Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

Andorex ilaç

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni Üye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ggggg Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: Andorex ilaç
    Gönderildi: 11-Ekim-2019 tarihinde 10:24
Merhaba bende yaklasik 1,5 yildir agiz kokusu sorunu yasiyorum doktora gittigimde dislerimde herhangi bir problem olmadigini söyledi. Andorex diye bir gargara vermisti . Onu 1 hafta kullandigimda koku sifirdi hiç yoktu. Bende geçti sandim ancak sonradan yine basladi. Ve gargaranin 7 günden uzun kullanilamayacgini ögrendim o yüzden sürekli kullanamiyorum .Dilimi disimi firçaliyorum düzenli sekilde ancak koku haricinde agzimin içinde yanma var. Kbb ye dahiliyeye gittim b12 eksikliginden kaynaklaniyor olabilir dedi igne kullandim yine geçmedi.Neden kaynaklandigini bulamadim bende. Murat hocanin gargarasini agiz spreyini ve dil temizleme macununu kullaniyorum.Dil temizligini yaptigim zaman kisa bi süre geçici max. Yarim saat kadar sonra tekrar basliyor. Murat hocam sizin önereceginiz baska bisey var mi acaba ?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Yönetici
Yönetici

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 11-Ekim-2019 tarihinde 12:13
Hemen ifade edeyim: o gargara benim degil yani o gargaranin satisi ile benim hiç bir ticari baglantim yoktur, maddi menfaatim yoktur. Ben sadece formülünü gelistirdim.

Gelelim diger sorunuza:
Söz konusu gargara kisa bir süre için kullanilir sonra terk edilmelidir. Ayrica Içerisinde alkol bulunan bütün gargaralar agiz kokusu varsa artirir, yoksa baslatir. Sanirim Andoreks'te alkol bulunmaktadir

Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.