Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Cepler ve koku

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı hakan34 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Cepler ve koku
    Gönderildi: 05-Aralik-2013 tarihinde 05:52
Bogazda ve bademciklere olusan cepler kokuya neden olabiliyormus.Tedavisi var midir?Doktorunuz bundan bahsetti mi?Benim gibi bundan kaynaklandigini d�s�nen arkadaslarin yorumlarini bekliyorum.
Başa Dön
evian Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Aralik-2013 tarihinde 13:37
hakan 34 bu olasilik inan �ooooooooook azdir ! oyle bir sey olsa yanina bes metre yaklasilmaz ayni evde odada durulmaz ! baryum likid i�irilip tubedigestif scani cekilerek anlasilir ve tedavisi kesinlikle vardir!
Başa Dön
helpme Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı helpme Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Ocak-2014 tarihinde 17:24
bende bundan kaynaklandigini d�s�n�yorum.bu dediginiz tahlil nerede yapiliyor bilen varmi?
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.