]() |
|
Belinda
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Mayis-2020 tarihinde 18:06 |
|
Tek tarafli bi sislik hissediorum bogazmda dahiliye dr una salgi bezlerim �alismayi birakti die gitmistim ona anlattim durumu ve tikanmis olabilir dedi kbb ye yonlendrdi ama kismet olmadi gitmek ve goz yasi kanalinn calismamasini beyindeki kireclenmeye baglamistim bunu ogrendigim iyi oldu hocam tesekkur ederm♡♡♡♡
|
|
![]() |
|
nisaluce
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Mayis-2020 tarihinde 12:30 |
|
Belinda, g�z ve agiz kurulugun bademciklerini aldirinca basladiysa KBB nin alanina giren bir sorunun olabilir, bademciklerini aldirmadan �ncede varsa sj�gren adinda bir hastalik var, ilk belirtileri g�z agiz bogaz burun kurulugu oluyor onu bir arastir istersen.
|
|
![]() |
|
Belinda
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Mayis-2020 tarihinde 21:08 |
|
Nisa bademciklerimi aldirinca oldu daha �nceden yoktu sj�gren sendromunun nedenide salgi bezlerinin tikanikligi olabilir belki
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |