Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Pharmol Zn

Yanıtla Yanıtla Sayfa  <123
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sifaas Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Agustos-2018 tarihinde 02:49
murat hocam tip 1 agiz kokusu ne kadar etkili olabilir mesela sokakta y�r�rken �n�nde ki insani rahatsiz edebilir mi ya da cam a�ik oldugu halde b�t�n bi odayi doldurup girip �ikani rahatsiz edebilir mi ? Cevaplarsaniz sevinirim.
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Agustos-2018 tarihinde 11:41
Bu siddette bir agiz kokusu imkansiz degildir fakat eger bu siddette bir agiz kokusu varsa bir defalik ortaya �ikmaz hep vardir, bireyde siddetli ve �nemli baska bazi hastaliklar bulunuyor olmasi beklenir ve bireyin bunu duymasi beklenir.
Başa Dön
Kelime Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Mart-2019 tarihinde 22:43
Hocam, sayfanizda yazanlari okurken agiz kokusu i�in oxyfresh adli �r�n� g�rd�m. Daha �nce nane limon gargarayi kullanmistim ferahlik veriyordu ama agiz kokusu i�in kesin ��z�m olmamisti. Sitesine baktigimda gayet kesin konusmuslar:

" Oxyfresh agiz bakim sulari oksijen ihtiva eder. Bu ayricalikli i�erik agiz kokusunu tamamiyle ve g�venli bir sekilde kaynaginda yok eder. Oksijen s�lf�r bilesenleriyle savasarak agiz kokusu yapan mikroorganizmalari yok eder."

Genelde bu t�r �r�nlerde "yardimci olur." ifadesi kullanilirdi. �r�n�n i�erigi mi degisti acaba? Siteyi gezerken sunu d�s�nd�m: "Abart iyice; Oxyfresh �inkolu olan dis macununu al, yaninda oxyfresh nanelimin gargarayi al, �st�ne de halitosil kullan ne koku kalsin ne bir sey." Bu kadar �r�n� �st �ste kullanmak etkiyi artirir mi yoksa bosa masraf mi olur?

Oxyfresh �inkolu olan nane limona g�re daha etkili olmaz mi?
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Mart-2019 tarihinde 07:29
G�zel bir soru fakat pratikte sonu�lar �ok fark etmiyor

Ben bir �alisma yaptim. 8 tane gargarayi karsilastirdim.
Agiz kokusu �zerine ani etkilerini ve ferahlik hissi etkisini karsilastirdim.

Agiz kokusu engelleyen etkilere g�re ilk 3 tanesi s�yle siralandi: Halitosil > �esme Suyu > Oderol

Agizda biraktigi hos tat soruldugunda bireylerin cevaplari su sekilde siralandi: Oksifres limon-mint> Oderol > Halitosil

Diger gargaralar (CB12, ColgatePlax, Listerin Total Care, OralB proexpert, Signal Expert) ilk 3 e giremedi.

Sunu g�rd�m: Agiz kokusu artiran gargara bile var.

Zaten biliyordum simdi bunu bilimsel deliller ile ispatlamis oldum. Makale seklinde yayinlandiktan sonra daha detayli paylasirim.

-M
Başa Dön
Kelime Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Mart-2019 tarihinde 15:35
" Agiz kokusu engelleyen etkilere g�re ilk 3 tanesi s�yle siralandi: Halitosil > �esme Suyu > Oderol "

Hocam; yani oxyfresh, �esme suyu kadar bile agiz kokusunu engellemiyor mu?
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Mart-2019 tarihinde 20:04
Bu anlik (instant) etkidir
Yani hemen o dakika ortaya �ikan etkidir. gargara yapilan dakika ortaya �ikan etki karsilastirildi. Belki 3 dakika 5 dakika veya 15 dakika sonra gargaranin etkisi baslayacak olabilir. Bunu �l�medik.

Sadece o degil. 7 tanesinin de ilk dakikada �esme suyundan az etkin oldugu tespit edildi. Bu �ok �nemli degil. Bu �alismada asil �nemli tespitimiz: agiz kokusunu artiran ve �zerinde agiz kokusu gargarasi yazan ithal gargaralardir.

Makale yayinlandiktan sonra daha �ok ve daha detayli konusalim. ��nk� yayinevleri hen�z yayinlamadiklari bir makalenin konusulmasina sicak bakmiyor.

-M

Başa Dön
izmir35 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı izmir35 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Eyl�l-2020 tarihinde 08:08
İlk gönderen: aydinmur aydinmur yazdı:

Arica Ben o ilacin form�l�n� gelistirip Halitosil ismi ile �retilmesini s�ylemistim. Zannedersem artik pharmol zn piyasada bulunmuyor veya bulunmayacak
Onun yerine halitosil kullaniniz. Daha etkilidir

http://halitosil.com

Hocam Halitosil'in yapisimi degisti ? Son siparis verdigim 3 halitosil de su gibiydi resmen. Tarihlerine de baktim tarihi ge�memisti. Daha �nce kullandiklarim agiz hafif buruk hos bir tat birakiyordu ama bu son kullandiklarim su gibiydi. Bir bilginiz var mi ?
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Eyl�l-2020 tarihinde 16:59
O islerden anlamam. Ilhami beye sorar misiniz
530 5103342
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla Sayfa  <123

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.